Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #263738 Köszi! Az a baj nem én vezetem azt az 1:1-es 599-est
Élőbe is csodálatos autó, kronológiailag részemről az utolsó -igazi- "modern" Ferrari.
Valóban nagyon szép a HWE sorozat -is-, nekem két Elite GTO-m volt, egy piros-szürke tető, és egy full fekete, sokáig nem tudtam dönteni melyiket adjam el, mert ugye két ugyanolyan luxus... Végül a fekete ment, mert a matt-fekete felni nem tetszett, meg a piros-szürke sokkal mutatósabb volt a grafit felnijével. De már akkor tudtam hogy kell belőle majd még egy... egy civilizáltabb utcai verzió, a Bi-colore-val szemeztem, de látni kéne azt a belsőt élőbe, képről nem tudtam eldönteni milyen.
Persze azt is felrakta Labdacs, már pötyögtem neki hogy megnézhetném-e valamikor, vásárlási kötelezettség nélkül, mikor beadta a facse a burgundit, azt tudtam hogy gyönyörű, úgyhogy csaptam is rá. És nem utolsósorban azt is jó áron adta, és valóban gyönyörű, a felni se zavar, pedig szokásához híven elrontotta a Mattel, kicsi lett, de valahogy összeáll, na jó mintha téli gumis felniszett lenne :)
Nekem az ilyen 40ezres Maisto F50, meg elbaltázott formájú GTO 50ért nem pálya. Nem Labdacsot akarom bántom ezzel, többért mennek kint, de közel nem érnek annyit. Az Elite 430-as is gyengécske, de ennyiért (+hogy eladtam az alapot) simán elfér.