269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Pedig nem is olyan régen az indexes fórumon, jófogáson is többször hirdettek E34-eket.

Otto, lila, kék is volt eladó, a Minichampsnál szebb meg ugye az M5 eleve sokkal mutatósabb, és nincs olyan horror ára. (még úgy se hogy most bedrágultak a rezsinek)
  • PP993RS
    Szép az a Pagani, jó a színe is... én is csak jókat hallottam a GT Autos-ról, +amit láttam engem is meggyőzött, és valóban kifejezetten jó áron adják őket. Csak valahogy mindig ilyen snassz modelleket választanak, 535-ös BMW, Evoque, SLS (amit már 5 másik gyártó kiadott) ...

De ez a Pagani jó választás, az AA persze hogy szebb/részletesebb, de tényleg csak annak éri mag aki fanatizál, én nem adnék érte annyi pénzt.
  • zsgaby
    Ha te vagy bárki más véletlenül valahol találkozik E34 modellel, kérem azonnal jelezze! Nagyon régóta hajkurászom, eddíg csak aránytalan ocsmányságokat láttam.
  • crosspeet
    gratula! A piros 850-esed meg jöhet át hozzám! ;)
  • 355
    Ajj de szép az a nyolcas...
  • 355
    Tudom én, visszasírom az összes fém BBR Ferkát, meg a 180€-s CMC-ket.
  • mikeman
    nekem ez pirosban van meg
    de még fotószűz :)
  • Gallardo007
    Én is sírok az LFA után...

• mikeman
    ezzel tök egyet értek :)
  • mikeman
    amúgy jött tegnap is a postás mifelénk :)))
    egy újabb Alpina, jelesül az egyik legkívánatosabb az E31-es
    természetesen Alpina kékben :)

és egy nyitható fém is, hogy ne legyen túl nagy a resin elnyomás :))

ez utóbbin nagyon sokat filóztam hogy megvegyem-e
    van már két Pagani Zonda-m, jó lett volna mellé az utód Huayra természetesen, de annyira sose tetszett hogy az AA 360 eurós árát kicsengessem
    a Motormax verziója meg ingyen se kéne
    ekkor került elő a GT Autos (Welly FX) verziója, ami már jó áron volt és a képeket, bemutató videókat elnézve nem tűnt rossznak.
    Aztán belevágtam.... és mennyire megérte :)
    Ki merem jelenteni, hogy egy pár évvel ezelőtti AA/KYo minőségét simán hozza.... kövezettek meg érte :)
    elől-hátul igazi rácsok, minden nyitható és mozgatható aminek kell hogy mozogjon (első hátsó légterelők, ajtók, motortér), szép a felnije, korrekt (és fém!) a féktárcsák és a festés egészen fain, noés a a tetőn a karbon egész szépen van kivitelezve
    mondjuk az orr spojlerre már nem jutott ebből, ott anyagában dombornyomott kivitelű a karbon, de ez a legnagyobb hibája
    szóval le a kalappal a Welly előtt, azt kell mondjam nem csak az árához képest korrekt a modell, hanem abszolút megérte azt
    u.i. ígérem készülnek majd jobb képek, de most csak ennyire tellett a lustaságomtól :)))))
  • PP993RS
    AA Signature modelleknél szinte mindegyiken tökéletes penge éles vonalak és hibátlan illesztések vannak. Bár ez sok mezei AA-ra is jellemző, de azért a simáknál be-becsúszhat egy két baki...

És az hogy "cserébe" minden úgy és olyan mechanizmussal nyílik mint az igazin.... azért nem rossz .... aki ahelyett vesz rezsint (és ráadásul drágábban) ott sztem valami nem 100
  • mikeman

ezzel nincs is baj, sőt....
    de azért diecsat-ban is tudok olyat mutatni ahol szépek a vonalak, klassz az illesztés és még a fényezés is pazar, pl a AA féle Lexus LFA pont ilyen, és még anno pont ennyiért is vettem :)

igaz az ajtó nyithatósága miatt picit nagyobb a rés az ajtó elején, de ez csak a fotón vészes, élőben közel sem
    cserébe az a felni viszont iszonyat precíz
    kár hogy már nem az enyém a modell :((

Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.07.06. 20:26:38
  • mikeman
    pedig hétvégén elő kerül, mert ez a gép megérdemli hogy hozzá illő minőségű fotón mutogassa magát
  • PP993RS
    Ne is vedd elő a nagy gépet :) jó ez így, ne fájdítsd a szívem....

Örülök hogy hozzád -jó helyre- került!

• PP993RS
    Ez ku.va jól néz ki.... lehet korral -is- jár... de egyre jobban tetszenek a tető nélküli autók...

A láferrari amúgy nem az esetem, de ez így most marha jó, kicsit a kalap nélküli F50-es ugrik be ahogy ránézek az ablakkeretre meg a tetővonalra... ami nincs :)
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2016.07.06. 20:16:16
  • 355
    resin resin, de szépek a vonalai és szép a fényezése is

Pont attól olyan
  • mikeman
    igen-igen
    megjött, de a postán beragaszthatták, mert nálam már megint nem nyílik :))))))))

mindenkitől bocs a gyenge telós képekért, de így este felé már nem volt kedvem előszedni a nagy gépet
    köszi a modellt, nagyon szép gép, resin resin, de szépek a vonalai és szép a fényezése is
  • mikeman
    hékás, az egyik kedvenc Audim felnijét becsmérled :)))))

• Missa

Mi ez? Valami új fajta Batmobil?
  • Missa
    Hmmm, a színük kevésbé jön be mint a másik két fekete.
    Viszont az ilyen "egyszerűbb", utacai gépek manapság jobban tetszenek. Persze a két tuning fekete is jó.
  • schumimodells
    Jól néz ki. Kérdés, hogy ezt kínozza a Bburago, vagy erről is megfeledkezik.
  • 355
    Ferrari LaFerrari (anyám, de hüje név...) Spyder. Offisöl gyári képek.

• crosspeet
    fiatal voltam, és kellett a pénz.. :)
  • PP993RS
    Nem vagyok skizo, hogy most meg az AA-ot nyomom... de ezeket meg miért adtad el?

A 6-os gyönyörű abba pezsgő-barna színkombóba, mondom ezt úgy hogy nem vagyok BMW-s.
  • crosspeet
    Az exek! :)
    Igaz, itt a Bömbi nincs leültetve, a Merga meg nincs kiszélesítve, azért is most ez az optikai csalódás.. Ez a két gép számomra összetartoznak!

• crosspeet
    Angel kollega lemérte nekem, a Bömbi mérete ok. Lemértem amit írtál, az is ok-nak tűnik. Amikor ezek megvoltak Aa verzioban, emlékszem ott is éreztem h mintha nagyobbnak kéne lennie a hatosnak.. Pedig láttam ilyeneket élőben is már azért..
  • 355
    Ha valakit érdekel, a vörös HW Heritage (alap) Ferrari 348 tb 30€, az FF 25€ a toms.nl-nél. Én már vásároltam tőlük többször, minden OK volt.
  • 355
    OMG, 130.000?!? Ennyiért összes BBR 458-ból lehet kapni. Tudom, azok nem nyithatók...
  • 355
    elvileg a Merci csak 15 centivel hosszabb a 6er-nél (4910 vs. 4755mm). A képek alapján sz'tem van valamennyi méretarány-különbség. Ha gondolod mérd meg, h a Merci van e közelebb a 27,2 centihez, vagy a Bömös a 26,4-hez.
  • crosspeet
    Koszi!
    Csaloka ez keprol, eloben feltunobb..
    Angelhost kolega lemeretezi, kivancsi vok mi az eredmeny..
  • PP993RS
    Szépek, nagyon bitang a 126os :)

Nem tűnik aránytalannak a 6os, inkább a 126os benga, jó ez így :)

• crosspeet
    Ja igen, megérkeztek, néhány rögtönzött az alakuló vitrinnelkuli feketeseregemről, készülőben..:
    Nem tudom mennyire adja vissza a kép, de mintha az Mc Bmw kissebb lenne mint 1:18.. Igaz, az ultetett versenygep, de akkor is.. Ettol fuggetlenul szep mind ketto!

• PP993RS
    Ja-ja, ott megnézheti, azt is kireszeltem és rajzoltam neki -emlékezetből- egy motorteret a fehér nyers rezsinre... sztem értékelni fogja
  • crosspeet
    Nalam bujkalt ma az asszonya elol Mikeman, es mondta is h nyissam mar ki a motorteret az Mc 635csi ill Otto w126 560sec Amg -nek, mondtam neki, h majd a Gts 993Turbonal nezegethet motorteret.. :D ;)
  • crosspeet
    Nekem jol all mindnek a felnije, csak en anno csereltem egymason felnit rajtuk, es mas az agymeretuk.. De megoldottam faszanyosul, szoval most sem csalek..
  • crosspeet
    Hehee.. XD
    Akkor most en is qrva gazdag vok, mert a piros melle nekem feherem is van, parosan szep az elet ugye.. :D
  • PP993RS
    458-as ?

Régóta hirdeti már, annyiért soha nem adja el itthon, de lehet még kint se kapkodnák el.

De talán ide is írt anno, hogy mennyit érhet. Lehet nem akarja eladni csak úgy "fent van" ...
  • Missa
    Húúúú...
    Ránéztem a Vaterára. Beütöttem, hogy ferrari 1:18.
    Olálááááá... Olyat láttam ott, hogy a szívverésem megállt. Nem azért, mert kellene, mert már van nekem olyan, csak nem pirosban, egész másért kerültem infarktus közelibe.
  • PP993RS
    Pedig -ízléstől függetlenül- szép az a kerék, mármint ahogy a modellre átvitték, egyik legszebb megoldás amit Kyo-nál láttam. Szép a krómfestés, éles kontúrok, a peremnél aztán fekete és átmegy egész sötét szürkébe, pont mint az igazinál.

Egyedül a hátsó gumi oldalfal-magasságát rontották el, picit lufi a kerék, de megbocsájtható. Pláne hogy egy nagyon jó ár/érték arányú gép az R8-asuk.
  • PP993RS
    Jó ez a kék, az HWE F12-esnek is marha jól áll a setétkék/vaj belső.

Én simán megvenném ebbe a színbe, de sztem nem létezik.