Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    Hidd el, kapásból, gondolodás nélkül megvenném, ha nem lenne 120ezer indokom rá. Na jó, csak 100ezer.
    Szombaton volt egy kis idő vele dumálni, meg még előtte való nap is telefonon. Szerintem komolyan gondolja, elfogja őket adni.
    Őszintén, talán már említettem, de a napokban nézegettem a vitrinem és elgondolkodtam magam is.
    Lehet, hogy pesszimista vagyok, vagy túlont-túl optimista.
    Júliusban töltöttem az 50.-et, hetek óta hallgatom, nézem a híreket, állandóan arról papolnak, hogy az én generációmnak (+-15év) nem lesz nyugdíja, hiába fizettem, 18 éves koromtól (sőt 15-től a nyári munkák után is) a járulékomat, még akkor is, amikor 5 évet egy ciprusi off-shore cégnél kellett dolgoznom. A hülyített dumával lenyúlt magánnyugdíjról ne is beszéljünk.
    Szóval nézegettem a Ferrarikat, Dodge-okat és azon agyaltam, 15-20 év múlva lehet, hogy áruba kell bocsátanom őket, hogy kajálni tudjunk? Ez a pesszimizmus része. Az optimista része az a dolognak, hogy én reménykedem benne, ha 20 év múlva mégis eladásra kerülnek, lesz rá érdeklődés és fizető kereslet. Szerencsére Labdacsnál még nem ez a szitu. De őszintén szólva, még 80 egy néhány évesen még szívesen törölgetném róluk a port. Akkor már a remegés miatt úgy is könnyebb és hatékonyabb lesz.