Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #263669 Költői válság :) Mér' mit raktam fel ? Ja igen az R8-asról :) az még csak belefér :) és a kedvenc felniddel kiemelve... :)
Köszi, ja-ja ismerve a hazai piacot tuti a tiéd volt
Szép ez a Subi, nekem csak ez a Hawkeye tetszik, régen volt egy Lancer-Impreza párosom, eladtam őket de már akkor éreztem hogy ezt majd újra be kell parkoltatni valamilyen formátumban.
Mivel elég gazdag a felhozatal, (csak győzd megfizetni) ezért lett egy Evo7 meg ez, a sárga Evo9-est akartam először amit a Cartm...-bocsánat- indexes fórumon hirdettek, de azért az zúzós volt annyiért, meg mindig is a Evo7 vonala tetszett a legjobban a 8-9 már csak annak a túljátszása.
Most hogy leszámoltam egy rakás modellel, beparkol pár gép amit már régóta szerettem volna csak valamiért mindig C-vágányra kerültek... a RR is ilyen, örültem neki meg marha szép meg lezsibbad a karom ha 3percnél tovább van a kezemben, de egyszerűen nagy.....
nem lehet betenni a vitrinbe, mert full hülyén néz ki mellette bármi... de bármi... na jó egy Drophead Coupe biztos nem, de olyanom nincs. Gondolkoztam azon is hogy veszek mellé egyet, de megfogadtam hogy egy modellből csak egy. Nincs kupé meg kabrió meg 4ajtó, 5ajtó, kombi.
Egyszemélyes vitrinbe nem fér be
egy zárt dobozba meg nem fogom tárolni, akkor inkább lefényképezem és eladom. 
Na az milyen tecskó gazdaságos már