Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztián Onucsán-Sipeki
Jó estét mindenkinek!Labdacsot hogy talàlom meg Facebookon?Kösz
A felső kép egy videóból származik,ahol a Phantom parkolás közben meg is koccantja a Volvo-t.
A többi képen pedig az én 1:18-as autóim.
Szóval a Bentley Mulsanne,mint zászlóshajó ugyebár egy hatalmas nagy autó.... 😊
😊

Ezt pár éve lőttem, nézzétek meg az Astrát előtte, mint valami játékautó, totál szürreális.

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.12.18. 14:55:39
Szép vas!

Szerencsé(m)re nekem decemberbe már eljött a "leltár" ideje, tényleg muszáj volt kéziféket húzni, mert már vagy a 20.modellt vettem meg ami az "utolsó" 😊 és most egy gyors fejszámolás: vagy 5-6modellt így már nem vettem meg, a TR is köztük volt sajna :/

Missa
Köszi. Amúgy érdemes nézelődni a Facebookon.
Labdacs nagy eladásban van.
Van ott 8-10 olyasmi amit még szívesen megvennék. De idén már csak leltározok. <#smile>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.18. 14:20:52

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

NA VÉGREEE! 😉
Penge, kihagyhatatlan ha valakinek van egy Ferrarija.. akkor az legyen vagy egy F40, vagy egy Testarossa!!! Vagy mindkettő persze.. 😉
grat hozzá!
Nekem meg az AA Konti jött meg, meg a Gts Ruf. Csak fényképezni nincs időm... :/
Missa
Hopp, ma egy újabb pakk jött. <#smile>
És azt hiszem az idén én befejeztem, már csak leltározok.

Missa
Hopszi-hopszá!
Ma megjöttek! <#smile>

És meg van a teljes 308-328 sorom. Tudom! Van még a 208 GTB, a 208 GTB turbo, de az már tényleg a vicc kategória lenne. <#smile>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.17. 20:28:48

Missa
<#eljen> Jó hasonlat! <#smile>

Jaja,kb.... 😊
Ez az autó igaziba is olyan mintha elméretezték volna, mint amikor egy 1:16-os bekeveredik az 1:18-asok közé.
Jaja....Winkler nagyon lehúzta. De az a helyzet hogy Rollsot nem lehet a vételára alapján "hagyományos,funkcionális"autókhoz hasonlítani....A rolls a "megveszem-mert megtehetem"faktor.....ez van... 😊
BMW M5
A Wraith-nél is óriási a holttér.......6:15-töl .

blood sweat and beers

Irreálisan gigantomán méretek,"mindenből több mint szükséges" szellemben készült termék......😊
Amúgy nem hallani hogy nagyon rombolnának vele....Eddie Murphy biztos kilapítana egy két rohadt fehér bűnözőt....😊 😊

355
Biztos vagyok benne, hogy a világ egyik legkényelmesebb autója, de nincs annál cikibb, mint amikor ráhúzod a százmillás gépet egy oszlopra vagy egy gyalogra a holttér miatt. A szar az szar, még ha aranyozott is.

A Wraith-nél sokkal jobban megoldották az oszlop-kérdést.

Utoljára szerkesztette: 355, 2015.12.17. 09:26:16

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Missa
Ilyen vaskos:

Gondolom az alumínium miatt.
Utálnád vezetni? Ugyan már... Megszoknád szerintem. <#smile> Főleg, ha biztos vagy benne, hogy az üzemeltetési költségeit gond nélkül ki tudod fizetni.
Nekem az "öngyilkos" ajtaja nem jön be annyira. Stílusos, meg retrós és még elegáns is, de még sem jön be.De persze gyorsan meg tudnám szokni. <#smile>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.16. 20:45:13

Jaa...nem saját tapasztalatból tudom sajnos.... 😊 Láttam,olvastam..
Teljesen ilyen az A oszlop rész. Rengeteg a holttér,a visszapillantó is akkora mint egy tepsi....de az RR design ugyebár szembemegy az általános autós trendekkel....
Igen,igazad van!!Nekem kedvenc márkám és én is úgy gondolom hogy gengszteréknél is feljebb áll a "hullaszállítóknál".
A hullákat rakják csak szépen a Cadillack Fleetwood-ba...
Az oven meg sajna nincs nyereg, de szep azert.. Majd elhozza hozzam, es melleteve rajon. No de man lassan nincs hova tennie a verdakat! 😉
355
Nekem is furcsa, hogy ilyen magas az elejük, de leginkább a szamárfül-ablak és környéke fura a szememnek. Ha igaziból is ilyen vaskos oszlopok vannak ott, sz'tem utálnám vezetni.

Missa
Áhhh, azt azért szerintem igaziban sem ilyenbe teszik.
Azért az RR-nak van egy stílusa. Ez a hulla dolog nem férne bele, szerintem még gengszteréknél sem.
Persze ezt nem tudhatom, nincs gyakorlatom benne...

jaja,sok kövér hulla van a csomagtartóban.....
Missa
Most indul a zöld lámpánál. <#smile>
Amúgy szerintem tök jól néz ki.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.16. 15:36:58

Missa
Héééé - héééé!
És a qrvák? Az már szóba sem jöhet mint pénz költés?! <#nevetes1>

Úgy-úgy ! Ahelyett hogy elpiálná-elcigizné-elszerencsejátékozná a pénzt !

Ahogy mondani szokás "igyál fiam, az legalább látszik rajtad..." <#pias>
Hihetetlen, hogy ott soha semmi, aztán egyszer csak beüt a ménkű <#alien2>

Most megnéztem, érdekes az eladó is, hogy a "semmiből" egy ilyen gépet előránt... hát jah, jó drága volt, de kintről se lett volna olcsóbb, ha egyáltalán találni... piros-fekete szokott inkább lenni...

Nem is tudom melyik szó illik ide jobban... szerencséd / szerencsém hogy nem én láttam meg hamarabb <#papakacsint> most 60ropival beljebb vagyok <#pias>
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.12.16. 14:29:41
Ha a féknyerges UT verziód van sztem ne cseréld le.
Mintha magas lenne az eleje, vagy csak nincs benne még motor ? 😊
Szépek! enyém grafit szürke (darkest tungsten).Legközelebbi beszerzés majd valamikor a legutóbbi facelift változat Phantom lesz.Listákon már ott van,de amúgy nem tudni mikor hozza a Kyo.Talán februárban Nürnbergben már lesz egy minta,vagy munkaverzió.....ami azt jelenti hogy kb. másfél-két év mulva megvásárolható.... 😊
355
Kyosho 1:18 Rolls-Royce Phantom Coupé

Missa
Hát nagyjából pont ahogy leírtad.
GTS-t alig lehet találni. Még a "világpaicon" is. Az ára.... hagyjuk... Habár a 308 GTS-t is hasonló áron sikerült beszerezni.
A GTB-t azért kedvezőbb áron sikerült szerezni. Talán mert sárga. Ennyi kompromisszum belefért. Úgy is csak a 2. sárga modellem lesz.
Na meg itt a blogom: Ferrari 308 Ott ígértem a végén, ha lesz 328, jön a folytatás. Én meg úgy vagyok, ha már a bocsoknak megígértem...
Vigasztalás képpen jövőre nem tervezek nagyobb "bevásárlásokat". Kevesebbet, drágábbat talán. Pl. CMC GTO-t. Talán. De aztán az is lehet, hogy még azt sem.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.15. 22:03:31

Missa
Meglesz! <#smile>
Szóltam neki, hogy a dobozok anyóséknál vannak. Csak úgy tud érte többet kérni, ha be van dobozolva! <#nevetes1>
Kapott ár listát is, szóval vigyázz majd vele, tisztában van az árakkal. Ingatlanos, keményen tud alkudni. Na de ez, már a ti gondotok lesz!
Annyit azért kérj tőle számon, hogy ragaszkodom a hamvaim Dunába szórásához! Ha lehet, ne az Erzsébet-hídnál. Ott van az Csatornázási Művek egyik nagy befolyója... <#nevetes1>

Yesss!!! 😄
355
Lécci add meg a számom özvegy Missánénak. Hagyatékot szívesen felvásárolok 😊

Elgurult a gyógyszer mi..? Melyik fazisban vagy Missa?
1. Boldog vagy, a penzre meg nem is gondolsz (mostani arakat nezve, hatszamjegyu osszeg ment a levesbe) 😄
2. Rajossz, ordenare nagy baromsagot kovettel el, qrva sok penz kuka, minek is kellett ez, de tenyleg.. Kellett volna ra aludni egyet meg, ugye..? No de ha lecsap ra vki mi lesz akkor, nem szabad vacilalni ebben a szakmaban meg miegymas..
3. Rajossz, sok penz, de megiscsak jo vetel volt ez,max sporolsz egy napig nem eszel, de mar du szorod a penzt uditore meg hambira blablaa.. 😄
Ez alltalaban nalam ket nap alatt lefut, es bar a szamlam megcsappanva, de boldogan megy a recsi a vitriny elott! Hogy ilyen modell kishazankban nem sok van, es ez nem hogy befektetes, hanem az unokaim jovojenek a megalapozasa ugyebar! 😄
😉
Missa
Köszi.
A napokban várom a Testarossa-t Ausztriából.
Most a 328-ok esetében jól jött Labdacs kiárusítása. A 308-328 sort régen szerettem volna már begyűjteni. Valahogy ha Ferrari szót hallom, nekem mindig ezek ugranak be elsőnek.
De a Testarossa-TR512 páros is régi vágy volt. Hát összejönni látszik ez is.

Ejjj. Bejott az elet!! 😉
Grat hozzajuk! 😊
Missa
Ezért lehet, hogy kitekerik itthon a nyakam...
De vettem két ilyet:
Ferrari 328 GTS
Ferrari 328 GTB

Vasarnap jossz, megsasolod!
BMW M5
Valószínűleg ennek is az Ottomobile a papája , csak úgy mint a GT-Spirit , BoS-models , Laudoracing , stb kiadásoknak is .

blood sweat and beers

Igen, az egy kicsit fura, aranyhal harommasodperces memo fíling.. 😊
BMW M5
Szerintem sokaknak van (vannak) ilyen történetei , főleg azoknak akik nem ma kezdték a modellautó gyűjtést <#integet2> Nekem az egyik még 2012-ben ( még megvan róla az e-mailes beszélgetés ) történt . Az Indexen lett hirdetve jóáron 2 db Revell Wartburg ( dobozos , hibátlan ) amire lecsaptam és priviben megegyeztem az eladóval ( aki még a mai napig hirdetget ott ) hogy előre utalom a pénzt és postázza el a modelleket . Minden flottul ment a feladás napjáig amikor is.........megírta hogy már ép a postára vitte volna a 2 modellt amikor feltörték a kocsiját és ellopták a modelleket . Írtam neki hogy tett-e rendőrségi feljelentést amire Ö nemmel válaszolt......Valószínűleg valaki többet ajánlott értük és az eladó így "oldotta" meg a dolgot . Visszautalta a pénzt kb. 2 hónap múlva <#ejnye1>

blood sweat and beers

BMW M5
Azzal nekem nincs bajom ( bár furi ) ha az indexen válaszolgat az itteni hsz-ekre de azzal igen amikor 2 nap alatt 3-szor is újra meghirdeti ugyan azokat a modelleket ( pl . Pagani Zonda C12 kék és narancs Mondo - 2015 12. 04. és 06. között ) mintha az ottani fórum olvasói rövidtávú memóriával lennének megáldva <#gun>

blood sweat and beers

mikeman
penge gépeid jönnek
nehogy én is lecseréljem az UT 993 Turbo-mat, nagyon szép ez a szürke

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

mikeman
woooooow
nagyon durva <#eljen>
hasonlót néztem én is csak valami sötétkék színben
gratula hozzá 😊

mikeman
sziasztok!
Ki tud valamit a CMR nevű gyártóról?
Resin gépeket csinálnak de a minőséget a mutatott képek alapján nem tudom levenni.....
MOst kiadják többek közt a Lamborghini 350GT-t 100eurós áron. Megér annyit? Ha GT spirit lenne akkor gondolkozás nélkül megadnám, de így.......

Kinek üzenjek ott, valaki..? 😄
😉