269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #263333 Sok dolgom volt, Mikenak csináltam egy egyedi GT S 993 Turbo-t, mivel fém-nyithatóság párti, így nyithatóak az ajtajai fémfűrész elég jól viszi a rezsint :)
Nekem a sárga Kyo F40 kereke tök jól áll, a HE fekete lömansz szárnyas viszont elég csálé volt, mondjuk nem csak az volt az egyetlen amiben gyengébb volt a "fapad"-nál. -
#263332 Hiánypotló modell 1:18-ban -
#263331 Van hw elite enzom is sárga -
#263330 Ehhe -
crosspeet #263329 amúgy kékben tényleg szép, nekem majdnem mindig sötétkék autóm volt.. igaz nem Ferrari persze.. :D
arról matt rózsaszínről meg inkább most nem tennék említést.... -
#263328 Ez jobban tetszene?
Szerintem kékben még mindig klasszisokkal jobb, a BBR féle matt feketéktől is borzadok:
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.07.05. 15:22:41 -
#263327 Fasza, csak az resin. -
crosspeet #263326 Angelhost árul egy sárga zárt F430-ast, az sem rossz, láttad?? Bolhán hirdeti, nézz rá, szerintem fasza gép az is!! -
crosspeet #263325 ezen faszább a görgő!!
A másik nekem nem jön be.. -
crosspeet #263324 ez mi, ez nem Ferrari..
elfogyott a rendes festékük, vagy mifene..? -
crosspeet #263323 Csak idetévedtél, nem bírtad sokáig nélkülünk, mi..? :D ;)
Kyo F40 kerekének tengelye meg olyan, hogy kb 0.2mm különbség van a sárga és a piros között.. :D A 'he" feketének nem szedtem le, de gondolom, ott meg 0.4mm a különbség.. :D -
crosspeet #263322 OLYAN RÉG VÓTTÁ ITT ONBA, HOGY ELFELEJTETTED HOGYAN KELL KÉPET BESZÚRNI..? :d
qrva capslock, mán nem gépelem újra.. XD -
Kép vagy nem lesz -
Má útrakész -
Hmmm, BBR esetében umbau... Szentségtörés! De őszintén, meglátom milyen igaziban. Van itthon Tamiya Clear Orange festékem, abból egy-egy pötty talán még nem eretnekség.
Ne add fel! Ha egyszer nekem is sikerül szerezni a bordósabb árnyalatú mugello red színben, vagy állítólag létezett ez kék színben is, akkor jó áron megszámítom neked a sima vöröset.
Jobb képet nem találtam róla, csak ami a 1:18 Enzo oldalon volt.
Lehet, hogy ez is olyan modell mint Jézus. Tudjuk, hogy van, de még nem látta senki.
-
PP993RS #263318 Ezt nem tudtam... de már a képről is látni hogy szebb megoldás, ezzel már megbékélnék. :) -
#263317 Már megint túl sok a Ferka :)
-
#263316 A HW-nek legalább volt annyi esze, hogy belülről csavarozós a felni, nem kell a közepét kipattintani (az elsők, mert a hátsók rádugósak). gondolom a tervező stábnak igazolnia kell a létét, ezért modellről-modellre ilyeneket variálnak. -
#263315 Nem egyformák ám a BBR-ek sem. Nekem az Enzoból a Rosso Mugelló színű van meg, azoknak már nem sima matt, hanem metál festéket pöttyintettek oda. Még mindig nem százas, de sokkal jobb. Volt nálam sárga Enzo is, azon tényleg egy sima narancs pötty a lámpa.
Rosso Mugello:
-
PP993RS #263314 Más-más modelleknél azt még elfogadom hogy változtatnak valamit, még akkor is ha ugyanaz a gyártó, mert más nyomtáv kellhet, vagy más a féktárcsa felfogatása.
De az R8-nál tökugyanaz minden, mondjuk jobb megoldás ez, mert a mini kerék-közép kupakokat lehetetlen volt sérülés nélkül kezelni, csak hát szólhattak volna, vagy valami :)
Anno talán a Minichamps is eljátszotta ezt, sokáig kupak alatt csavar... aztán a csavar maradt, de simán ráragasztották a kereket... na az mondjuk szívás. -
PP993RS #263313 Nem láttam még élőbe HWE Enzo-t, az elképesztő felnis tuning -meggy-metál verzióm az volt, annak is festve volt a hátsó lámpája, de tényleg talán egy fokkal élethűbb volt a BBR féle festésnél.
Most egy fehér FXX-em van, az meg ugye annyira őrült, hogy 4durrantó figyel a lámpák helyén de elnézve a megvalósításokat, talán mindenkinek jobb így.
Azt a lámpát illett volna két részből összerakniuk, vagy úgy festeni ahogy pl. a HWE féle 355-ösnél van. Az tökéletes, de az hogy egy-egy matt narancs és fehér pöttyöt odaraknak.... érthetetlen, pláne hogy amúgy milyen elképesztő részletek vannak a modellen.
Szentségtörés vagy nem, én azt biztos umbauznám, egész speckó festékek vannak már.
Mondjuk itt a fő probléma a gyári festék leszedése lenne, hogy ne károsodjon maga a búra... na mindegy "szerencsére" nem kell törnöm rajta a fejem. :)
Ez a modell amúgy kísért, évekkel ezelőtt volt egy sárga 60ezerért, azt se vettem meg mert úristen 60ezer ... akkor egy jobb AA 20-25ezer volt. Aztán lett egy grafit felnis, sötét piros (vagy lehet már bordó, csak képről láttam) szintén 100ezerért, azt se :) és most ez.
A 4. már megveszem majd csak ne az a vasalódeszka szárnyú legyen. -
#263312 A HW modellek között időnként ugyanekkora szopacs a kerékcsere. Az 575 GTZ felnije felment az 550 Barchettára, de a "kerékagy" eltérő mérete miatt az 550 az 575-re nem megy. Pedig gyárilag létezik azzal a 3-részes felnivel az 575 :)
Ez a felni van a HW 550 Barchettán:
Ez meg a HW 575 GTZ-n:
-
PP993RS #263311 Áááá... ez gyári felni... :)
Mondjuk az átcserélés megxopatott, mert valaki gondolt egyet a Kyo-nál, hogy akkor itt már más felfogatás lesz.
A V8 simán kupakos-csavaros, a V10 meg már "lehúzós", egy felni bánta ezt :( mert megkarcoltam csavarhúzóval....
Miért kell variálniuk állandóan.... tényleg mint az igazi autóknál, csinálnak egy fészliftet, egy rakás dolog kívülről tökugyanaz, de valamit azért variálnak rajta, bár ott nyilván üzletpolitika, hogy ne legyen jó az új- a régihez. -
PP993RS #263310 Tényleg ennyire könnyű volt? :)
És akkor itt a párja, sztem mindkettőnek előnyére vált a csere.
-
#263309 Köszi.
Igen, a hátsólámpa megoldás az nálam is szemöldök rángást idézett elő. Főleg a modell árának függvényében...
Ekkora összegért illett volna valami "parádésabb" megoldás alkalmazniuk. Nem hasonlítottam össze az Elite félékkel, mert olyanom sincs, de mintha a képekről úgy tűnne, hogy ezt ők is szebben oldották meg. Háááát, ez van... A többi részlet remélem azért majd kárpótol.
Nekem most a lényeg, hogy van Enzo-m (bár magam sem kedvelem a formáját), ráadásul BBR. Ettől a gyártótól még a zárt és nyitott F430 kellene, aztán végeztem velük. Resinjeikben nem gondolkodom, bár mennyire is szépek. -
crosspeet #263308 Oszt még a végén úgy jársz mint Dáci kollega, műbizonylat róla..???
Nem felel meg a mindenkori jogszabályoknak, kapsz egy elismervényt a forgalmid elvételéről..
Sufni átalakítás, bűnöző!!! -
Zo911 #263307 Könnyű, V10 felni V8-as modellen! :-) -
PP993RS #263306 Vergődtem rajta én is... persze az ára miatt is, meg hogy nem vagyok oda annyira az Enzo-ért, de ez az autóba valóban egy ikon.
A fém BBR meg önmagába is abszolút kuriózum, (lassan minden igényes full-fém az lesz) gyönyörű darab, egyedül a hátsó lámpa (tolató-index közép) nem méltó a modellhez, de minden más 100%-os rajta. Grat! -
PP993RS #263305
Aki megmondja mi a "hiba" a képen, (az R8-on, nem a bambuszon) az vendégem egy (alkoholmentes) sörre.
-
#263304 Szerintem nem adták meg neki a jobb kézszabályt. -
#263303 Nem rossz
Van humora az asszonynak
-
#263302 Ezt most láttam a FB-on. Ez sem rossz.
Pláza - Parkolás -
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.07.04. 15:42:35 -
crosspeet #263300 yes! -
#263299 Király
"Sok háromévesnek gondot okoz, hogy a vonalak között maradjon. Talán ha gyakorolsz egy kicsit ennek a teknősnek a kiszínezésével, legközelebb parkoláskor is sikerülni fog" -
#263298 Előren is grat. Szép fogás. -
crosspeet #263297 Szerintem meg az AllRoad! ;) -
#263296 Szerintem az Enzo volt fent. -
crosspeet #263295 Ugy remlik fennt volt a facen h elado a BBR F430, tuti ... Nalam az nyerőbb! -
#263294 Nem tudom kire gondolsz, de sandítom, hogy az eladó az lehet, akiről te írsz. Úgy tudom van béjemvéje.