Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi képen pedig az én 1:18-as autóim.
Szóval a Bentley Mulsanne,mint zászlóshajó ugyebár egy hatalmas nagy autó.... 😊

Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.12.18. 14:55:39
Szerencsé(m)re nekem decemberbe már eljött a "leltár" ideje, tényleg muszáj volt kéziféket húzni, mert már vagy a 20.modellt vettem meg ami az "utolsó" 😊 és most egy gyors fejszámolás: vagy 5-6modellt így már nem vettem meg, a TR is köztük volt sajna :/
Labdacs nagy eladásban van.
Van ott 8-10 olyasmi amit még szívesen megvennék. De idén már csak leltározok. <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.18. 14:20:52
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Penge, kihagyhatatlan ha valakinek van egy Ferrarija.. akkor az legyen vagy egy F40, vagy egy Testarossa!!! Vagy mindkettő persze.. 😉
grat hozzá!
Nekem meg az AA Konti jött meg, meg a Gts Ruf. Csak fényképezni nincs időm... :/
És azt hiszem az idén én befejeztem, már csak leltározok.

Ma megjöttek! <#smile>#smile>
És meg van a teljes 308-328 sorom. Tudom! Van még a 208 GTB, a 208 GTB turbo, de az már tényleg a vicc kategória lenne. <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.17. 20:28:48
Amúgy nem hallani hogy nagyon rombolnának vele....Eddie Murphy biztos kilapítana egy két rohadt fehér bűnözőt....😊 😊

A Wraith-nél sokkal jobban megoldották az oszlop-kérdést.

Utoljára szerkesztette: 355, 2015.12.17. 09:26:16
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Gondolom az alumínium miatt.
Utálnád vezetni? Ugyan már... Megszoknád szerintem. <#smile>#smile> Főleg, ha biztos vagy benne, hogy az üzemeltetési költségeit gond nélkül ki tudod fizetni.
Nekem az "öngyilkos" ajtaja nem jön be annyira. Stílusos, meg retrós és még elegáns is, de még sem jön be.De persze gyorsan meg tudnám szokni. <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.16. 20:45:13
A hullákat rakják csak szépen a Cadillack Fleetwood-ba...
Azért az RR-nak van egy stílusa. Ez a hulla dolog nem férne bele, szerintem még gengszteréknél sem.
Persze ezt nem tudhatom, nincs gyakorlatom benne...
Amúgy szerintem tök jól néz ki.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.16. 15:36:58
És a qrvák? Az már szóba sem jöhet mint pénz költés?! <#nevetes1>#nevetes1>
Ahogy mondani szokás "igyál fiam, az legalább látszik rajtad..." <#pias>#pias>
Most megnéztem, érdekes az eladó is, hogy a "semmiből" egy ilyen gépet előránt... hát jah, jó drága volt, de kintről se lett volna olcsóbb, ha egyáltalán találni... piros-fekete szokott inkább lenni...
Nem is tudom melyik szó illik ide jobban... szerencséd / szerencsém hogy nem én láttam meg hamarabb <#papakacsint>#papakacsint> most 60ropival beljebb vagyok <#pias>#pias>
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.12.16. 14:29:41
GTS-t alig lehet találni. Még a "világpaicon" is. Az ára.... hagyjuk... Habár a 308 GTS-t is hasonló áron sikerült beszerezni.
A GTB-t azért kedvezőbb áron sikerült szerezni. Talán mert sárga. Ennyi kompromisszum belefért. Úgy is csak a 2. sárga modellem lesz.
Na meg itt a blogom: Ferrari 308 Ott ígértem a végén, ha lesz 328, jön a folytatás. Én meg úgy vagyok, ha már a bocsoknak megígértem...
Vigasztalás képpen jövőre nem tervezek nagyobb "bevásárlásokat". Kevesebbet, drágábbat talán. Pl. CMC GTO-t. Talán. De aztán az is lehet, hogy még azt sem.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.15. 22:03:31
Szóltam neki, hogy a dobozok anyóséknál vannak. Csak úgy tud érte többet kérni, ha be van dobozolva! <#nevetes1>#nevetes1>
Kapott ár listát is, szóval vigyázz majd vele, tisztában van az árakkal. Ingatlanos, keményen tud alkudni. Na de ez, már a ti gondotok lesz!
Annyit azért kérj tőle számon, hogy ragaszkodom a hamvaim Dunába szórásához! Ha lehet, ne az Erzsébet-hídnál. Ott van az Csatornázási Művek egyik nagy befolyója... <#nevetes1>#nevetes1>
1. Boldog vagy, a penzre meg nem is gondolsz (mostani arakat nezve, hatszamjegyu osszeg ment a levesbe) 😄
2. Rajossz, ordenare nagy baromsagot kovettel el, qrva sok penz kuka, minek is kellett ez, de tenyleg.. Kellett volna ra aludni egyet meg, ugye..? No de ha lecsap ra vki mi lesz akkor, nem szabad vacilalni ebben a szakmaban meg miegymas..
3. Rajossz, sok penz, de megiscsak jo vetel volt ez,max sporolsz egy napig nem eszel, de mar du szorod a penzt uditore meg hambira blablaa.. 😄
Ez alltalaban nalam ket nap alatt lefut, es bar a szamlam megcsappanva, de boldogan megy a recsi a vitriny elott! Hogy ilyen modell kishazankban nem sok van, es ez nem hogy befektetes, hanem az unokaim jovojenek a megalapozasa ugyebar! 😄
😉
A napokban várom a Testarossa-t Ausztriából.
Most a 328-ok esetében jól jött Labdacs kiárusítása. A 308-328 sort régen szerettem volna már begyűjteni. Valahogy ha Ferrari szót hallom, nekem mindig ezek ugranak be elsőnek.
De a Testarossa-TR512 páros is régi vágy volt. Hát összejönni látszik ez is.
Grat hozzajuk! 😊
blood sweat and beers
blood sweat and beers
blood sweat and beers
nehogy én is lecseréljem az UT 993 Turbo-mat, nagyon szép ez a szürke
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
nagyon durva <#eljen>#eljen>
hasonlót néztem én is csak valami sötétkék színben
gratula hozzá 😊
Ki tud valamit a CMR nevű gyártóról?
Resin gépeket csinálnak de a minőséget a mutatott képek alapján nem tudom levenni.....
MOst kiadják többek közt a Lamborghini 350GT-t 100eurós áron. Megér annyit? Ha GT spirit lenne akkor gondolkozás nélkül megadnám, de így.......
😉