Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    Gyermek korom jut erről eszembe.
    Apám egyik kollégájánál voltunk vendégségben, én a velem hasonló korú fiával játszottam, amíg faterék kártyáztak.
    Kiszúrtam, hogy a szekrény tetején valami metál bordó színű, qrva jó kinézetű 3 tengely busz van.
    Mondom, kapd már le azt onnan, játszunk azzal is. Áhhh, azzal nem lehet! Hogy-hogy? Hát avval csak akkor játszhatok, ha vasárnap van és hétközben legalább egy ötöst haza hozok a suliból...
    Na bameg, gondoltam 10 évesen, egy szavam nem lehet Anyámékra. A múltkor becsúszott pár hármas és nem vették el a távirányító Wartburgom. Rendes gyerek voltam, amikor legközelebb ők jöttek hozzánk simán engedtem, hogy játsszon a Piko De Tomaso Mangusta-mal
    Amúgy később másnál láttam a bordó buszt, egy szar kínai lemez cucc volt, az a hülye bolygó kerekes. Tettél bele elemet, elindult aztán össze-vissza nekiment mindennek. Az utasai meg valami festett pandák voltak... Annyira gagyi kínai volt. Ezen szocializálódni... Ugyan már! csóró gyerek, azzal a szarral nem játszhatott, csak ha jól tanult. Tudtommal a gimi után még főiskolára se vették fel, a nagy büdös szocializmusban érettségizett segédmunkás lett.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.08.16. 14:37:02