Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Figyelni fogom az árát közben megpróbálok rávenni pár embert, hogy milyen jó dolog az, ha látja polcon az összes olyan járművet amit vezetett.
Így legalább a postaköltség megoszlik, bár hazánk nem szerepel azon országok listájában ahová küldenek csomagot.
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Ha ezek a tények esetleg vigasztalnának. <#smile>#smile>
De amúgy szép modell, és kevés Early verzió van a piacon. Az ablakkereten a tükörrel. Nem akarlak elijeszteni, de a Kyosho HE Testarossa-kkal volt néhány gond. A fehérről láttam képeket, rémséges volt. Vadi új modell és hólyagos, hámló festékek, katasztrofális illesztés. Értsd a csomagtértető konkrétan csálé volt, tele alkatrész hiánnyal a modell. Nagyon lehangoló volt. Mondjuk a FB-os modell képein látszik, hogy nem egy ilyen "hétfő munkanapi" ocsmányság. A tulajjal én is leveleztem róla, írta, hogy az övé rendben van.Én megbízom benne maximálisan, vettem már tőle modellt, soha nem vert át. Még a fekete HE verziókat cikizték, mattuló festés és illesztési hibák miatt.
Ez egy átlagos ár, vagy ennyire ritka?
A szürke 55 ojró.
Azért köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdéssel.
De most má' későőőő! <#smile>#smile>
😉
De sok ez nekem foleg h piros mar van a polcon..
Sok. De ha azt nézed, hogy a "világpiacon" a simákért kérnek annyit, mint a fehér HE-ért... Jó, még úgy is sok. De máshol sem olcsóbb sajnos. <#smile>#smile>
Nekem az a feher kyo tr izgatja a fantaziamat a facen, de olyan sok basszus... :/
Ami kicsit rontja az örömöm, hogy itthon azt mondták ( a "Főnök" <#smile>#smile> ), hogy hiába jön a jövő héten, 24.-ig ne is álmodjak róla.
Na nem baj, fiatalodom, megint gyereknek érzem magam... <#smile>#smile>
nem az van neki, amit én keresek, ez az új 25th, nagyon tré szerintem.. azt árulta, de már odaígérte másnak amúgy is. sebaj, van időm rá. több mint pénzem.. 😊
Szeretnék venni egy Mazda 323F BA 1995-ös autó modellt zöld színben.
Kerestem a hazai webshopokban, de nem találtam.
Ti valószínűleg több boltot ismertek. Tudnátok ajánlani egy-két weboldalt?
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Ekos, 2015.12.10. 07:45:34
Amúgy alapból szerintem nem rossz áron adja a cuccait.
Egy-két kivétellel (ERTL Ferrari 275 GTB, átfestve). De ez az ő dolga. Ha van rá vevő és nem jön közbe annak is valami pénz ügyi probléma, akkor semmi gond...
Aztán az sem lehetetlen, hogy ez valami marketing technológia. Nem tudom, én nem értek hozzá.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.09. 22:30:19
Személyes átvétel meg miegymás.. 😉
Lehet kettő volt belőle 😄
Viszont van most egy számomra érdekes modellje eladó, remélem nem az amire gondolok, mert akkor sok pénzem bánhatja.. :/
Látnok vagy!
Nem akarom folytatni a korábbi "világpiacos" szappanoperát, de ma melegség töltötte el a szívem. Az a modell, ami után érdeklődtem és 5 perccel később el is kelt, újra fent van a piacon!
Na most vagy visszavitte a vevő, vagy raktári készlet van a modellből, vagy azt is eltudom képzelni, hogy visszaszökött. <#smile>#smile>
Karácsonyi csomag

Utoljára szerkesztette: 355, 2015.12.08. 17:38:38
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
250GTO
Nem én találtam ki. Valamelyik fórumon írtak róla.
Amúgy a napokban láttam, szintén egy fórumon, hogy a licence jogokat úgy "kerülték meg", vagy tompították, vagy minek nevezzem, bár szerintem egyszerű jogászkodás, hogy a modell orrán a Ferrari logóban a Ferrari felirat CMC-re lett kicserélve, valamint az orán az ágaskodó ló, valami állati gagyi kinézetű fotómaratott szörnyszülött. Gondolom, ha már valaki megvette, kicserélheti igényesebbre... 430€-s ár mellett azért ezt nem tatom fairnek...

Segítség kellene, főleg olyantól, aki az Ebay-en ismerős.
Van ott egy gygyori2006 nevű felhasználó. Ismeri közületek valaki, esetleg van hozzá valakinek elérhetősége?
Tesla