Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    a Ferraris oldalon bepróbálkozok egy kis Porschés anyaggal :)))))
    nem oly rég vettem a gépet, amit megelőzött nem kis tépelődés
    alapból a Porsche sorommal az volt a szándékom hogy minden 911 generációból csak egy kell az is lehetőleg egy Turbo legyen, ami a legelső generációs 901-nél nyilván nem sikerülhetett hisz abból nem volt Turbo :)
    az évek alatt ezt sikerült is összehozni, mára csak a utolsó 991 típus hiányzott, ami nehéz diónak tűnik mert bár a GTspirit ontja a jobbnál jobb gépeket, de ebből az utolsó generációból valahogy semmi izgalmas színt nem tudtak összehozni, illetve van még a MC gyártmánya de ezen gyártó minőségével vannak fenntartásaim, illetve az ehhez a minőséghez társuló árával vannak bajaim
    és addig kerestem egy 991-et hogy találtam egy olyan 356-ot :))) ami korábban nem is volt a rajta a kívánságlistámon
    nos addig szemezgettem ezzel a típussal hogy beleszerettem és be kellett látnom hogy a 911 sor nem lehet teljes az alapító típus nélkül, hisz ezzel kezdődött minden. Az utolsó lökést pedig az adta meg hogy a típus nevében megjelent a Carrera szó, így már nem volt menekvés, rendelés gomb megnyomva
    ééééss nem volt véletlen a várakozás, és bár a képek nem a szájam íze szerintiek lettek, de kézben tartva a modellt minden várakozásomat felül múlta
    nagyon egyben van a modell, szép autentikus színe van, szépek a krómozott részek, szép rajta minden
    nem tudom hogy a íveltsége miatt-e de a szélvédő is sokkal masszívabb mint a többi Otto/GTs hajszálvékony, hozzányúlni nem lehet szélvédőinél, és hát az első resin modellem aminek volt értelme fotót készíteni az aljáról :)