269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    Koszi!
    Meg a négy egyforma képet is ;)
  • bulba
    Huhh, nem egyszerű a kérdés! Ezeket a modelleket én is csak képről láttam, nekem a Minichamps valahogy szimpibb, de nem tudom igazán megindokolni.
    LookSmart: szerintem nem éri meg a felárát. Nekem egy modellem van a gyártótól (más nem adta ki), kicsit, de érezhetően szebb mint az átlag 30-60 eurós modellek, de nem annyival mint amennyivel drágább, SZVSZ.
    Esetleg még érdemes odafigyelni a NeoScale-re is. A 930 targáról pont van pár jófelbontású képem:
    1
    2
    3
    4
    A hátsó lámpa enyhe igénytelenségét leszámítva én -mint "nem Porsche-mágus"- teljesen pozitív véleménnyel vagyok róla.
  • crosspeet
    Én a parkolóban is a legtávolabbit keresem, az ilyen nénik miatt, pedig nekem csak egy tizenéves Bömbim van..
    De a tecsko parkeszokban ha a bejárathoz közel akar az ember parkolni, akkor készüljön az orálra előbb v utóbb! ;)
  • zsolti65
    Hinnye!!! Ez olyan szép hogy kár utcára vinni...Egy Rolls-ot megroggyantasz,a szervízbe meggyógyítják.De egy ilyen egyedi faberge tojást meghúz véletlenül egy néni a parkolóba...ajjjj..
  • 355
    Igazi az.

• zsolti65
    habár habáár...... a mögötte lévő faszi méretéből itélve lehet hogy még is modell,de akkor jó nagy...
  • zsolti65
    Ez nem modell...Ez 1:1,csak "toy fair-esen" van kiállítva, és fogalmam sincs mi ez.Csak azt tudom hogy szép!! :) Olyan Foose-féle valami talán...

• 355
    Összenéztem az Olasz melós modellt a lenti oldalképpel az eredetiről. A modell hasmagassága OK.

A lökhárító van elszabva. Az aljának kb. vízszintesnek kéne lennie, de a keréktől előre emelkedik. Az igazin hosszabb is a lökhárító, messzebb van az autó eleje a keréktől. Ezektől tűnik úgy, hogy magas az eleje.

Itt az eredeti, de kicsit csaló kép, mert a fotó jobbra dől, az első kerékagy magasabban van a hátsónál.

• crosspeet
    látom a Kyosho is gyárt kicsiben Porschét.. nem is rosszakat. Hhm, mik vannak.. :)
  • crosspeet
    nézegetem a neten, lehet hülye kérdés volt.. :) ha jól látom a Spark.. A Look az egy kategóriás minőségben vele..? Melyik gyártja 1:43-ban a legszebb 930-964-eseket..? Te otthon vagy ebben, remélem! :D ;)
  • crosspeet
    Szép!!!
    1:43-asban melyik Porsche a legszebb..? 964-esre illetve a 930-asokra gondolok, Minichamps, vagy Spark..? Lehet kérdeztem már, bocsi.. :)
  • bulba
    Én az esseni motor show-n láttam pont ebben az enyhén kékes ezüstben. Addig teljesen közömbös voltam a típussal de a kabrió karosszéria-szín kombináció nagyon kiadja!
    A modell arányosságát nem tudom a képek alapján teljesen pontosan felmérni, de érzésre az 1:1-es sem hordja annyira alacsonyan az orrát
  • goser
    Köszi! Tényleg brutál! Mondjuk kegyetlen szaga van :-)
  • goser
    Az AA tényleg elszállt az árakkal. az biztos. Szerintem kihasználják, hogy sokan hajlnadóak kifizetni a horror árat is egy-egy rég vágyott darabért, így ezeken nagyot lehet kaszálni. Ha lement az első hullám és nem fogy megfelelő mértékben a modell, akkor még van bőven lehetőség árat csökkenteni. Jópár esetben láttam, hogy pár hónap után az ár szépen el kezd csökkeni és a végén akár 40-50%-al olcsóbban is meg lehet venni az adott modellt. Konkrét példa a Calsonic R32-es, ami 200 EUR volt megjelenéskor, kis szerencsével most 120 EUR-ért is lehetett venni. Az R32-es plain body is 200 EUR körül nyitott, most 140 EUR-ért is van. Az "új" KPGC10-est is sikerült vennem webshop-ból 40%-al olcsóbban. Mondjuk veszélyes is lehet a várakozás, ha egy kurrens darabról van szó, akkor az gyorsan elfogy és utána már csak jóval drágábban lehet megvenni másodkézből. Ha nagyon felment az ár, akkor az AA bejelenti, hogy újra kiadja :-)
  • crosspeet
    Nekem is ismerős! :D
  • goser
    egy-két gép nagyon ismerősnek tűnik :-) Az biztos, hogy nagyon bitang darabok.
  • crosspeet
    Klasszak! Szép sor, grat Gosernek is meg neked is, vadállat ez a nyuszmó! ;)
  • crosspeet
    Én Autoartban még nem láttam plüss nélkülit..
  • crosspeet
    Kár az ilyen gyenge pillanatokért, szépek voltak, ilyen képek nekem is voltak, meg gyenge pillanatok.. ;) Klassz sor pedig..!!
  • mikeman
    hát nagyjából én is ezen okok miatt számoltam fel a Nissan sorom
    elkezdtem számolni hogy hiányzik még a R32 meg a KPGC10, ezeket ráadásul Nismo csíkozással szerettem volna hogy összeálljon egy franko kis Nismo sor, de nagyjából még ki se adták őket meg amikor majd meg is jelennek a piacon majd 200-220 euró áron lesznek, hát annyit meg nem adok értük, és ha nem lesz teljes a sor akkor minek a többi, ezért egy gyengébb pillanatomba meghirdettem az összeset :(
    pedig szépek voltak

• Nismo GTR 69
    Az biztos hogy szebb lenne, csak olyan hihetetlen drága lett hogy nem hiszem hogy megvettem volna annyiêrt, 200 euro rengeteg pénz, és ha belegondol az ember hogy régebben az általad linkelt képeken lévő szépségek 90-100 eurok voltak akkor fájdul meg az ember szíve a legjobban. Például a C10-es versenyautó is hiányzik még a gyűjteményemből, még sem vagyok érte 220 eurot adni, reménykedem hogy egyszer valami csoda folytán találok belőle egyet elfogadható áron. Kár érte mert régen nem is vettem mást, mindig élvezetes volt átnézni az új modellt és nyugtázni a kis apróságokban amiben épp újított az AA, pl az R33-ban már szőnyeg is volt az aúugy is plüssözött alapzaton, így 2 réteg plüss volt a lábtérnél, mint az igazi autókban, ha jol tudom mostmár az újaknál ez sima műanyagra amortizálódott.
  • mikeman
    amúgy grat az újdonságokhoz, szép mindkettő, az Otto is teljesen vállalható, főleg árához képest ahogy te is írtad. Nekem is van egy pár, főleg BMW-k, abszolút nem rossz modellek, csak a nyithatóság hiányzik a többségüknél, mondjuk a modern gépeknél még az se nagyon
    de a régebbieknél ahol lenne mit nézni a motortérbe ott azért jó lenne be-be kukucskálni néha :))
    akárcsak az alábbi AA Nissan-oknál:

Utoljára szerkesztette: mikeman, 2016.06.09. 17:27:00
  • mikeman
    nagyon eluralkodott ez a "de_szar_lett_az_autoart" hangulat, de hidd el ha kihozta volna ezt a Nismo LM-t, sokkal szebb lett volna mint az Otto, ráadasul még nyitható is lenne, ami a típus ismeretében nem egy elhanyagolható szempont lenne, mert látom megvan neked is az AA féle R33 Nismo, annak a motortere kib@szott szép, mondjuk mint minden AA Nismo-nak. Na az ára egy másik dolog, kb 180-200 eur lenne, ami kurv@ sok lenne, de akkor is szebb lenne mint az otto
  • goser
    Az a 2000 db már elfogyott. Mondjuk várható volt.
  • Nismo GTR 69
    Nagyon rég vártam, hogy valaki kiadja ezt a modellt, az AutoArt nem tette, most már ne is tegye ha ennyire leadta a szintet, biztos vagyok benne, hogy gyorsan elkapkodják ezt a 2000 darabot :)
  • goser
    Az Otto R33 nálam is befigyelt. Ma hozta a postás :-)
  • Nismo GTR 69
    Köszönöm, az utóbbi 2 évben nem igazán vettem modellt, mert nem volt olyan, amire szükségem lett volna, de most 1 hónapon belül 2 is befutott, Otto és TSM mind a kettő márkából ez az első darabom, az Otto-n meglepődtem milyen nehéz, mintha csak fémből lenne, nem túl részletgazdag, de 60 euróért teljesen jó, a TSM-en egyedül a gumi nem tetszik a felnin, ugyanabból a műgyantából van mint az autó többi része, egyébként teljesen rendben vannak.

• BMW M5
    http://picr.de/
  • Nismo GTR 69
    Sziasztok, hogyan tudok normálisan képet beszúrni ide a fórumba? Nem igazán működik a beszúrási menü, a feltöltésnél pedig a 35 kbyte túl kevés mindenhez, még ha be is tartja az ember az 1024x768-at.
  • 355
    Bimmereknek

• 355
    Az enyémnek is fent van az orra, de alig 2mm van a gumi és a kasztni között. Kéne vagy 4-5, hogy jól nézzen ki. De mivel sikeresen lemaradtam az Elite 360 Spyderekről, az Olasz melós modell vörösre festésével fogom pótolni :) Egyszer...

Oppá, az ebay-en 2db F360 Spyder van (az Olasz melós meg egy ezüst vörös belsővel), 42e és 30eFt-ért. Ha nem 10e alatt vettem volna, most meggondolnám az átfestést :)
  • bulba
    A felbontás miatt nem látszik, de az Opel egy Monza, a többi talált, a sárga valóban egy LFA :)
    A zöld trabi nekem is nagy kedvencem!
    Férőhelybővítéssel az a gond hogy nincs igazán hely a szobámban. A az arányaiban sok ablak és tetőtériség miatt falfelület se. Illetve itt a monitorom fölé lehetne csináltatni egy közepes polcot ami a helyzeten mindenképp javítana valamelyest.. Csakhát ahhoz tényleg el kéne szánnom magamat, na meg mindig van valami ami épp beelőzi a fontossági sorban.
  • bulba
    Köszi! Húúú, amúgy most gondoltam bele, hogy kb hónapra pontosan 9 éve gyűjtögetem már őket
  • Rhonin7
    köszönöm! Utcai színes /fekete/ DTM Autoart lesz a nyerő ! :)
  • crosspeet
    A 360-as kabrió nálam az nem szimplán ezüst, inkább kékes-ezüst a valóságban kicsit. Ő még műtét előtt áll, kicsit magas az orra nekem, kis ültetés van tervben, eccer..
  • crosspeet
    vagy a nari, az LFA lenne..?
  • crosspeet
    Van itt kérem csemege!
    Zöld kombi MC Trabi, MC Ascona. Aa 6-os Bömbi, meg az a nari talán 370Z...?
    Na, én ezekket így simán vinném is, de a dobozok miatt a jórésze tényleg nem látszik sajna.. Terv van rá, hogy láthatóbb legyen a "kiállítás"..?
  • schumimodells
    Szép nagy gyűjteményed van, gratula.
  • bulba
    Háát sajnos a vitrinhelyzet nálam sem túl rózsaás, sőt épp az ellenkezője. Aktuális állapot:
    1
    2
    3
    Utoljára szerkesztette: bulba, 2016.06.07. 20:45:51
  • bulba
    Uhh, ez impozáns!
    A fehér Countach, az ezüst F360 kabrió, és a csepplámpás 996-osok jönnek be a legjobban, de a többi is minimum irigylésre méltó