Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Nem láttam még élőbe HWE Enzo-t, az elképesztő felnis tuning -meggy-metál verzióm az volt, annak is festve volt a hátsó lámpája, de tényleg talán egy fokkal élethűbb volt a BBR féle festésnél.

Most egy fehér FXX-em van, az meg ugye annyira őrült, hogy 4durrantó figyel a lámpák helyén de elnézve a megvalósításokat, talán mindenkinek jobb így.

Azt a lámpát illett volna két részből összerakniuk, vagy úgy festeni ahogy pl. a HWE féle 355-ösnél van. Az tökéletes, de az hogy egy-egy matt narancs és fehér pöttyöt odaraknak.... érthetetlen, pláne hogy amúgy milyen elképesztő részletek vannak a modellen.

Szentségtörés vagy nem, én azt biztos umbauznám, egész speckó festékek vannak már.

Mondjuk itt a fő probléma a gyári festék leszedése lenne, hogy ne károsodjon maga a búra... na mindegy "szerencsére" nem kell törnöm rajta a fejem. :)

Ez a modell amúgy kísért, évekkel ezelőtt volt egy sárga 60ezerért, azt se vettem meg mert úristen 60ezer ... akkor egy jobb AA 20-25ezer volt. Aztán lett egy grafit felnis, sötét piros (vagy lehet már bordó, csak képről láttam) szintén 100ezerért, azt se :) és most ez.

A 4. már megveszem majd csak ne az a vasalódeszka szárnyú legyen.