269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    persze, hisz mindegyik kicsi piros targa és könnyű építésű
  • BMW M5
    Ez az Alfa C4 Spider valamiért nagyon emlékeztet a Lotus Elise-re.......

....ami meg az utolsó Toyota Mr-2-es " reinkarnációja "

• 355
    BBR Alfa 4C Spyder. Jól állna az asszonynak , de 24 milla

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.05.14. 00:02:15
  • zsolti65
    A VH-ban vettem 2007 június elején. hmmmm....24e ft-ért,ha jól emlékszem..A régi szép idők:) Akkor rajta volt a logó még szépen...
    Gyönyörű ez a karbon!!Ez már későbbi verzió,bonyolultabb szárnyakkal,meg levehető hátsó borítással...

Gondolkodtam még azon a kék változaton.Sang Bleu, talán...De akkor már nagyon húzós ára volt és már vártam a Rollsokat.
  • PP993RS
    Jah bocs, a tiéden van, visszaraktad, de akkor úgy látszik ez szériahiba.
  • PP993RS
    Szép! Ez a genfi só car, sokaknak pont a felni miatt nem tetszik, de sztem sokkal jobb, mint aztán a széria full krómos kereke.

A modellszalonban is volt egy ilyen eladó, és annak se volt hátsó emblémája, vagy lehet pont ez volt :)

Nekem most ez van, volt egy SS, de egyszer csak kipattant hogy a "sima" jobban tetszik.

• PP993RS
    thx!

Ja-ja, de annak nem gurul a kereke
  • PP993RS
    És azt én hogy nem láttam .... pedig 1000éve be van már állítva a keresőbe, mondjuk ha összekutyult címmel rakja fel, akkor simán nem dobja ki a kereső... lehet azért adta el ilyen nehezen, 150€-ért még 2éve is oké, csak a "nyersanyag" több lett volna.
  • crosspeet
    Nem rég volt, kb még 2 éve asszem 150 euro volt, aztán kb 1éve már azért majd 200 volt ..
  • crosspeet
    Jól néz ki!!!
    Mint ahogy ez is, Aa, 100 euro, német ebay:

• zsolti65
    Ez volt.Már nincs.... Most Kyo Rolls-ok vannak. Meg MC Aston DB9, meg AA Maybach 57.... oszt ennyi..

• PP993RS
    Ígértem még képet UT 993 átalakításról;

Ez egy Carrera S, Turbo felni+fékkel, a belsejét is lecseréltem szép strici piros belsőre. Azóta még annyi változás történt (csak most eszköz hiánya miatt nem tudom prezentálni) hogy a küszöbök+hátsó lökös fekete toldata is ezüst lett, mert nem tetszett így, hogy az orra lejjebb van...

• PP993RS
    Fotómaratott bizbaszok azok hajlamosak ilyenre, nekem két AA Lambóról feljött a fotómaratott embléma, az egyiknél még észrevettem hogy olyan mint a kifli, másiknál már csak a hűlt helyét... és visszaragasztani se nagyon tudod, mert egy gyenge ragasztó nem fogja meg, pillantás ragasztó meg szétködöl ott mindent.

AA Veyron feneke is hajlamos lecsücsülni, a SS az már könnyebb, (nem is értem hová tüntették onnan az anyagot, mert a motortető zárt, tehát még nehezebbnek is kéne lennie) de a régiek bazi nehezek, és mivel rugós a futómű szépen el is fárad a rugó.

Melyik Veyron van meg ? Jöhet fotó is
  • zsolti65
    Ejj.....Már eladtam őket...nem tudom most hogy nézhetnek ki.... :))) De van MC aston db9, meg AA maybach 57 amik már 11-12 évesek.Jól tartják magukat még szerencsére. Nekem AA veyron hátuljárol vált le spontán a hártyavékony króm fólia EB logó.Visszaragasztottam,de már nem lett olyan mint előtte...
  • PP993RS
    Azok valóban szépek voltak, de ott is gyakori volt a fényezési, hiba, meg az ajtók jellemzően csálén álltak, no meg ha vitrinlakó volt, akkor szeretett spontán eltörni a futómű a behemót súly miatt.

Bár nekem két E-Mercijük alól is egyszer csak kifordult a kerék-futóművestül, úgyhogy lehet nem -csak- a modell súlyával volt a baj, hanem maga a futómű volt pocsék.

Nekem volt jópár E-Merci tőlük, azok is szépek voltak, volt egy nagyon szép barna fényezésű-mogyoróbarna belsős, de egyszerűen szétmállott a kezedben, először csak a díszcsíkok, aztán az ablakeret, majd a motortető felől elkezdett felhólyagosodni a festék, pocsékul nézett ki, ilyen 5-6-7 ezer forintokért adogattam el őket.
  • PP993RS
    Jah, azt hittem mostanság volt az az umbau-s verzió...
  • crosspeet
    A Bentley-ket szépen megcsinalta az Mc, nekem az Arnage modellek voltak (3db), az patent tőlük! Szépek voltak.
  • zsolti65
    Én Minichamps Bentley-ket gyűjtöttem.Nem volt minden négyzetcentiméter makulátlan,de azért ilyen (kb 1:43-as) szintű szélvédő megoldás sem volt. Szépnek láttam őket.. :)
  • crosspeet
    annak idején, talán 90-100 euró körül vettem a kéket, szóval akkor még sok lett volna a 150+ rá, mára már természetesen bánom, hogy nem rendeltem be egy ilyet mellé.... :(
  • PP993RS
    Sztem teljesen rendbe van, egy Minichamps hoz képest.

Amúgy tényleg gyomorforgató ahogy szembe köpik a usereket.... minden selejt kimegy... jó lesz az jeligével.

Mondjuk a Minichampstól nem áll messze a selejtek piacra dobása, anno az összes W212-es Mercijük fényezési hibás volt, amit aztán úgy orvosoltak hogy beakciózták őket. Volt idő mikor a nagykerekbe olcsóbb volt a PMA mint a Maisto féle verzió.
  • PP993RS
    Ja, az az "ős" jelző, az első 911-esekre (901) is szokták mondogatni.

A Quattro-nál spec nem nagyon értem minek az őse, mert konkrét jogutódja max. a soron következő, gömbölyű 80as Audi, az S2-es volt. Az volt quattro és 2ajtós kupé, de utána semmi, talán a szappantartó TT volt a következő kupéjuk, de az nagyon messze volt a Quattro ideológiájától.

Amúgy modellbe ez az egyetlen amit inkább rezsinbe vennék, mert az Otto féle formára tökéletes, az eleje is (lámpák, hűtőrács) sokkal szebb, az AA egyszerűen elrontotta a formát, vékony és magas az autó.
  • bulba
    Összhatás tekintetében elég kívánatosra meg van csinálva ez a Volvo, pedig a 240es nem tartozik a kedvenceim közé.
  • PP993RS
    Ha tényleg ilyen 150€ körül volt, annyit simán megért, maga az alapgép is már 120-130€. Arra még egy ilyen felniszett legalább 40€, + a szopás még megcsinálod... azt írták ezt spec elég nehéz szétszedni.
  • bulba
    Naposat!

• zsolti65
    Tán kissebb is a szélvédőnyilás mérete a kelleténél...
  • zsolti65
    Ez a szélvédő illesztés kb. matchbox szint.Ennél már a bubu is többet tud.Amúgy meg szép.Kár ezért a durva hibáért szerintem.

• Chevys Zsolti #262946
    Szerintem nem műgyanta, viszont tényleg nem nyílik rajta semmi...:/
  • Zo911
    A BMW-s részt pont én is elcsíptem, az egyetlen epizód, amit eddig láttam a műsorból. Nagyon tetszett nekem is a gép! Nem vagyok nagy BMW-s, de van 1-2 típus, amit kifejezetten szeretek a gyártótól, a klasszikusaikat pedig mindig is kedveltem és tisztelem. Nem mondom, rákívántam! :P
  • Missa
    Na, közben utána néztem mi is ez az UR Quattro. Aha, szóval az első generációs, Ős-Quattro az UR Quttro.
  • Missa
    A napokban nézegettem a National Geographic-on a Garázs Varázs (Car S.O.S.) új évadának egyik részét. Bizsergett a lelkem. Ferrari és US Muscle Car kedvelő és gyűjtő vagyok. De most nagyon tetszett ebben a Garázs varázsban egy BMW. Egy 2002-es Turbo, 1973-ból. Esküszöm, ha lenne hely a polcomon, megpróbálnék egyet szerezni:

Igaz, a múlt heti részben meg egy Datsun 240Z volt, ami szintén a szívemet dobogtatta. Tegnapi régebbi részben meg egy AUDi Quattro, de nem az S2 "csutka", hanem amelyik jól néz ki, a hosszú tengelytávú. De miért nevezték AUDI UR Quattro-nak?

• Missa
    Nézegettem azt a Volvo-t. Die Cast lesz az? És ha jól láttam nem nyílik semmi rajta.
  • Chevys Zsolti #262941
    Elképesztő, hogy milyen gusztustalan a Modelissimo! Kb. 4 órája osztotta meg Facebook-on, hogy a zöld Minichamps Volvo 240GL elérhető 69,90 EUR-ért, ami most már 74,95. Szép...
  • PP993RS
    Tudom ízlésről felesleges...... úgyhogy hagyjuk is ezt a rettenetet... de ezek most ennyire felkapottak lettek ??
  • 355
    Nos, uraim, úgy tűnik, hogy az APM (Auto Place Model) is feladta a küzdelmet. Legalábbis nem találom őket sehol. Gyk: transkitekkel kezdték, aztán mikor hüjére másolták őket, akkor elkezdtek ilyen komplett modelleket építeni:

Utoljára szerkesztette: 355, 2016.05.12. 14:54:43
  • 355
    GT Spirit Liberty Works BMW M4

• crosspeet
    Most nézem nagyobb képernyőn, de sajnálom hogy skót voltam, és nem vettem meg....... sokáig volt fennt a német ebay-en ez a gép, vagy ilyen.. nagyon állat. Nekem kék van meg szintén AA, illetve a gyárilag fuchs felnis S is, de gyári állapotban. Pedig ez itt nagyon f@sza!!!
  • crosspeet
    na, így már jobb ;)
  • PP993RS
    Végül 18-as GT2-es felnit kapott, mert így megmaradt ez is pörgősnek, most ilyenen van :)
    Ne legyen mindig hogy jaaaj, ennek nem forog a kereke ?? Mer'mekkora kár ez a vitrinben, vagy a dobozában

• crosspeet
    Nem is baj h nem kapta meg, nagy ez ra szerintem.. Meg ennek a csavart 5kullos cup felni az igazi ra! ;)
  • crosspeet
    Mar nincs fennt.. :/ egy idoben komletten ha jol remlik, 150 euro korul volt fennt... Szep nagyon!