Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Sztem kockák odakeverednek, akiknek mindegy hogy porleves, sporteszköz vagy modellautóval foglalkoznak, azok képesek ilyen csodákra. Anno az AA-nál is talán az MC12-ről olyan képeket adtak ki hogy égnek állt az ember haja... aztán nem győzték írni hogy ez csak előszéria.

De mondjuk hibás modellek is elkerülnek sorozatgyártásig, meg hibás dobozok is... az pl. milyen hogy a 200+ €-s Signature modell dobozát átmatricázzák, mert valaki-valahol elütött egy betűt........

Meg ugye akik felrakják a méregdrága rezsint elálló hátsóablakkal, aztán kifotóshoppolják ... nevetséges.

Én most azt látom hogy mindenről leakarnak húzni még egy bőrt, de minél olcsóbban, gagyibban megvalósítva és minél drágábban adva. Részemről amúgy totál nincs baj a rezsinekkel, nekem is jópár van, szeretem őket, de mikor 3-400€-t van bőr ráírni....... de végül is ha megveszik. (és megveszik)

Ezekről csak azok tehetnek akik pénzt adnak érte, mert ha mindenki kiröhögné őket akkor 2hónap múlva ott figyelne a CK-n 100€-ra leértékelve...