Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikeman
köszi
és a legjobb benne hogy ez egy létező szín volt
magamtól eszembe nem jutna ilyen színű autót venni/keresni de élőben megnézve kurva jól néz ki 😊

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

bulba
Uhh ez tényleg fain gép, van kiállása!. És az a lila szín <#wow1><#eljen>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba
Combos gépek, az átalakítás utáni képeket már előre várom, nagy ötlet, hogy a beltérhez igazítod a felniket!

bulba
Napot!

Gyönyörű darab,az aztán biztos.
mikeman
igen, jól néznek ki, vitrinbe abszolút jók
konkréten ennél a modellnél azért jó lenne belekukkantani a motortérbe, mert itt még lenne mit nézni de ha ettől elvonatkoztatok akkor nagyon szép modell
mondanám hogy sajna egyre több resin modellem van, de csak az Otto és a GT spirit vette a fáradságot hogy a hiányzó darabokat legyártsa így kénytelen voltam műgyantába megvenni őket, de az az igazság hogy már annyira nem is bánom, eddig egyikben sem csalódtam, az árukban meg pláne 😊
egyedül ez a E28 M5 van meg az AA-nak (bár ez az Alpina verzió) de az meg megfizethetetlen, így ennél is maradt az Otto 😊

Missa
Akár mennyire is resin, azért jól néznek ki, na! Félek, előbb-utóbb elcsábulok én is...

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Üdv engem 1:18as audi R8as érdekelne a kyoshotól spyder és egy cupé,cupéból előny a v10es és a maistrotól is egy érdekelne,ha valaki eladná a feleslegét vagy tud valakit aki megszabadulna tőle az kérem jellezze az alábbi email címre: [email protected]

mikeman
az egyik legszebb formában újrahasznosított tejeszacskó 😊
gyönyörű lett az Otto féle Alpina B7 (E28 M535i)

mikeman
sokba....
a "normál" modelljei is nagy árugrásban részesültek az GTS-nél, ez az átalakított ferka meg még drágább lesz
azért furi, eddig tuning gépeket nemigen csinált a spirit, mostmeg rögtön egy ferkát....
lambojuk vajon mikor lesz?

Asszem komoly lesz. Kérdés hogy mizu a jogdijjakkal, mibe fáj ez majd nekünk, vastagon fog-e majd a cerka.
Íme a GtSpirit képei a fenevadakról

Bar nem tudom lattatok-e a Facen, hogy a GtSpirit kíhozza a 458-ast LB-performance, Liberty of Walk stílusban!!! Na az, az lesz csak a tuti! 😉
Nekem is meg van a telefon száma, csak így alakult..
Jelenleg az Alonso-s 458-as a legritkabb és egyben a legdragabb. Az ember azt gondolná hogy a vörös az,de nem. Amúgy szép ez mind!
Missa
Ha MPower-Ruhacsipesz-mamma49 volt az eladó, szólhattál volna. Van hozzá telefonszámom.
Spiderből én a BCJ 89-es vörös-beige, vagy a BCJ90-es fényes fekete-beige változat közül szeretném valamelyiket beszerezni. Csak ezek ritkábbak, és így drágábbak is...

Ja, még a fehér, W1178 is lehet esetleg:
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.05.08. 16:34:57

sajna egy piros zárt Elite, épp az orrom előtt kelt el, amit hirdettek vagy egy éve, mire az ismerős eladó reagált az emailemre, elkelt. Egy évig a kutyának sem kellett mondanom sem kell.. 😊 De kárpótoltam magam a Spiderrel. 😉
ilyenek kérem szépen! 😊
Ez az eladó képei, de ezek a modellek.
A Spider, mivel hogy fekete belsővel rendelkezik, így kap egy fekete fényezést felnik terén. Csak hogy egyedibb legyen, meg vadabb. 😉

Missa
Milyenek?

A maga idejében jó kis gép volt ez!!
Penge!!
Szép kivitel, bár nekem a 458 jobban bejön. Olyannyira hogy a napokban érkezik is kettő.. 😄
Jók ezek az üvegtetős megoldások, meg faltdach vászontetők, kabriók, következő autóm valami frizuralengetős lesz nekem is. 😊
Persze nekem nem franszoá... 😉
Missa
Nekem ez a változat volt:
Ilyen gyári üvegtetővel, tök jó volt, mert kb. 140-150-nél aláfújt a menetszél, elkezdett fütyülni. Innen tudtam, hogy túl gyorsan megyek. <#awink>
És már a face liftes volt, az új hátsólámpákkal, kis spoilerrel a farán. Azt hiszem '93-as, utolsó évjáratos volt. Utána már a 306-os jött
Ezt a verzió nálunk árulták GR, GRD, SX és SXD változatban. Ha jól emlékszem a GRD-k voltak az extrásabbak.
1905 ccm-es szívó dízel volt benne, 65 LE-s. Mivel könnyű volt, egyszer próbáltam Németországban, 160-t is ment. Amúgy full 205-ös volt, csak a seggébe betoldottak.
Ja, és baromi jó volt a fogyasztása, vegyesben olyan 4,8-5 körül, nem vastagtalpú cípővel vezetve. Ráadásul ezek az 1,9-es szívódízelek híresen strapabíró, takarékos , de elég dinamikus gépek voltak. Elég sokáig voltak gyártásban is. 2001-ben vettem a Xsara Break HDI-met, akkor még kapható volt ezzel a dízellel is, csak már turbózva.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.05.07. 21:02:04

bulba
Nekem különösen a hátulja tetszik, leginkább a csomagtartóajtó (és a hátsó szélvédő) lankássága miatt. Nem olyan meredek mint egy átlag ötajtós, viszont a szélvédő majdnem teljesen a kocsi faráig "nyúlik". Na meg az is nagy ötlet hogy a hátsó szélvédő kicsit benyúlik oldalra is. Amúgy még az eleje is bejön a letisztultságával.

Utoljára szerkesztette: bulba, 2015.05.07. 20:19:56

Missa
<#awink> Nálunk sokáig fordítva volt. Én hajóztam, aztán 2-3 havonta haza mentem... <#smile>

Az én asszonyom Londonba melózik....<#crazya>Így csak a lustaság van,meg esetleg rossz időjárás....de szerintem én leugrok egy feltöltött fényképezőgéppel..
Missa
Aha! Akkor csak a lustaságomat kell legyőzni. Na, ha más hogy nem majd huncut szemekkel azt mondom az asszonynak, ugorjunk le halászlét enni. Annak nem tud ellenállni. <#smile>

A résztvevők-nevezők részére van több zártkörű esemény (fogadás,díszvacsora stb.).De az autók köztéren lesznek kiállítva,és a bemutatás,eredményhirdetés,felvonulás is nyilvános.Tehát elvileg ingyenes.Sehol nem jeleznek belépőt,csak nevezési lapot.A tavalyiról készült fotógaléria alapján pedig abszolút nincs tömeg..Azért ez Balatonfüred és nem Pest....és május...szezon nyitás.
Igen...Nálam is ezek a tünetek..... 😊
Missa
Az szuper! Dobjál csak arról is képet!
Rusnya kis jószág a 309-es, de amúgy szuper kis autó volt az is! Hogy, hogy nem, 309-esem is volt, GRD dízel. Hááát nem volt olyan fenséges, olyan szép mint a 405, de hálás kis jószág volt. Csúnyasága ellenére szeretettem. <#eljen>

Missa
<#smile> Na, azért valljuk be, a gyorsaságban az is segített, hogy a 458-hoz képest nem sok változás van rajta. <#smile>

Missa
Hmmm, ezen gondolkodok én is...
Csak:
1 lusta vagyok
2 tutti, hogy rengetegen lesznek
3 lehet hogy drága lesz a belépő?

355
Ez ám a gyorsaság: az első Ferrari 488 GTB-ket talán még át sem adták, de a Looksmart (BBR) már ki is hozta 1/43-ban, a német Auto und Modell pedig már be is mutatja:

photo via Auto-und-modell.de

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Gondolkozom azon hogy ellátogassak ide......

http://www.balatonfuredconcours.eu/

Nem tudom hogy egyszerű halandó számára mennyire lesznek megközelíthetők a járművek....
Mert hogy alapból egy eléggé VIP rendezvény.
bulba
Imádom az ilyen kis sztorikat, köszi, hogy megírtad! <#worship>
405-ös Pug-om sajna nincs, ami a gyűjteményemből legközelebb áll hozzá, az egy 309-es.

Missa
Húúúú, '92-ben kicsin múlott, hogy egy ilyenre cseréljem a FIAT Regata-mat. Szerelem volt, az biztos. Igaz nem Alfa vörös, hanem sötétzöld volt és 2000-s turbódízel. Lebeszéltek, lebeszéltem magam róla. Nem tudom jól jártam-e (szerintem igen <#kacsint>), de napokig szenvedtem, hogy lemondtam róla. Aztán egy év múlva vigasztaltam magam a másik szerelmemmel, egy Peugeot 405 GLD-vel. Peugeot 405-d nincs? Jó volna azt is viszont látni.

Missa
Összehoztam valami kis szösszenetet, másik kis kedvencemről. <#smile>
Missa blogja - Ferrari 308 GT4 Dino

bulba
Legyen itt egy szép Alfa estére!

355
Anyám... Tényleg leírtam, hogy "Moduló"..? <#falbav> <#smile>

Nem is láttam, hogy ennyire készen van a modell. A Carmodel ígéri szeptemberre. Biztos belekalkulálták a 2 hónapos nyári sziesztát <#smile>

Amúgy én sem hajtok rá. Nem vörös. <#smile>

Missa
Érdekes koncepció...
Egy ilyen autónál simán el tudom fogadni a resin alapanyagot. Ezt fölösleges lenne die-castban fejleszteni-gyártani. Még talán a resin autentikusabb is.
Érdekes, előre mutató forma, de nem hinném, hogy szétrágnám a körmöm, hogy legyen egy ilyen a polcomon. És most kivételesen nem azért mert resin. <#smile>

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

Az a baj ezekkel a listákkal hogy akár egy évnél többet is csúszhat a megjelenés...
355
Most látom csak, hogy a Moduló mindkét hátsó kereke mögé köveket tettek. Ennyire féltek, hogy a csajszi letolja a szakadékba? :-D

355
Szeptemberben jön a Ferrari Modulo. Gyártó a La Miniminiera, 1/18 resin, kb. 290€.

És valamikor idén a BBR kihozza a Ferrari F12 TRS-t:

355
Fém (és 1-2 plasztik) Ferrari modellek elvi megjelenési időpontjai (kódnak álcázva, hogy olvasható maradjon):

1/12

Kyosho
Enzo metallic red (660€), pearl white (470€)), 15/Q2
F40 Competizione matt black (660€), 15/Q3
Light Weight LM Wing red (570€), black (350€), yellow (390€), 15/Q2

Tamiya
Enzo plain red assembly kit (440€), 15/??
312 B, 15/Q2

1/18

Bburago
458 Speciale Coupe Signature red 15/04
California T open/closed Signature red, 15/05
LaFerrari Signature red, 15/04
árak: ???

Kyosho
512 TR High End black, red, 15/Q3
F355 Berlinetta F1 yellow, red, 15/Q2
250 GTO Stradale, #46, HES, 15/Q2
250 GTO #175 silver, HES, 15/Q2
F355 Challenge yellow, red, 15/05
F40 Stradale black, red, 15/Q2
Testarossa '90 red, 15/Q2
árak: 512 TR, F40: 160€, F355 Ch.: 190€, 250 GTO, F355 F1: 210€

1/24
Revell
LaFerrari, 15/05

1/43
egy csomó...

1/64, 1/87
Shuco
458 Italia Berlinetta red, yellow, 15/Q3

15/Qx = 2015 X. negyedév, 15/XX = 2015 XX hónap, 15/?? = tokom tudja, mikor, de idén.
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.05.03. 17:00:21

355
Nem'tom, én még a fém BBR-ektől se vagyok elhasalva. OK, fényévekkel verik az Ertl és hasonlókat, na de önmagukat simán beelőzték pl. az 599 HGTE Alonso festésével.

Ezeken a képeken talán látszik valamennyire: ez egy amolyan Rosso Corsa (a verseny-vörös, de leheletnyi gyöngyház-metál beütéssel (asszem '60 F1' a neve), és olyan szinten csillog, hogy ha fekete lenne, borotválkozni lehetne vele.

355
Hát Fijugg, nincs jó hírem azoknak, akik >150€-ért megvették a LaFerrarit (nekem 78€-ba volt <#mf1>). Ez a csomag 1/18-as, van benne 2 autó, 4 figura, és így kerül 119$-ba. OK, csak Fapad, de akkor is...

mikeman
nézz meg 1-2 nemferrari modellt is 😊 és kitárul a világ <#eplus2>
nem mondom hogy minden AA gép ilyen minőségű festést kapott de főleg a Signature AA-k ált. ilyenek

355
Nem'tom ez hogy van az AutoART-nál és a többi fémmodellesnél, de a resine-esek általában nem simán színazonos, hanem anyagában is azonos autóipari festéket használnak. Festés után pedig lakkréteget is kap a modell, amit én még fém modellen nem láttam.

Simán elhiszem, hogy Ferrarikat nem gyártó gyártók szuper fényezéseket dobnak a modellekre, de az én 152db Ferrarim közül a fényezési TOP5-be 4 műgyanta mellé talán Kimi 2008-as gépe férne még be, pedig az HW Fapad. A Kyoshok se rosszak, de hajlamosak bemattulni.

mikeman
szerintem jónéhány AA modell is példaértékű a fényezés
kimagasló pl a Lexus LFA metál sárgája vagy a Bugatti Veyron bordó- fekete kombónál a bordó szín festési minősége meseszép
de említhetném az Aventador narancs színét is
és még szerintem elég sokat lehetne felsorolni, ezek csak nagyon gyorsan jutottak eszembe és ezek ugye egyik sem resin 😊