Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Zo911
    Az a 964 Turbo S képeken is brutálszép, gratula hozzá!
    Én egy portugál példánnyal szemeztem jó ideig ebayen. 75 euróért kínálta, csupán a posta lett volna 24-25 amit kicsit soknak tartottam, de elvileg nem tudta olcsóbban feladni. A padlizsán-lila színű verzió volt. Kicsit mostmár sajnálom, lehet le kellett volna rá csapni? Ezek is gyorsan bedrágulnak/tak. Ha nem lenne AA-m, valszeg lecsaptam volna rá...

Az AA 930 3.3-as Turbo ára elég hihetetlen. Valószínűleg azért is lehet drágább mint a 3.0, mert csak két színben adták ki és így ritkább, nem tudom - nekem a korai Turbo-k az ívesebb-mívesebb szárnyaikkal jobban bejönnek, az egy külön finomság rajtuk. A 3.3 vasalódeszkája meg inkább brutál. Az igazi 3.3-asok egyébként is kezelhetőbbek, mint a 3 literesek, sok dolgon javítottak rajtuk amitől érezhetően jobb lett az autó a tesztek alapján (pl. nagyobb és hatékonyabb fékek, nem utolsó szempont :P ), de talán pont ezért érdekesebb méginkább az "eredeti" Turbo számomra. Szebb (bár ez elég szubjektív), nyersebb és jóval kevesebb is készült belőle, hisz csak 3-4 évig gyártották, igazi kuriózum!