Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Régebben volt egy harcom egy vevőjelölttel, a lényeg nekem volt egy tuning felnis (tehát nem forgó, de kormányozható) Autoart modellem, amiből aztán lett Otto rezsin verzió is... Írta nekem hogy a kettő között vacillál... tetszik neki az átalakítás, de hát nem forog az a fránya kerék... írtam hogy ez van :)

Aztán írt egy árat, hogy mennyiért venné postával együtt az Otto-t, odaadom e annyiért ..??? Mivel a hazai piacon gyakorlatilag eladhatatlanok ezek, és spec azt a modell nem én alakítottam át, (tehát nem volt visszaalakítható) így belementem...

Na végül mégis az Otto-t vette az emberünk, mert "annak legalább forog a kereke"... biztos baromi sokat fogja tologatni ;)

Ugyanezt leírtam neki is; hogy már ha forog, és nem kap túl sok ragasztót, mert akkor nehézkes, döcögős lesz, meg ugye a féktárcsa amúgy se forog, nem kormányozható, és akkor a nyithatatlanságról meg az ecsettel, remegő kézzel festett belsőről már ne is beszéljünk.... mindegy, mások vagyunk, de hát ettől szép ez a szakma. :)