Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #262104 Azért ez nem teljesen így van, mert pl. a "Mester" hsz-ait nem igazán törlik, akármilyen magasröptű totál off zöldségeket ír...
Gondolom ő ott a a fő motor... napjában 600x kattint az oldalra, 2óránként feltesz hirdetéseket.
Azért az fura volt, hogy Te-én-bárki írt valami off-ot, 20perc múlva törölve van.......... Na nem mintha érdekelne ---már--- (volt amikor ku.vára zavart a kockafejű, értelmetlen törölgetésük) de a megoldás egyszerű, nem kell nézni az oldalt, nagy veszteség nincs mert egy kalap sz.r.... régen is az volt, de akkor legalább tényleg bolha hangulata volt az embernek, lehetett jókat beszélgetni, aztán jöttek a zsenik akiknek minden -3500 forintos Burágónál drágább modell egy túlértékelt szar volt, és ment a trollkodás. A nagy mod-csapat meg minden -szerintük- nem oda illőt egyből törölt, így egy kusza, átláthatatlan szar lett a fórum, mindenki lemorzsolódott, beleolvastál és nem értetted mi - mit követ, mert közbe az agyvilágbajnokok a 70%-át törölték... Nnnna és már megint sz.rozok
bocs Mike ;)
Lehet már írtam... vagy 100modellt eladtam az elmúlt pár év alatt, abból egyetlenegy (!tehát 1!) modellt "vittek el" onnan, azt is úgy hogy kb. fél éve fent volt, az ember meg kiguglizta, (tehát thx gugli) az már csak slusszpoén volt hogy kiderült 1utcába lakom az emberrel :)