269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • zsolti65
    Igen,igazad van!!Nekem kedvenc márkám és én is úgy gondolom hogy gengszteréknél is feljebb áll a "hullaszállítóknál".
    A hullákat rakják csak szépen a Cadillack Fleetwood-ba...
  • crosspeet
    Az oven meg sajna nincs nyereg, de szep azert.. Majd elhozza hozzam, es melleteve rajon. No de man lassan nincs hova tennie a verdakat! ;)
  • 355
    Nekem is furcsa, hogy ilyen magas az elejük, de leginkább a szamárfül-ablak és környéke fura a szememnek. Ha igaziból is ilyen vaskos oszlopok vannak ott, sz'tem utálnám vezetni.
  • Missa
    Áhhh, azt azért szerintem igaziban sem ilyenbe teszik.
    Azért az RR-nak van egy stílusa. Ez a hulla dolog nem férne bele, szerintem még gengszteréknél sem.
    Persze ezt nem tudhatom, nincs gyakorlatom benne...
  • zsolti65
    jaja,sok kövér hulla van a csomagtartóban.....
  • Missa
    Most indul a zöld lámpánál.
    Amúgy szerintem tök jól néz ki.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.16. 15:36:58
  • Missa
    Héééé - héééé!
    És a qrvák? Az már szóba sem jöhet mint pénz költés?!
  • PP993RS
    Úgy-úgy ! Ahelyett hogy elpiálná-elcigizné-elszerencsejátékozná a pénzt !

Ahogy mondani szokás "igyál fiam, az legalább látszik rajtad..."
  • PP993RS
    Hihetetlen, hogy ott soha semmi, aztán egyszer csak beüt a ménkű

Most megnéztem, érdekes az eladó is, hogy a "semmiből" egy ilyen gépet előránt... hát jah, jó drága volt, de kintről se lett volna olcsóbb, ha egyáltalán találni... piros-fekete szokott inkább lenni...

Nem is tudom melyik szó illik ide jobban... szerencséd / szerencsém hogy nem én láttam meg hamarabb most 60ropival beljebb vagyok
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.12.16. 14:29:41
  • PP993RS
    Ha a féknyerges UT verziód van sztem ne cseréld le.
  • PP993RS
    Mintha magas lenne az eleje, vagy csak nincs benne még motor ? :)
  • zsolti65
    Szépek! enyém grafit szürke (darkest tungsten).Legközelebbi beszerzés majd valamikor a legutóbbi facelift változat Phantom lesz.Listákon már ott van,de amúgy nem tudni mikor hozza a Kyo.Talán februárban Nürnbergben már lesz egy minta,vagy munkaverzió.....ami azt jelenti hogy kb. másfél-két év mulva megvásárolható.... :)
  • 355
    Kyosho 1:18 Rolls-Royce Phantom Coupé

• Missa
    Hát nagyjából pont ahogy leírtad.
    GTS-t alig lehet találni. Még a "világpaicon" is. Az ára.... hagyjuk... Habár a 308 GTS-t is hasonló áron sikerült beszerezni.
    A GTB-t azért kedvezőbb áron sikerült szerezni. Talán mert sárga. Ennyi kompromisszum belefért. Úgy is csak a 2. sárga modellem lesz.
    Na meg itt a blogom: Ferrari 308 Ott ígértem a végén, ha lesz 328, jön a folytatás. Én meg úgy vagyok, ha már a bocsoknak megígértem...
    Vigasztalás képpen jövőre nem tervezek nagyobb "bevásárlásokat". Kevesebbet, drágábbat talán. Pl. CMC GTO-t. Talán. De aztán az is lehet, hogy még azt sem.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.15. 22:03:31
  • Missa
    Meglesz!
    Szóltam neki, hogy a dobozok anyóséknál vannak. Csak úgy tud érte többet kérni, ha be van dobozolva!
    Kapott ár listát is, szóval vigyázz majd vele, tisztában van az árakkal. Ingatlanos, keményen tud alkudni. Na de ez, már a ti gondotok lesz!
    Annyit azért kérj tőle számon, hogy ragaszkodom a hamvaim Dunába szórásához! Ha lehet, ne az Erzsébet-hídnál. Ott van az Csatornázási Művek egyik nagy befolyója...
  • crosspeet
    Yesss!!! :D
  • 355
    Lécci add meg a számom özvegy Missánénak. Hagyatékot szívesen felvásárolok :)
  • crosspeet
    Elgurult a gyógyszer mi..? Melyik fazisban vagy Missa?
    1. Boldog vagy, a penzre meg nem is gondolsz (mostani arakat nezve, hatszamjegyu osszeg ment a levesbe) :D
    2. Rajossz, ordenare nagy baromsagot kovettel el, qrva sok penz kuka, minek is kellett ez, de tenyleg.. Kellett volna ra aludni egyet meg, ugye..? No de ha lecsap ra vki mi lesz akkor, nem szabad vacilalni ebben a szakmaban meg miegymas..
    3. Rajossz, sok penz, de megiscsak jo vetel volt ez,max sporolsz egy napig nem eszel, de mar du szorod a penzt uditore meg hambira blablaa.. :D
    Ez alltalaban nalam ket nap alatt lefut, es bar a szamlam megcsappanva, de boldogan megy a recsi a vitriny elott! Hogy ilyen modell kishazankban nem sok van, es ez nem hogy befektetes, hanem az unokaim jovojenek a megalapozasa ugyebar! :D
    ;)
  • Missa
    Köszi.
    A napokban várom a Testarossa-t Ausztriából.
    Most a 328-ok esetében jól jött Labdacs kiárusítása. A 308-328 sort régen szerettem volna már begyűjteni. Valahogy ha Ferrari szót hallom, nekem mindig ezek ugranak be elsőnek.
    De a Testarossa-TR512 páros is régi vágy volt. Hát összejönni látszik ez is.
  • crosspeet
    Ejjj. Bejott az elet!! ;)
    Grat hozzajuk! :)
  • Missa
    Ezért lehet, hogy kitekerik itthon a nyakam...
    De vettem két ilyet:
    Ferrari 328 GTS
    Ferrari 328 GTB
  • crosspeet
    Vasarnap jossz, megsasolod!
  • BMW M5
    Valószínűleg ennek is az Ottomobile a papája , csak úgy mint a GT-Spirit , BoS-models , Laudoracing , stb kiadásoknak is .
  • crosspeet
    Igen, az egy kicsit fura, aranyhal harommasodperces memo fíling.. :)
  • BMW M5
    Szerintem sokaknak van (vannak) ilyen történetei , főleg azoknak akik nem ma kezdték a modellautó gyűjtést Nekem az egyik még 2012-ben ( még megvan róla az e-mailes beszélgetés ) történt . Az Indexen lett hirdetve jóáron 2 db Revell Wartburg ( dobozos , hibátlan ) amire lecsaptam és priviben megegyeztem az eladóval ( aki még a mai napig hirdetget ott ) hogy előre utalom a pénzt és postázza el a modelleket . Minden flottul ment a feladás napjáig amikor is.........megírta hogy már ép a postára vitte volna a 2 modellt amikor feltörték a kocsiját és ellopták a modelleket . Írtam neki hogy tett-e rendőrségi feljelentést amire Ö nemmel válaszolt......Valószínűleg valaki többet ajánlott értük és az eladó így "oldotta" meg a dolgot . Visszautalta a pénzt kb. 2 hónap múlva
  • BMW M5
    Azzal nekem nincs bajom ( bár furi ) ha az indexen válaszolgat az itteni hsz-ekre de azzal igen amikor 2 nap alatt 3-szor is újra meghirdeti ugyan azokat a modelleket ( pl . Pagani Zonda C12 kék és narancs Mondo - 2015 12. 04. és 06. között ) mintha az ottani fórum olvasói rövidtávú memóriával lennének megáldva
  • mikeman
    penge gépeid jönnek
    nehogy én is lecseréljem az UT 993 Turbo-mat, nagyon szép ez a szürke
  • mikeman
    woooooow
    nagyon durva
    hasonlót néztem én is csak valami sötétkék színben
    gratula hozzá :)
  • mikeman
    sziasztok!
    Ki tud valamit a CMR nevű gyártóról?
    Resin gépeket csinálnak de a minőséget a mutatott képek alapján nem tudom levenni.....
    MOst kiadják többek közt a Lamborghini 350GT-t 100eurós áron. Megér annyit? Ha GT spirit lenne akkor gondolkozás nélkül megadnám, de így.......
  • crosspeet
    Kinek üzenjek ott, valaki..? :D
    ;)
  • crosspeet
    Igen.. :D
    Ott van a privát üzenőfal??? XD
  • Missa
    Nos igen. Ehhez "társult sztoriként" talán emlékszünk arra 2-3 évvel ezelőtti esetre, amikor a meghirdetett portékára valaki jelentkezett, tudtommal még a pénzt is utalta. Amikor is jött a válasz, hogy "jaj istenem, a házam leégett és benne a meghirdetett modell is..."
    OK, a pénzt visszautalta hiánytalanul. De aztán meg kiderült, hogy a modellt más valakinek adta el az illető, drágábban. A ház pedig nem égett le. Ez amúgy Indexes téma volt, ha jól csal az emlékezetem.
    Megmondom őszintén, van jó pár dolog, amire még viccből sem gondolok. Ilyen a ház leég történet. Nem vagyok különösebben vallásos, de valahogy az isten nem ver bottal és az ördög nem alszik jár az eszemben ilyenkor. Megmondom, ez egy elég ízléstelen történet volt számomra. Nem voltam részese, csak az egyik érintettet véletlenül ismertem. Jogos volt a felháborodása az ügy után.
  • Missa
    Szerintem a fórum "összemosódott" az Index-szel.
    Egy, olvasatlan üzeneted érkezett.
  • Missa
    Egy mentőtiszttől hallottam a következőt, egy újra élesztő tanfolyamon:
    "- Az élethez szerencse is kell!"
    Nos ez a modellgyűjtése is értelmezhető.
  • bulba
    Nagyon vad, gratula hozzá!
  • goser
    Nekem ez érkezett:-) Az idei év utolsó befutója :-)

• crosspeet
    Na jaa, szinte ingyé, gondolhatod.. :D
    Vatera, pont felnéztem most, (kb havonta egyszer) és szombat éjjel mit ad Isten?! Persze lehet nem piásan kellett volna vásárolgassak, mert a Ruf meg a konti majd egy százas volt, másnap reggel gondolkoztam is rajta h bizti jó ötlet volt-e.. :D. De szerintem jaaa ;)
  • PP993RS
    Wháow... hol találtál ilyet?

Gondolom olcsó volt
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.12.14. 20:55:51
  • crosspeet
    egy 250 gto feka kyo, ejj, de szép lenne, de olyan mint a múltkori fehér Miami tr basszus... :'(
  • crosspeet
    De ha már modell, a fészen Labdacsnak van egy nacsobbacska eladó Ferrari pakkja, érdemes szétnézni!