Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
A GMP Ferrarik szerencse kérdése. Nekem van 312P, a fekete Prototype. Hibátlan a fényezése. Van 330 P4 fekete Prototype-m. Az orrán narancsos a fényezés. Szóval lutri.
A modell részletességével nincs gond, nagyon aprólékos, precíz modellek. Talán épp ez a baj velük. Egy 312P esetében, ami eredetileg versenyautó, gyakorlatilag egy korabeli F1 gép "bekarosszériázott" változata, a filigrán alkatrészek miatt van egy olyan érzése az embernek, hogy nem összeszedett, "lötyögős" a modell. A futóművek szinte az utolsó csavarig élethűek. Pont ezért, az 1:18 méretarányban nem játszadoznék, hogy milyen frankón rugózik. A 330P4 esetében ez nem annyira észre vehető, ez a "lötyögősség". Tény, egy BBR, vagy egy CMC valahogy a GMP minőség fölött van. Azok valahogy jobban "egyben vannak".
Van még egy Plymouth GTX-m a GMP-től. Na annál ezeket nem tudnám mondani. Az előttem szóló és Mikeman megállapításával értek egyet. Mivel az eredeti USA vas sem volt az AUDI-s, BMW-s német összeszereltség képviselője, akkor egy USA autó modellnél se várjuk el ezt. Mind ezek ellenére a GTX-re azt mondom, hogy egy nagyon klassz, egyben levő modell. Mi sem bizonyítja ezt, mint a súlya. Amikor megvettem (köszönet Janee-nak) és vittem haza, baromira húzta a karom. Otthon csak úgy rádobtam a konyhamérlegre. 1,5 kg!
Utoljára szerkesztette: Missa, 2016.01.21. 21:30:53