Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy rólam hogyan vélekednek Ausztriában..................kb. úgy mint a SZLOVÁKOK a szlovákiai Magyarokról 😊

Egy rabszolga vagyok itt,és egy senkiházi auszlender ungárise kellner....................de nem érdekel,mert elviszem a 2000 euróját havonta 😊

Veled meg még számolok !

Te is törölni fogsz,mint a DACI íszkósz kompani & harmoni mester a fészről?!?!?!

Neked kedves Kántorati itt ezen a fórumon mennyi hozzászolásod volt?!

Milyen képeket közöltél itt?!
Mit kommenteltél itt?

Inkább képeket rakjál be a csoda fehér Ferrari gyűjteményedről,mint hogy engem fikázol!
Az intelligencia szinted meg ha magasabb lenne ,akkor megértetted volna egyből,hogy a kokotot a magyarok a szlovákokra mondják!
Nem téged fikáztalak...................de ha te szlováknak vallod magadat,és nem magyarnak,akkor meg légyszí tótúl gépelj itt,és ne MAGYARÚL!!!

mert itthon nincs is mit mondani 😊

..............................dobozokat gyűjtenek sokan,és nem modelleket.............................még vitrinre se futja : )

Más korosztály vagyunk 😊

.........................te is olyan vagy kb. mint a LAPDACS kollégád ...................a bukott Ferrari pápa 😄

Nyers vagyok mint a krumpli 😊

WEED..................meg a BMW-fan uralkodása ami itt volt anno......................................... érzem a szagodat........................megint ittál ..............részeg vagyok......................más fikjázásánál stb.................nem hiányzik szerintem senkinek ................... azért én egy kicsit más vagyok szerintem itt a fórumon 😊

A másik meg az....................................... hogy én modelleket gyűjtök,és nem dobozokat mint sok más társunk itt............................és azért elég jelentős a gyűjteményem szerintem

Te kedves Kántorati MAGYAR vagy ,és nem szlovák.......................én is öregebb vagyok Szlovákiánál.....................a Szlovák himnusz meg egy magyar régi népdal................a Szlovák zászló is a MAGYAR zászló koppintása 😊

Bratyiszlava olyan nem létezik..............mert az POZSONY ....................ősi MAGYAR koronázási város!!!!

Ez egész életemet tönkre tették a Szlovák munkatársak..............................így sokra nem tartom őket!

Sajnálom,ha bárkit is megsértettem egy kokot jelzővel.............................én a SZLOVÁKOKAT hívom KOKOTNAK.........................nem a szlovákiai magyarokat!!!!!

A kokot az szlovák nyelven kukit jelent 😊

A kokot az szlovák nyelven kukit jelent 😊

Tenni kell erte h jobb legyen a legkor! Beerkezo v uj megjeleno modellt feltenni pl stb.. Sajna joval tobben csak olvassak ezt a forumot is, mint ahanyan irunk ide.. Szoval csak batran!
Auszzriaban..??? Meg Magyarban is ketseges az eppelmelyusege! 😊
Nehanyan atmentek mas forumra, ami aztan szepen be is halt.. 😊 boritekoltam volna mar akkor h max 1-2 ev..
Ez meg mindig jobban megy. Vagyis megyeget..
Teljesen egyetértek veled. Ezt már nem hagyhattam szó nélkül. Az írásain meg egyébként mindig jókat derülök. Kommentelni sincs őket értelme. Kár hogy elkoptak a fórumról az igazi, régi modelgyűjtők, vagy legalábbis egyre ritkábban találkozom hozzászólásaitokkal. Régebben más volt itt a légkör.
Hornando
Dinoenzo egyre bántóbb és cinikusabb, nyilván idehaza sem nézik ezt sokan jó szemmel. Engem kimondottan bosszant a pökhendi, másokat kiosztó, degradáló stílusa. Picivel több intelligenciával is lehetne ám fórumozni, no meg modellt gyűjteni...

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?

Ha minden igaz akkor kedves " Dinoenzo" a szlovákokat illeti beteg "kokot" jelzovel, ami magyar fordításban egyszeruen " f.szt" jelent. Mivel jómagam is szlovákiai magyar vagyok, megvolt a véleményem kedves gyujtotársunkról. Vajon róla hogyan vélekedhetnek Ausztriában...?
Missa
Na! Tudsz valamit? Vagy már vettél is egyet? <#smile>

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

schumimodells
Szerdán mindenre fény derül.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Missa
Valami tisztességes képet is közölhetnénekmár a modellekről, nem a dobozokról, meg az 1/24-es játékautókról...

Missa
Úgy tudom már egyre kevesebben használják nálunk ezt a kifejezést. Amúgy 2 t-vel írják, kokott. Ha jól emlékszem francia eredetű szó, prostituált, örömlány, éjszakai pillangó a hivatalos megnevezése.
Magyarul egyszerűen kurva.

schumimodells
Race&Play

bulba
Ijj ennek az AMGH GT-nek cefetjól eltalálták az arányait!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bulba

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

mikeman
a sor nem hangzik rosszul, kérdés milyen minőség lesz, de mondjuk ezt már kitárgyaltuk
amúgy mi az a R&P?

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

mikeman
mi az a kokot??? <#help>
komolyan hozzád néha fordító gép kell <#guluszem1>

mikeman
bár ez csak egy concept verzió, de tudtommal az utcai is 280 lovas lesz úgyhogy szerintem lazán tartaná a lépést <#nezze>

mikeman
nyomatja nyomatja, sőt hálisten a GT spirit is rájuk állt, van is már tőlük (mármint Otto) 4 bömi is, és szépek is, de azért még sem nyithatók, és van egy kis hiányérzetem mikor rájuk nézek, pl az E12 meg az E30 Alpina esetében kifejezetten izgalmas lenne a motorterük, kár hogy nem lehet beléjük kukkantani, de legalább kívülről szépek
modernebb típusoknál ez már annyira nem fájó, ott úgy sincs nagy látvány a motortérben
remélem az i8-at kiadja valamelyikük, de leginkább AA-ba szeretném <#wink>

Az Alfák nagyon szépek!!!! Enzo is ott részingelt anno 😊

Az Alfa 6 C 1750 a Scuderia Ferrari család tagja,így Ferrari...............tehát jöhet a ménesbe 😊

Most a Maserati Transporteren filózgatok + a 250-es gépek rá + a Maserati 300-as mellé.....................egy szép diorámát szeretnék majd.

Kurvulgatok,kurvulgatok,de legalább én nem veszek RR-t,és zöld Pick Áppot,meg terepre járó fabetétes verdákat 😊

Meg kezdem unni a HW-ELITE 120-140 eurós árait........
Inkább veszek egy CMC-t aztán bepisálva ,és könnyes szemmel simogatom az ölembe (fél erekcióval a nacimba) a verdát,és csodálom a részleteit................mint egy drága semmitelen szar Elitet............. hát itt nem jó......meg nagy a kereke.............nem kellene kinyitni a mocitetőt.........sorjás stb.....

Meg szűkül a kör nekem Ferrari téren........................mert ugye PVC RESINT nem veszek többet SOHA 😊
BUBU Ferrari meg a vicc kategória lesz szerintem (- 20 éve van kb. )

A Mini ,meg az AA nagyon bejövős .............de hát Ferkát meg nem szándékozik csinájni 😊
BBR kilőve.....
Exoto kilőve.....

Így marad a CMC ,de az meg nem igen akar a Ferrari vonalon tovább haladni 😞

schumimodells
BB Ferrari 2015

schumimodells
Bburago 1/18

1816901-R Ferrari Signature LaFerrari 1/18 red
1816902-R Ferrari Signature California T (closed) 1/18 red
1816903-R Ferrari Signature 458 Speciale 1/18 red
1816904-R Ferrari Signature California (open) 1/18 red

1816001-R Ferrari R&P LaFerrari 1/18 red
1816001-W Ferrari R&P LaFerrari 1/18 white
1816002-G Ferrari R&P 458 Speciale 1/18 white
1816002-R Ferrari R&P 458 Speciale 1/18 red
1816003-B Ferrari R&P California T (closed Top) 1/18 blue
1816003-R Ferrari R&P California T (closed Top) 1/18 red
1816004-G Ferrari R&P F50 1/18 yellow
1816004-R Ferrari R&P F50 1/18 red
1816006-GY Ferrari R&P 348ts 1/18 grey
1816006-R Ferrari R&P 348ts 1/18 red
1816007-R Ferrari R&P California T (open Top) 1/18 red
1816007-W Ferrari R&P California T (open Top) 1/18 white
1816801 Ferrari Fomula 1 2015 1/18 red

Kezdesz kifogyni a beszerzendo Ferrarikbol, es az Alfak es egyebb olasz paripak fele orientalodsz..? Mi lesz itt kerem szepen, Fiat gyujtes..??? 😉
Neha vadocok vagyunk itt lennt viharsarokban! Masik cimbim gyorsasagmoc versenyre lábon vitte fel a paripat a ringre, mondanom sem kell se lampa se rendszam. Defektes lett a futo, es szerinte igy gyorsabb! 😄 az idomra felragasztott egy ledes zseblampat elore! XD mondanom sem kell h mire odaert mar nem volt rajta. Az is csucsidos futam volt Bcs-Mogyorod. Termedzetesen nemetorszagbam ez is 😊
Ejj, de szarul megy odakinnt! 😛
Neeem ... ?? :/
Ma ezzel jött e kedves beteg szlovák kokot 😊

[/img]

ja...........................és az ott az igen az ott egy csöves Tesla horvátból 😊

Ma ezzel jött e kedves beteg szlovák kokot 😊

[/img]

ja...........................és az ott az igen az ott egy csöves Tesla horvátból 😊

CMC 2015

Merci transzporte rílóded :

[/img]

[/img]

Alfa 6 C 1750 mezteleny

[/img]

CMC 2015

Alfa 1:12

[/img]

Merci Transzporter 1:18

[/img]

Jön a Talbot is

[/img]

Én is szeretnék egy ilyen rokonyt!

😊

Ha nem Mugen tuncsi akkor nem 😊

CMC Alfa 6 c 1750 😊 !

Ez már SCUDERIA FERRARI VOLT ,VAGY NEM ?!

Miért nincsen rajta Ferrari logó?!?!

[/img]

[/img]

[/img]

BMW M5
Azért az Ottomobile nyomja őket rendesen : http://otto-models.com/en/22-bmw
A héten láttam a belvárosban egy i8-at , parkolt egy szűk , egyirányú mellékutcában de nem tudtam sehol megállni , hogy lekapjam <#falbav>
Ha gazdag és környezetbarát lennék inkább ilyet vennék mint egy Tesla-t <#crazya>

blood sweat and beers

mikeman
ez a gyönyörűség miért csak 1/12-be készül???????
pedig de kéne

mikeman
ez akkor hogy is van most akkor? németben pályán tették meg a bcs-bp távot??? sajnos Bcsaba egyenlőre még Magyarországon van <#buck>

mikeman
gyönyörű gép
ez még talán, mondom talán még Dino gépével is tartaná a lépést <#nezze>

mikeman
hát BMW szinten nem nagyon kényeztetnek el a gyártók
ez a Paragon is csak közepes minőséget kínál igen magas áron
régebben az AA meg a Kyo licitáltak egymásra szebbnél szebb bömi modellekkel, most meg semmi 😞(

BMW M5
Már érzem,hogy 1:18-ban ( Paragon ? ) be kell majd szereznem <#hawaii>
http://totalcar.hu/tesztek/2015/01/23/teszt_bmw_i8_-_2014./?utm_source=tc_topic&utm_medium=vezeto_cim&utm_campaign=Forum

blood sweat and beers

355
Honda Rulez!

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Ö... Ize.. Termeszetesen nemetben palyan, jaa. 😊
De ha mar bmw... Rokonnak v8-as m5 moci es futomu van a harmas kupeban, gymkhana versenyzo. Bcs-Bp belvaros-keleti pu 1ora 35perc. Csak mert megalltunk megitatni a MÉNEST! 😄
erre varj gombot..

Hát igen.................M5 ide vagy oda.................de a Foka RS hajtja a ménest 😊

FÓKA

BMW M5
Február 3.-án jön az új RS .

blood sweat and beers