Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy rabszolga vagyok itt,és egy senkiházi auszlender ungárise kellner....................de nem érdekel,mert elviszem a 2000 euróját havonta 😊
Te is törölni fogsz,mint a DACI íszkósz kompani & harmoni mester a fészről?!?!?!
Milyen képeket közöltél itt?!
Mit kommenteltél itt?
Inkább képeket rakjál be a csoda fehér Ferrari gyűjteményedről,mint hogy engem fikázol!
Az intelligencia szinted meg ha magasabb lenne ,akkor megértetted volna egyből,hogy a kokotot a magyarok a szlovákokra mondják!
Nem téged fikáztalak...................de ha te szlováknak vallod magadat,és nem magyarnak,akkor meg légyszí tótúl gépelj itt,és ne MAGYARÚL!!!
..............................dobozokat gyűjtenek sokan,és nem modelleket.............................még vitrinre se futja : )
.........................te is olyan vagy kb. mint a LAPDACS kollégád ...................a bukott Ferrari pápa 😄
WEED..................meg a BMW-fan uralkodása ami itt volt anno......................................... érzem a szagodat........................megint ittál ..............részeg vagyok......................más fikjázásánál stb.................nem hiányzik szerintem senkinek ................... azért én egy kicsit más vagyok szerintem itt a fórumon 😊
A másik meg az....................................... hogy én modelleket gyűjtök,és nem dobozokat mint sok más társunk itt............................és azért elég jelentős a gyűjteményem szerintem
Bratyiszlava olyan nem létezik..............mert az POZSONY ....................ősi MAGYAR koronázási város!!!!
Ez egész életemet tönkre tették a Szlovák munkatársak..............................így sokra nem tartom őket!
Sajnálom,ha bárkit is megsértettem egy kokot jelzővel.............................én a SZLOVÁKOKAT hívom KOKOTNAK.........................nem a szlovákiai magyarokat!!!!!
Nehanyan atmentek mas forumra, ami aztan szepen be is halt.. 😊 boritekoltam volna mar akkor h max 1-2 ev..
Ez meg mindig jobban megy. Vagyis megyeget..
Talk loud say nothing... do you have any tobacco?
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Magyarul egyszerűen kurva.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
amúgy mi az a R&P?
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
komolyan hozzád néha fordító gép kell <#guluszem1>#guluszem1>
modernebb típusoknál ez már annyira nem fájó, ott úgy sincs nagy látvány a motortérben
remélem az i8-at kiadja valamelyikük, de leginkább AA-ba szeretném <#wink>#wink>
Az Alfa 6 C 1750 a Scuderia Ferrari család tagja,így Ferrari...............tehát jöhet a ménesbe 😊
Most a Maserati Transporteren filózgatok + a 250-es gépek rá + a Maserati 300-as mellé.....................egy szép diorámát szeretnék majd.
Kurvulgatok,kurvulgatok,de legalább én nem veszek RR-t,és zöld Pick Áppot,meg terepre járó fabetétes verdákat 😊
Meg kezdem unni a HW-ELITE 120-140 eurós árait........
Inkább veszek egy CMC-t aztán bepisálva ,és könnyes szemmel simogatom az ölembe (fél erekcióval a nacimba) a verdát,és csodálom a részleteit................mint egy drága semmitelen szar Elitet............. hát itt nem jó......meg nagy a kereke.............nem kellene kinyitni a mocitetőt.........sorjás stb.....
Meg szűkül a kör nekem Ferrari téren........................mert ugye PVC RESINT nem veszek többet SOHA 😊
BUBU Ferrari meg a vicc kategória lesz szerintem (- 20 éve van kb. )
A Mini ,meg az AA nagyon bejövős .............de hát Ferkát meg nem szándékozik csinájni 😊
BBR kilőve.....
Exoto kilőve.....
Így marad a CMC ,de az meg nem igen akar a Ferrari vonalon tovább haladni 😞
1816901-R Ferrari Signature LaFerrari 1/18 red
1816902-R Ferrari Signature California T (closed) 1/18 red
1816903-R Ferrari Signature 458 Speciale 1/18 red
1816904-R Ferrari Signature California (open) 1/18 red
1816001-R Ferrari R&P LaFerrari 1/18 red
1816001-W Ferrari R&P LaFerrari 1/18 white
1816002-G Ferrari R&P 458 Speciale 1/18 white
1816002-R Ferrari R&P 458 Speciale 1/18 red
1816003-B Ferrari R&P California T (closed Top) 1/18 blue
1816003-R Ferrari R&P California T (closed Top) 1/18 red
1816004-G Ferrari R&P F50 1/18 yellow
1816004-R Ferrari R&P F50 1/18 red
1816006-GY Ferrari R&P 348ts 1/18 grey
1816006-R Ferrari R&P 348ts 1/18 red
1816007-R Ferrari R&P California T (open Top) 1/18 red
1816007-W Ferrari R&P California T (open Top) 1/18 white
1816801 Ferrari Fomula 1 2015 1/18 red
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
[/img]
ja...........................és az ott az igen az ott egy csöves Tesla horvátból 😊
[/img]
ja...........................és az ott az igen az ott egy csöves Tesla horvátból 😊
Merci transzporte rílóded :
[/img]
[/img]
Alfa 6 C 1750 mezteleny
[/img]
Alfa 1:12
[/img]
Merci Transzporter 1:18
[/img]
Jön a Talbot is
[/img]
😊
Ez már SCUDERIA FERRARI VOLT ,VAGY NEM ?!
Miért nincsen rajta Ferrari logó?!?!
[/img]
[/img]
[/img]
A héten láttam a belvárosban egy i8-at , parkolt egy szűk , egyirányú mellékutcában de nem tudtam sehol megállni , hogy lekapjam <#falbav>#falbav>
Ha gazdag és környezetbarát lennék inkább ilyet vennék mint egy Tesla-t <#crazya>#crazya>
blood sweat and beers
pedig de kéne
ez még talán, mondom talán még Dino gépével is tartaná a lépést <#nezze>#nezze>
ez a Paragon is csak közepes minőséget kínál igen magas áron
régebben az AA meg a Kyo licitáltak egymásra szebbnél szebb bömi modellekkel, most meg semmi 😞(
http://totalcar.hu/tesztek/2015/01/23/teszt_bmw_i8_-_2014./?utm_source=tc_topic&utm_medium=vezeto_cim&utm_campaign=Forum
blood sweat and beers
erre varj gombot..