Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
nincs gond a vélemény nyilvánítással, én is szoktam elmondani a véleményemet akkor is ha az negatív, szoktam is rá mondani hogy ne sértődjön meg rajta az illető ha őszinte voltam mert ha meg dicsérni fogom akkor biztos lehet benne hogy az is őszinte volt nem pedig illendőségbél tettem
a gondom inkább ott van hogy csak képről látva masszívan lesz@rozod, hiába írjuk ketten is személyes tapasztalatból hogy nincs gond a hátsó kerékkel, az csak be van esve meg ilyesmi
én néztem 1:1es képeket összehasonlítva a modellemmel, hát nem igazán látom ezt a formai nem stimmelést sem, de lehet velem van a baj, és mindenkinek a saját gyereke a legszebb effekt van de nem tudok veled -ebben- egyet érteni
én sem szeretem az ész és ok nélkül dicséni a felrakott gépeket, hiszem hogy egy normális oldal értékmérő is lehet, ha korrektül le vannak írva egy modell pozitív és negatív tulajdonsága is akkor az hasznos lehet az olvasó/érdeklődő mások előtt. Én is így kezdetem, ezt az oldalt olvasgattam, és sok esetben az itt olvasottak határoztak meg hogy megvegyek e egy modellt vagy kerüljem, sőt sok esetben itt kaptam kedvet egy addig nem is ismert modellre
de ha csak folyamatosan minden modell sz@r, sose jó semmi, az nem túl érték mérő
nem bántás képp de az elmúlt időszakot visszanézve, jóval több lesz@rozás volt itt részedről mint pozitív kritika
szerintem kicsit túl kritikus vagy, sok esetben ezek a modellek valakik féltett kincsei
de tényleg nem bántás képp mondom ezt
peace :)