Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/img]
[/img]
A babakék Aston kellene nekem igazán...............de ez a zöld sem rossz 😊
Anno volt nekem is kb. 3 db Aston-om 😊
[/img]
Kicsit Ferraris a segge!
[/img]
Anno volt nekem is kb. 3 db Aston-om 😊
[/img]
Kicsit Ferraris a segge!
[/img]
Tényleg az az F50 fekete felnikkel, az milyen gyàrtmàny?
Hat perszee, mar dobom is postara! 😊
Mert 3-4 éve szeretném már megvenni sárgában az F40-s paripát!
Eddig csak egy Ferrari FF HW-ELITE gépet adtam el,mert Vettem egy MR Ferrari Resint,amit becseréltem egy Kyosho 1:12-es csodára 😊
Ennyit bizniszeltem Ferrari ügyben 😊
[/img]
Szeretem a sárga Ferkákat....................................,és nagyon hiányzik a sárga soromba az F40-s street-ed !!!!
De mi kellene neked tőlem cserébe?!?!?!?!?!
Eddig csak egy Ferrari FF HW-ELITE gépet adtam el,mert Vettem egy MR Ferrari Resint,amit becseréltem egy Kyosho 1:12-es csodára 😊
Ennyit bizniszeltem Ferrari ügyben 😊
[/img]
Szeretem a sárga Ferkákat....................................,és nagyon hiányzik a sárga soromba az F40-s street-ed !!!!
De mi kellene neked tőlem cserébe?!?!?!?!?!
[/img]
Van más gépem is már otthon 😊
Elkurvultam .................Van Mercim..........Fiat-om.......VW Transporterem
Egy LM diorámát szeretnék a Bartolettihez !
Ennyi belefér azért 😊
IMG]http://up.picr.de/20724358zt.jpg[/img][/img]
Elkurvultam .................Van Mercim..........Fiat-om.......VW Transporterem
Egy LM diorámát szeretnék a Bartolettihez !
Ennyi belefér azért 😊
IMG]http://up.picr.de/20724358zt.jpg[/img][/img]
384 ercsi
Hello!Engem is érdekelne a sàrga paci.... Adnèk cserébe egy igen ritka piros HWE 550 Barchetta-t meg ràdobok még mondjuk 5e-t...<#buck>#buck><#buck>#buck>.
😄 ugy.. 😉
De rajottem h a hidegled lilasitja be.. Nappali fenynel mar mas kek!
Viszont legkozelebb mar nem telosak lesznek a kepek! 😊
De rajottem h a hidegled lilasitja be.. Nappali fenynel mar mas kek!
Viszont legkozelebb mar nem telosak lesznek a kepek! 😊
látod hogy a 964 RS a te képeden is sokkal inkább kék, pedig a valóságban inkább indigó
mi ebből a tanulság? hát hogy a GT spiritnél sincs jobb fotós mint te <#zavart1>#zavart1>
mi ebből a tanulság? hát hogy a GT spiritnél sincs jobb fotós mint te <#zavart1>#zavart1>
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Bocsii.. 😄
jó le terhelted az oldalt <#nevetes1>#nevetes1>
szép kis géppark <#taps>#taps>
szép kis géppark <#taps>#taps>
de hisz ezek nem ferkák, ezek angol csodák <#circling>#circling>
nem valók ezek egy Ferrári pápához <#eplus2>#eplus2> főleg hogy zöld... brrrr .. <#crazya>#crazya>.. igen nagyot csalódtam most benned 😊
nem valók ezek egy Ferrári pápához <#eplus2>#eplus2> főleg hogy zöld... brrrr .. <#crazya>#crazya>.. igen nagyot csalódtam most benned 😊
Ez tezszik!"! De gondolom horror aron lesz (ez is) ... :/
Mit kezdenel te azzal az unikornissal..? 😊
A szine meg a felnije miatt vettem, jelenleg nincs is mas sarga modellem..
De ahogy szoktak mondani van az a penz.. Ebayen egy van tengerentulon 430 euroert. XD betegek. Ritka ez a gep? Szoktak ezek lenni azert, nem..? Amugy nem gondolom h el szeretnem adni, max ha megdobsz vmi mas kulonlegesseggel. 😄 Te amugy csak veszel, el nem szoktal adni pacit..?
A szine meg a felnije miatt vettem, jelenleg nincs is mas sarga modellem..
De ahogy szoktak mondani van az a penz.. Ebayen egy van tengerentulon 430 euroert. XD betegek. Ritka ez a gep? Szoktak ezek lenni azert, nem..? Amugy nem gondolom h el szeretnem adni, max ha megdobsz vmi mas kulonlegesseggel. 😄 Te amugy csak veszel, el nem szoktal adni pacit..?
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
CMC TOP SECRET FOTÓK!!!!!
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
A sárga Kyosho F40-t nagyon gyorsan el szeretnéd nekem adni ugye-e ?!?!?!?!?
😊
Mikor sikerült beszerezni az unikornisomat ?!
Mond az árát?!
Megveszem!
😊
Mikor sikerült beszerezni az unikornisomat ?!
Mond az árát?!
Megveszem!
az egyik nagy kedvencem, hát a Subaru csak kimaradt! .. :/
nézegetem a gépemen a modelles képeimet, és a "régi kollekcióm" nyomait.. 😊
Voltak német BMW-k, Mercedesek, Opelek, VW-k, amerikai izomautók: Plymouth, Dodge, Pontiac, Chevrolet, Ford Cadillac, Japán tunergépek: Nissan, Toyota, Honda, Lexus, néhány angol pl Bentley, Rolls... és tuti kimaradt egy-két márka..
Jól leszűkültem három márkára, illetve majdhogynem kettőre.
No de még előttünk az élet! 😉
Voltak német BMW-k, Mercedesek, Opelek, VW-k, amerikai izomautók: Plymouth, Dodge, Pontiac, Chevrolet, Ford Cadillac, Japán tunergépek: Nissan, Toyota, Honda, Lexus, néhány angol pl Bentley, Rolls... és tuti kimaradt egy-két márka..
Jól leszűkültem három márkára, illetve majdhogynem kettőre.
No de még előttünk az élet! 😉
Hi!
Szép az a türkiz, nem bánnád meg pedig ha be tolnál a pajtádba egy olyat. 😉
458 illetve az f430 papucsait szórófejes festékkel "fényeztem" , kapott vagy legalább 5sort, persze vékonyan, nem egyszerre, hanem kétszeri nekiugrással, közte 3nap száradás. Közelről is jól néz ki! 😉
Szép az a türkiz, nem bánnád meg pedig ha be tolnál a pajtádba egy olyat. 😉
458 illetve az f430 papucsait szórófejes festékkel "fényeztem" , kapott vagy legalább 5sort, persze vékonyan, nem egyszerre, hanem kétszeri nekiugrással, közte 3nap száradás. Közelről is jól néz ki! 😉
Az a kék Murci a kedvencem! Évek óta akarok, de mindig jön más helyette. 😄
A 458 GT2 kerekét mivel festetted feketére?
A 458 GT2 kerekét mivel festetted feketére?
http://www.flickr.com/photos/chilisos93
csak mert már régen zaklattam a fórumot a művészi vénámmal.. ühümm.. 😄
képekről lemaradt még egy Kyo Smart Roadster illetve egy Bbu P356-os..
képekről lemaradt még egy Kyo Smart Roadster illetve egy Bbu P356-os..
és akkor egy nagyobb méretarány is ..
Szép kis gyüjtemény <#awink>#awink>Gratula!

nyomtam párat... 😉
mint látni, van még hely, tervben viszont kivételesen nincs túl sok modell egyelőre (kiv talán hwe 348tb illetve GtSpirit 930 targa),
maximum egy 1:1-es ... facelift e46 318ci v. 320ci .. e92 még elég drága.. Kezdek lemondani az Imprezáról, nincs középút a teljesítményében.. 100 v 240paci.. <#szomoru1>#szomoru1>
maximum egy 1:1-es ... facelift e46 318ci v. 320ci .. e92 még elég drága.. Kezdek lemondani az Imprezáról, nincs középút a teljesítményében.. 100 v 240paci.. <#szomoru1>#szomoru1>

Napos időt az uraknak, na meg persze a mélyen tisztelt modellgyűjtögetőknek illetve halmozóknak! <#wink>#wink>
Nagyobb pajtába költözés végett, dobozolás folyt ma, lencsevégre kaptam a mai állapotot!
Nagyobb pajtába költözés végett, dobozolás folyt ma, lencsevégre kaptam a mai állapotot!
A Karmával kapcsolatban azt kell hogy mondjam, teljesen meg vagyok vele elégedve! Bár nem tökéletes: a hátsó lámpatesteken és a kipuffogókon látszik a spórolás nyoma, valamint a belső visszapillantó és a márkajelzés ferde (gyanítom egyedi hibák). Ennyi a 33 eurós ár tudatában szerintem bőven belefér. Egyedül azt nem értem, hogy a Best of Show név helyett miért nem tudtak valami kreatívabbat kitalálni. Oké, egy Fisker Karmánál érthető, de pl a 80-es évekbeli Opel Corsát is ugyanezen sorozat neve alatt dobták piacra...
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Bár a képen nem látszik igazán, de az egy Ford Ranchero. A megvételre viszont egy Majorette El Camino adta az indíttatást 😊
Az 1:43-as Fisker Karma ( Best of Show ) modell minőségéről majd írd meg a véleményed mert filózok egy Tatra T97 ( BoS , 1:43 ) megvételén de eddig csak 1:18-as BoS modellem ( Tatra 603 ) van ami szép de a kisebb méretről - 1:43 - még nincs referenciám .
A legenda szerint Ferdinand Porsche ( Liberecben született , ma Csehország ) a VW Bogár tervezésénél a T97-est vette alapnak.....
Idén még ezt is tervezi kiadni 1:18-an a BoS-model....HAJRÁ <#beka3>#beka3><#mf1>#mf1>
Wartburg 311 Camping
A legenda szerint Ferdinand Porsche ( Liberecben született , ma Csehország ) a VW Bogár tervezésénél a T97-est vette alapnak.....
Idén még ezt is tervezi kiadni 1:18-an a BoS-model....HAJRÁ <#beka3>#beka3><#mf1>#mf1>
Wartburg 311 Camping
blood sweat and beers
ElCamino! Képet, és grat! 😊
Szép estét, hozzám is befutott az "idei első"
Szerintem is szebbek lesznek.
Nem kis dolog ez nekik, hogy annyi év után újra náluk a Ferrari license.
Ráadásul kizárólagos, ha jól tudom.
Gondolom, a Ferrari Signature név sem csak marketing és parasztvakítás, hanem tényleg azt jelzi, hogy ez kiemelt kategória lesz náluk.
Persze ez még nem garancia, bármi lehet, de már az új Bburago-k sem olyan vészesek.
A Huracan sem rossz árához képest...
Utoljára szerkesztette: Voice27, 2015.01.16. 22:39:36
Nem kis dolog ez nekik, hogy annyi év után újra náluk a Ferrari license.
Ráadásul kizárólagos, ha jól tudom.
Gondolom, a Ferrari Signature név sem csak marketing és parasztvakítás, hanem tényleg azt jelzi, hogy ez kiemelt kategória lesz náluk.
Persze ez még nem garancia, bármi lehet, de már az új Bburago-k sem olyan vészesek.
A Huracan sem rossz árához képest...
Utoljára szerkesztette: Voice27, 2015.01.16. 22:39:36
Úgy legyen! Ámen!
Mármint, hogy a Bburago-k Norev szintűek lesznek. <#smile>#smile>
Mármint, hogy a Bburago-k Norev szintűek lesznek. <#smile>#smile>
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
Mire kikopik az ebay-ről, addigra itt lesz a Bburago LaFerrari 60-70€-ért és az Elite hirtelen 100€ alatt fogja találni magát. Azt nem igazán tudom elhinni, hogy a Bburago a régi "minőséget" akarja hozni. Sz'tem legalább Norevek lesznek az új Bubik és akkor annyi az Elite modellek csúcs-árainak.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Volt piros Elite GTO-m.
Bár ilyesmi áron tudtam volna eladni. <#vigyor0>#vigyor0>
Külföldön sem adnak érte ennyit.
Azért ott is van egy határ, hiába mélyebb a pénztárca.
A piros utcai Kyo F40-esem szintén jóval olcsóbban ment el, pedig azt nem is itthon adtam el.
Bár ilyesmi áron tudtam volna eladni. <#vigyor0>#vigyor0>
Külföldön sem adnak érte ennyit.
Azért ott is van egy határ, hiába mélyebb a pénztárca.
A piros utcai Kyo F40-esem szintén jóval olcsóbban ment el, pedig azt nem is itthon adtam el.
Lassan a 288 GTO is elérhetőbb àron lesz ...<#beka3>#beka3>
az nagyon király lenne <#eljen>#eljen>
persze csak ha nem lalalalaferrari áron mennének <#buck>#buck>
persze csak ha nem lalalalaferrari áron mennének <#buck>#buck>
70es Charger a FF első részéből
képről jónak néz ki, filmes autó gyűjtőknek kötelező
ha nem ilyen prostock verzió lenne, én is beneveznék egyre
képről jónak néz ki, filmes autó gyűjtőknek kötelező
ha nem ilyen prostock verzió lenne, én is beneveznék egyre
amit összebaszogattad, gondolom nem csodálkozol <#circling>#circling>
pffff mégha BBR lenne , már csak röhögni tudok ezeken a dolgokon
Végülis befektetésnek vette, nincs ezzel gond.
És elég nagy játékos ahhoz, hogy szerintem volt esze még időben előrendelni alapáron.
De én a helyében nem itthonra fókuszálnék.
Megvárnám, amíg teljesen kikopik ebay-ről is, aztán felraknám oda. 😊
Postával együtt 44e körül még mindig behozható a piros, szóval ez a 67-70 ezres ár életképtelen.
És elég nagy játékos ahhoz, hogy szerintem volt esze még időben előrendelni alapáron.
De én a helyében nem itthonra fókuszálnék.
Megvárnám, amíg teljesen kikopik ebay-ről is, aztán felraknám oda. 😊
Postával együtt 44e körül még mindig behozható a piros, szóval ez a 67-70 ezres ár életképtelen.
LaFerrari - hype by vatera.....
http://gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/auto_busz/laferrari_2013_1_18_hot_wheels_elite_bct79_2027652593.html?utm_source=vatera&utm_campaign=termekfigyelo&utm_medium=email
http://gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/auto_busz/laferrari_2013_1_18_hot_wheels_elite_bct79_2027652593.html?utm_source=vatera&utm_campaign=termekfigyelo&utm_medium=email
blood sweat and beers
'reggelt!
Ismerősöknek keresek két dolgot: egyrészt kellene egy HW Elite 308 GT4 Dino alsó hungarocell doboz betét (vagy egy komplett doboz), másrészt egy vörös 246 GT Dino, bármelyik kiadás (HW Fapad, Elite, Anson - mindegy). Ha van valakinek felesleg ezekből, szóljon.
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.01.15. 13:12:43
Ismerősöknek keresek két dolgot: egyrészt kellene egy HW Elite 308 GT4 Dino alsó hungarocell doboz betét (vagy egy komplett doboz), másrészt egy vörös 246 GT Dino, bármelyik kiadás (HW Fapad, Elite, Anson - mindegy). Ha van valakinek felesleg ezekből, szóljon.
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.01.15. 13:12:43
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net