269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #261446 Helyesírás rulez az öreg! :D
És ami még fontosabb, hogy a világpiaci árnál olcsóbb!!! XD
Beszarok rajta néha.. vicc h mik vannak.
...ééés szinte ingyen! Nem hiába, a legjobb kereskedő kishazánkban! :) -
#261445 Minichamps 1994 Ferrari 412 T1. Nem sértetlen, de nem is törött meg hiányos. BTW megvan valakinél annak a srácnak az elérhetősége, aki annak idején a Michelisz-féle BMW-re gyártotta a matricákat? Ferrari matricáim vannak, de Marelli meg Pioneer nem nagyon.
-
#261444 Nemrég írtam, hogy az 1993-2014-es F1-gyűjteményemben üresen áll a '94-es 412 T1 helye. Ez a modell 35-65eFt az ebay-en és ennyit soha nem adnék érte, de bevállaltam egy sérültet 21eFt-ért. Elvileg tépett volt a hátsó szárny élén a matrica, szakadt az egyik pajzs és hiányzott a két tükre.
Nnna, ma reggel befutott a modell. Kinyitottam és meghűlt bennem a vér. Megvolt mind a két tükör és sértetlenek a matricák. Mi a franc ez? Elküldte nekem a '93-as F93A-t, ami harmadannyit ér? Ezek qrvára hasonlítanak egymásra, simán össze lehet keverni őket. ÉS NEM! Bakker, 21eFt-ért kaptam egy sértetlen, figurás 412 T1-et! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nem'tom ezt hogy hozta össze az eladó, de én tutira nem fogok nála reklamálni. :-) -
PP993RS #261443 Mondom, jobb mint egy ponyvaregény, de ahogy nézem már kb. 1tucat ember (se) ír oda rendszeresen, azok is kikopnak majd... a moderátorok meg örülhetnek mert nem kell nyomogatni a deletét, hisz megmondták őket az se érdekli ha az egész fórum eltűnik. -
#261442 Hoppácska!
A Zindex Bolhás és a Világpiac!
Tény, van az Ebay-en két túlárazott példány, mint "világpiaci" viszonyítási alap.
Ehhez képest a Testarossat, ami Kyosho, nem HWE, az alatt a bizonyos 5 perc alatt gyufáért adta el.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.11.17. 21:11:39 -
PP993RS #261441 2évig senkinek se kellett, most 5perc alatt -drágábban- elvittek, totál életszerű, de hát ilyen egy sikersztori
Ráadásul ott ahol egy 2500 forintnál drágább modellre már megy a szájhúzás :D
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.11.17. 21:09:07 -
#261440 Fizethetne valami keveset. Ha nem "bolygatom" meg a Testarossa-ját a Zindexen, karácsonyig nem adja el. -
crosspeet #261439 És most büszkén mennek már is a százezres árak.. -
PP993RS #261438 Pezsgőbontás! És el is adta! 5perc alatt
Azt a 2évet hanyagul nem számolta hozzá amióta árulja.... tiszta komédia az a fórum. -
#261437 A nap ajánlata ....vagy valamiról lemaradtam ? -
#261436 Biztos ami biztos -
autoart8 #261435 Köszi! Igen, nekem is nagyon tetszik ez a lila, vaciláltam is egy kicsit, hogy ez vagy a Lava Orange legyen, de ez jobban megfogott. :-) -
#261434 -
#261433 Van Halen? Van Helsing? Very High (prices)? :o) -
#261432 Egyébként nagyon szép modell, nekem kékben van meg. -
#261431 Hát már ide jútottunk, meg kell magyarázni ezen a fórumon, hogy mi az a VH? -
#261430 Most volt időm utána számolni. Szerintem egy tizedes jeggyel tévedtél. 36 liter egy henger. -
#261429 Cartman amúgy 5 ezerrel lentebb vitte a Testarossa árát.
Nos igen az említett "okostojások" állati irritáló fazonok... -
zsolti65 #261428 A Model Car World-ön komoly leárazás van jó sok mindenre..mindenféle méretarány.....ahogy nézem... -
#261427 'reggelt!
TrueScale Honda NSX GT2, Le Mans 1994
-
#261426 De inkább egy Cartman0218 mint a Nagyjoci104 - Zakker007 féle beszólogató , provokáló figurák -
#261425 Tulajdonképpen a Bolhásra miatta írtam. Pár hete már kínálgatta őket, valóban 75 és 90-ért. Ebay-en láttam Testarossa-t kb. 71-ért. Gondoltam hátha meggondolta magát. Pech, most kicsit később reagált, ráadásul a TR-jénél jóval kedvezőbb áron sikerült szerezni.
Mondjuk inkább az ő pechje. -
#261424 Folyamatban, csak hát ugye a vadászathoz újra kell tölteni a fegyvert. Ez modell gyűjtés terén kicsit hosszabb idő. -
PP993RS #261423 Annyira azért nem lehet idejét múlt, mert oda-vissza elmondja neked az aktuális ebay-ajánlatokat, amivel is bizonyítást nyer hogy ő egyáltalán nem adja drágán a modelljeit.......... a Testarossáját -meg még egy rakás modell- legalább 2éve árulja, azt is 60ért nem vitték el akkor felrakta 75-re a 512-esét meg talán 90-re tartja ? Jó ár, kint se adnak meg annyit érte.
Az indexen már vagy 10x megkérdezte vajon miért nem tudja eladni a modelljeit, legalább 20an leírták már neki, de továbbra is semmi változás. -
#261422 Szerintem nem rossz ez! -
#261421 Amish... Ez tetszik. -
PP993RS #261420 Grat, szép fogás! Akkor most már csak egy Testarossát kell levadásznod -
PP993RS #261419 Attól qrva jó áron ??? ;) Nem hinném .... -
#261418 Ma voltam a VH-ban ( Victor Hugo utcai modellbolt ) és a vitrinben volt már egy lila ( ebayen bornit metalic-ként is hirdetik ) színű Norev-es Mercedes 560 SEL és nem is olyan gáz az a szín mint volt az előzetes képeken .
-
#261417 Nem üzleteltem vele de érdekes figura E-mailezni nem tud ( vagy nem akar ) , képeket nem tud feltenni a fórumba , mobiltelefonja nincs.....szerintem egy amish lehet az ürge Azt szokta írni , hogy a Nyugati pályaudvarra fel tudja hozni a modelleket....amilyen modern biztos egy gőzmozdonnyal -
#261416 Köszi!
A srác tényleg korrekt. Jó pár modellemet nála szereztem be, mindig becsületes, fair volt.
Sőt, most tavasszal sikerült addig "hízelegnem" neki, amíg hajlandó volt lemondani az Elite - Ferrari 308 GT Dino-ról.
Nekem nagyon tetszik az a csúf kis béka és pirosban szerettem volna. Az Ebay-en jóformán csak a szürke-fekete bicolor volt, meg az Elvis-es. Vagy a tengerentúlon egy-két piros, iszonyat magas áron (plusz posta, stb). Ő meg kis rábeszéléssel eladta nekem a pirosat. -
crosspeet #261415 Árban.. -
crosspeet #261414 Tényleg, cartman most írt rád hogy neki meg Testarossája van eladó vazze... De szerintem árnan ő szorkettő lesz.. -
crosspeet #261413 Köszönheted nekem ezt, csak szólok.. ;)
Pár hónapja dumcsiztam a gazdijával, hogy mellé adja a testarossámhoz, de valahogy sajnáltam a pénzt rá, és ellaposodott az izgalom nálam. Mondta, nem árulja, ha nem viszem megtartja. Nem rossz az ár sem igazából, jó h rákérdeztél nála. Korrekt srác, grat a verdához!! -
#261412 Nem, nem onnan jön!
FB-on hirdettek egy 458 GT2-t. Az eladóval volt már több jó bizniszem, próbából rákérdeztem, "-Nincs egy eladó Testarossa"-d?"
"-Az nincs csak egy 512TR-m".
Te amúgy ismered ezt a Cartman-t? van vele valami tapasztalat? Fura, hogy nem emailezik, nem küld képet, csak telefon és személyes átadás. Nincs ezzel gond, csak fura, olyan, hogy is mondjam, "idejét múlt". -
#261411 Szép . Kitől jön ?? Csak nem az Indexes Bolhán áruló Cartman0218-tól ? -
#261410 Tadámm! Rock&Roll van!
Olyan helyzetbe kerültem, mint a szesztől felmérgelődött férj, amikor otthon szájon akarja vágni a perlekedő feleségét. Az meg lehajol és mögötte álló anyóst csapja pofán a férj! Mire Apu csak ennyit mond: "- Így sem rossz!"
Na szóval már napok-hetek óta keresek Kyosho - Ferrari Testarossa-t. Ha lehet, nem a kétes minőségű HE verziókat, hanem az egy fokkal jobb régebbit. Nos az Ebay-ről majd nem összejött, amikor ma egy ismerősnél rákérdeztem, van-e neki ilyen? Testarossa nincs, de van 512 TR. De nem olcsó! Mégis, mennyi? Megírja az árat, hoppá, ez qrva jó! Számlaszám, utalás és várakozás.
Szóval a napokban várok egy ilyet:
Szóval nem ezt akartam, de így sem rossz! Főleg, hogy az Ebay áraknál 1/3-dal olcsóbban.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.11.16. 20:08:49 -
#261409 OFF
Az üzenet megjött, a kép nem. Írtam egy email címet küld oda.
Megpróbálom én lefordítani, de ha nem megy segít, a feleségem nagynénje. Ő állítólag Moszkvába, vagy Leningrádba járt valami suliba. Csak jobban tud oroszul mint én.
Bár 8 évet tanítottak engem is az iskolában. 30 éves lehettem, amikor összefutottam az 5.-es orosztanárnőmmel. Akkoriban éppen egy kettessel engedett át. 20 év múlva ecseteltem neki, hogy a mai napig nem tudom azt mondani, hogy az úttörők az Artyekban nyaralnak, viszont mivel jó sokat jártam a ruszkikhoz, tökéletes nyelvtudással tudtam a "gyarmat áruimat" (értsd csempész cuccok - Nivea krém, Trapper farmer, fogamzásgátló tabletták, stb.) eladni, rubelt dollárra váltani, alkudozni, oroszpezsgőt és grúz konyakot (ezek a glasznoszty és a peresztrojka idejében nagy szó volt!) szerezni nagy tételben, itthon nagyon nagy kereslet volt rá. Ja és a legfőbb! First class kurvákat tudtam a kikötőben "beújítani", nem olyanokat akik az arab matrózoktól mindenféle nemi szarokat összeszedtek. Hiába na! Ahogy mondani szokás! Ahány nyelvet tudsz, annyi ember vagy! -
PP993RS #261408 Tudod milyen minőségellenőrzés van ezeknél.... semmilyen :) Minden gyártónál becsúszik egy-egy szar, lepottyan valami az asztalról, szar napja van a melósnak vagy bármi. Majd odamegy a QC menedzser azt kiveszi és kidobja hogy ez akkor selejt
Jó mondjuk ilyen durván selejtet még nem láttam, itt magával a modellel nem stimmel valami, azért dobja le magáról az összes plexit, az elején az a repedés is ebből fakad.
-
PP993RS #261407 Na most ez jó...
Hát nem semmi, szokták mondani hogy tökéletes modell nincs de ez spec egy totál selejtes darab, és pofa nélkül kiküldik.
Én különben már semmin se lepődöm meg, jött már Autoart Signature modellem törött futóművel, 2mm hézaggal felrakott visszapillantóval, azt bizonyítsd be hogy nem te csexted szét...
Sztem simán szarnak ők -is- bele.