Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    ilyet én is kaptam, amikor régen több eladásom is volt.. meghirdettem korrekt áron vmit, mert eladni, nem pedig árulni szerettem volna. Bár én vidéki lévén írtam, személyesen át lehet venni Békéscsabán, járok Pest fele de teherautóval nem kocsikázok a belvárosban, nekem nem éri meg.. volt aki kijött a nullásra, vagy találtunk megfelelő tali helyet, de számomra a posta megfelelőbb volt. sokszor felajánlottam, vállalom a posta egy részét, nézzen utánnam, a niknevem sok helyen ugyanaz, még a facén is rámtalál így, de utánvéttel nem postázok, nem kerültetem körbe a modelleim az országba, majd fizetek a postásnak, amikor egy hét múlva visszahozza a saját csomagomat.. Panasz nem volt a csomagolásomra, úgy csomagoltam ahogy én is szeretem kapni a modelleimet, no de térjünk vissza az eredeti témámhoz, amikor meghirdettem az adott gépem, valaki lecsapott rá, akkor az az övé. ha kellett, és láttam rajta h nagyon szeretné, becsületes, akkor megvártam akár a köv.fizuját., Csak egyszer szopattak le, amikor már névre írt dobozban pihent a gép három hónapig, majd megsértődött az illető, hogy eladtam másnak.. :) Mondtam neki, nem lett volna nagy baj, ha legalább jelzi, hogy mégsem kell, vagy h legalább válaszoljon a méljeimre.. :) És tényleg a leggerinctelenebbek, amikor írod vkinek, hogy a modell elkelt, köszönöm, és x százaléka bepróbálja, hogy többet ad érte, de neki kell. És nem érti meg, hogy nem, a szavam nem pénzben mérhető. Volt aki egy 40ezres modellnél beajánlott 80ezret!!! És ismerem, azonnal küldte volna a pénzt, tudom, át is utalta volna. utánna bocsánatot kért, és mondta, ezt nem sok ember hagyta volna ki.. mondanom sem kell, épp pénzszűkében jól jött volna a dupla ár, de az ember szava, becsülete, na az az, amit nem vehetnek el tőlünk! Na, az ilyen a ritka, sok újdonsűlt gyűjtőnél..