Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talk loud say nothing... do you have any tobacco?
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Azért ezt furcsállom, hiszen böcsülettel beletették a pénzt a LaFerrari fejlesztésébe, de így nehezen termel majd busás hasznot.
Na de ez már mindegy is, ott vannak helyette az egyéb filmes járgányok és talán még az új James Bond-féle DB10 is bekerül a kínálatba...
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Feltételezem, hogy a licencjog elvesztése során olyan megállapodás született a két cég között, amely a Mattel számára is előnyös és a már megkezdett projektekről enged némi bőrt lehúzni....
Aztán ott van a Massa fekete LaFerrarija és még ki tudja, hogy a celeb világból ki milyen színben rendelt.
Amennyiben saját, úgy kijár neked egy GRATULA!
Reméltem is, hogy nem okozol csalódást az újév első modelljével.
[/img]
[/img]
HW-ELITE
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
1:18 Gyűjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php
1:18 Gyűjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Ez lehetett a szlogen. <#vigyor0>#vigyor0>
308
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
Pff 😉
2000 dollár + egyéb 😊
Ilyenem SOHA nem lesz !
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]

Utoljára szerkesztette: Voice27, 2014.12.29. 15:53:03
Mondjuk nekem az is fura,hogy a HWE változat orr-rácsán nincs rajta az ágaskodó paci....de én nem vagyok Ferrari-fan <#papakacsint>#papakacsint>
blood sweat and beers
De ahogy nézem, ez nem csak az én modellemen van így, ez Elite sajátosság: HWE 308 GTB
Egy magyarázat lehet rá. Talán egy USA specifikus (az oldalsó marker fények miatt 100%, hogy USA piacos gép) kései GTB, vagy korai QV, csökevényes spoilerrel.<#smile>#smile> A motorja az mindenképp a K-Jetronic-os, tehát QV. De amúgy a GTS is "hibádzik" néhány ponton. Motorja nem QV, a spoiler sem az. Ettől lehetne hibátlan GTS, csak a hátsó spoiler nem autentikus a típushoz és az évjárathoz. Annál talán tuning elemnek el lehet fogadni a hátsó spoilert. <#smile>#smile>
Valóban kimaradt a motortér összehasonlítás. Kyosho-ban a nagy, fekete légszűrős, porlasztós motor van. Ez a modell biztos, hogy a korai (1976-77) gyártású ún. Vetroresina modellje. Az első sorozat, 808 darab, üvegszálas műanyag kasznival készült, szimpla kipufogóval, tele narancssárga hátsó index-szel, tolatólámpák a lökhárítóban. 308 Vetroresina
Később, a fém kasznisoknál került a tolatólámpa, az index közepébe: 308 GTB - 1978 Majd még később jött a 2x2-es kipufogóvég is.
Mi van a hasammal?!<#boxer>#boxer> Értettem a célzást....<#smile>#smile><#smile>#smile> Nem csináltam szemmagasságból képet. Egy panelkonyha a "műtermem". 105-ös makró objektívvel fotózok, néha a falra kell másznom, hogy bele tudjak nézni a gépbe. Annyira hátra kell vinni a gépet, hogy beleférjen a látómezőbe a modell. Aztán állványról fotózok. Pont olyan hülyén jön ki a magassága, hogy a lábakkal kellene variálni, hogy szemmagasságú képek legyenek. <#smile>#smile> És ha már nagy a hasam, hozzá mérten lusta is vagyok állítgatni az a qrva állványt. De majd tavasszal-nyáron, napsütésben csinálok majd alacsonyabb perspektívájú képeket is.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.12.29. 12:43:54
Meg lesz a szétültetés. Január 5.-től dolgozom, megyek begyűjtök szivacsot, meg pufi csomagolóanyagot a postázáshoz. Ja, meg egy "levélméretű" papírdobozt. <#smile>#smile>
Nekem is erkezett ket gep a fa ala, csak meg nem fotoztam.. Egy porsche es egy Ferrari! 😄
A bal oldali változat jobb első indexe fordítva ( ? ) van a modellen betéve .
blood sweat and beers
és úgy látom van annyi különbség a két jármű között hogy megférnek ezek egymás mellett, lehet hogy hiba volt eladni <#awink>#awink>
de mielőtt Peti agyonvágna, egy kérdés: a kérdőjel a QV mellett mire utal? nem hiteles a modell?
nem vagyok ilyen szinten a szakértője, de szerintem nagyon szép kis modell a HW is, kiveséztük már a témát, de szerintem apró hibái ellenére sem harmad értékű a Kyohoz képest
az összehasonlító képsorból kimaradt a motortér fotói. A Kyoról nem tudok képet csinálni (lévén nekem nincs <#buck>#buck> ) ezért mellékelek egyet. Érdekes hogy teljesen más a motortér, és -kövezzetek meg, de - szerintem a HW-é dögösebb a piros -talán-légszűrő miatt.
amúgy -és most meg ne sértődj <#crazya>#crazya> - de tán a pocakod miatt nem tudtál lehajolni, hogy egy kép sincs úgymond szemmagasságból? <#lookaround>#lookaround>
A kerekek is ballonosabbak.
Az Elite elvileg egy amerikai spec szerinti QV akar lenni, de szerintem ők se tudták eldönteni, kicsit olyan, mintha csináltak volna egy 308-ast a saját elképzelésük szerint.
De ha a Kyo GTB-t hasonlítod össze a QV verzióval, ott szépen kijönnek a különbségek.
Nekem Kyo GTB QV-m volt, sokkal agresszívabb és kecsesebb, mint a sima GTB.
Már amennyire egy 308-as agresszív lehet. 😊
A QV-nál az ajtó alatti küszöb rész is fekete, optikailag már emiatt is vékonyabbnak tűnik az autó.
Az orr résznél lévő spoiler is morcosabbá teszi.

Nem tudom, jól látom-e, de az Elite olyan "soványnak" tűnik mellette. Le kellene mérni, hogy melyik a mérethelyesebb.