Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hornando
Töröm is a bukómat, hogy honnan és mennyiért tudom majd beszerezni. Ezzel semmiképp nem akarok úgy járni, mint az Enzo-val, amiből nincs a gyűjteményembe. Ergo egy Enzo és egy LaFerrari is kéne.

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?

mikeman
amilyen drágán adják a Laferrrrrarit vissza kell hogy jöjjön a pénzük

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

mikeman
Kedves Dino! nem is tudtam hogy a fészbukon Chang Jack néven nyomulsz <#email><#nezze> ... legalábbis ott ezen néven lelkendezett ezen képpel a nevezett úriember hogy idei első adag modellje jött meg <#awink> <#awink>

Hornando
Végül is jogos. Azért jó lenne több részletet ismerni ebből a Ferrari kontra modellgyártó cég szerződésből.

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

schumimodells
A HW sem hagyta annak idején, hogy a Bburago kihozza a Modena Spidert, pedig már készen volt, most ők most miért viselkedjenek másképp?

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Hornando
Lehet, hogy neked lesz igazad, mert a honlapon sem látható semmi arra utaló jel, hogy lennének még ilyen-olyan változatok.
Azért ezt furcsállom, hiszen böcsülettel beletették a pénzt a LaFerrari fejlesztésébe, de így nehezen termel majd busás hasznot.
Na de ez már mindegy is, ott vannak helyette az egyéb filmes járgányok és talán még az új James Bond-féle DB10 is bekerül a kínálatba...

schumimodells
Szerintem, már semmit nem fog kihozni, új szinváltozatokat sem.

Hornando
Nyilván így, hogy már nincs licence az új gépekből nem fog náluk egy sem megjelenni, de az utolsó típusokból, mint ez a LaFerrari talán még elképzelhetők színvariánsok vagy pár darab (JayKay, Massa) a Stars Collection keretében.
Feltételezem, hogy a licencjog elvesztése során olyan megállapodás született a két cég között, amely a Mattel számára is előnyös és a már megkezdett projektekről enged némi bőrt lehúzni....

schumimodells
Szerintem, a Mattel már nem hoz ki semmit.

Hornando
Szerintem nem lehetetlen, hogy ezt a JayKay LaFerrarit is elkészíti a Mattel, hiszen a fekete Enzo-ja is kiadásra került.
Aztán ott van a Massa fekete LaFerrarija és még ki tudja, hogy a celeb világból ki milyen színben rendelt.

Hornando
Végül is, miért ne haladjunk a korral. Még mindig jobb, mintha valami giccses Mansory tuning lenne.

Hornando
BÚÉK!

Amennyiben saját, úgy kijár neked egy GRATULA!
Reméltem is, hogy nem okozol csalódást az újév első modelljével.

schumimodells
Jay Kay autója?

B.U.É.K.

HW-ELITE UMBAU

[/img]

BUÉK!!!! 😊

[/img]

HW-ELITE

Hornando
Neked pedig egy privi ment.

Hornando
Szia! Írtam választ!

bulba
Ha valaki előrébb tart a rendeléssel mint én, de még lehet, akkor beszállnék én is.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Írtam üzenetet!

1:18 Gyűjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php

Hornando
Amennyiben lenne valaki, aki lebonyolít egy MCW modellrendelést, én biza betársulnék egy járgány erejéig.

Most is szállitanak 7 euró a dija...

1:18 Gyűjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php

bulba
Korábban egyszer már rendeltem tőlük, akkor 10EUR volt, de most nem látom Magyarországot a listán

7 v 10 (?) euro
Szállítanak.
bulba
Modelcarworldön szép leárazások vannak, csak nem látom, hogy szállítanának magyarországra is. Nem lehet valahogy mégis megoldani? Külön kérésre sem szállítanak?

355
Ez viszont egy Vetroresina, azaz üvegszálas kasztnis 308. Először így jött ki, aztán lett fém karosszériája (és +150kg súlya) a 308-nak. És nem is teljesen egyforma a kettő.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

"Minden 308 GTB egy kicsit Miura akar lenni."
Ez lehetett a szlogen. <#vigyor0>

Uhh.. Emmegmifene..?
Missa
Volt amelyiken lemaradt a "jószág".
308

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Missa
Én be vállalnám! Csak ne lenne az a sok nulla, a kettes után...

Missa
Na most pont egy ilyenre gyűjtök.<#smile>

Missa
<#wow1> "Ne má'!!! Élesben, hátulról?"

<#smile><#smile><#smile>

mikeman
perverz állat, nem is megyek te feléd, még a végén megfertőzől <#eplus2>

Mer perverz vok aze.. Meg mer nekem nem fussa kyo meg harombetus kejencsegekre, blahhh.
Pff 😉
mikeman
de ha olyan szar az az Elite, akko rminek veszed meg másodjára? <#nezze> <#awink>

Ez már az őrültség kategória. Szerintem. Sokan ennyiért 1:1-es autót vesznek.

EXOTO FERRARI 250 LM 1:18-as !!!

2000 dollár + egyéb 😊

Ilyenem SOHA nem lesz !

[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]

Találtam pár képet a régi 308-asomról. <#smile>

Utoljára szerkesztette: Voice27, 2014.12.29. 15:53:03

BMW M5
Akkor mégis jól éreztem,hogy valami nem stimmel <#nevetes1>
Mondjuk nekem az is fura,hogy a HWE változat orr-rácsán nincs rajta az ágaskodó paci....de én nem vagyok Ferrari-fan <#papakacsint>

blood sweat and beers

Missa
Röhej, de ezt eddig észre sem vettem. Nem csak a jobb, de a bal index is fordítva van rajta. Sehol nem láttam olyan képet, ahol a fehér rész lenne kívül. Vagy az index van kint, vagy egyes USA specifikus gépeknél, teljesen narancssárga ez a rész.
De ahogy nézem, ez nem csak az én modellemen van így, ez Elite sajátosság: HWE 308 GTB

Missa
Először is köszi. Nos, páran már megelőztek a válaszban. Igen, nekem is az a véleményem, hogy nem teljesen hiteles. Gondolom az öntő formánál a sima GTS-t is felhasználhatták mintának. Az Elite QV-nek nem elég "markáns" a front spoiler-e. Szerintem. Itt pár éve ezt bővebben kifejtettem: Ferrari 308 GTB-GTS
Egy magyarázat lehet rá. Talán egy USA specifikus (az oldalsó marker fények miatt 100%, hogy USA piacos gép) kései GTB, vagy korai QV, csökevényes spoilerrel.<#smile> A motorja az mindenképp a K-Jetronic-os, tehát QV. De amúgy a GTS is "hibádzik" néhány ponton. Motorja nem QV, a spoiler sem az. Ettől lehetne hibátlan GTS, csak a hátsó spoiler nem autentikus a típushoz és az évjárathoz. Annál talán tuning elemnek el lehet fogadni a hátsó spoilert. <#smile>
Valóban kimaradt a motortér összehasonlítás. Kyosho-ban a nagy, fekete légszűrős, porlasztós motor van. Ez a modell biztos, hogy a korai (1976-77) gyártású ún. Vetroresina modellje. Az első sorozat, 808 darab, üvegszálas műanyag kasznival készült, szimpla kipufogóval, tele narancssárga hátsó index-szel, tolatólámpák a lökhárítóban. 308 Vetroresina
Később, a fém kasznisoknál került a tolatólámpa, az index közepébe: 308 GTB - 1978 Majd még később jött a 2x2-es kipufogóvég is.
Mi van a hasammal?!<#boxer> Értettem a célzást....<#smile><#smile> Nem csináltam szemmagasságból képet. Egy panelkonyha a "műtermem". 105-ös makró objektívvel fotózok, néha a falra kell másznom, hogy bele tudjak nézni a gépbe. Annyira hátra kell vinni a gépet, hogy beleférjen a látómezőbe a modell. Aztán állványról fotózok. Pont olyan hülyén jön ki a magassága, hogy a lábakkal kellene variálni, hogy szemmagasságú képek legyenek. <#smile> És ha már nagy a hasam, hozzá mérten lusta is vagyok állítgatni az a qrva állványt. De majd tavasszal-nyáron, napsütésben csinálok majd alacsonyabb perspektívájú képeket is.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.12.29. 12:43:54

Missa
<#smile>
Meg lesz a szétültetés. Január 5.-től dolgozom, megyek begyűjtök szivacsot, meg pufi csomagolóanyagot a postázáshoz. Ja, meg egy "levélméretű" papírdobozt. <#smile>

Grat hozza!!! Szep ez a Kyo (is) nagyon, de ultesd szet oket, nehogy nagyon megszokjak egymast meg a vegen!! 😉
Az igazi qv-nek az elejen a spoiler joval mellyebb. Bar a kipuf a negy vegu, es a felirat is ott van, de egy elite qv kontra kyo qv harcban igen latvanyos az a bizonyos orresz sportossaganak kulonbsege!
Nekem is erkezett ket gep a fa ala, csak meg nem fotoztam.. Egy porsche es egy Ferrari! 😄
BMW M5
Nincs fordítva csak még ( nekem ) reggel van <#falbav>

blood sweat and beers

BMW M5
Szépek így együtt <#taps>
A bal oldali változat jobb első indexe fordítva ( ? ) van a modellen betéve .

blood sweat and beers

mikeman
gratulálok szép páros <#eljen>
és úgy látom van annyi különbség a két jármű között hogy megférnek ezek egymás mellett, lehet hogy hiba volt eladni <#awink>
de mielőtt Peti agyonvágna, egy kérdés: a kérdőjel a QV mellett mire utal? nem hiteles a modell?
nem vagyok ilyen szinten a szakértője, de szerintem nagyon szép kis modell a HW is, kiveséztük már a témát, de szerintem apró hibái ellenére sem harmad értékű a Kyohoz képest
az összehasonlító képsorból kimaradt a motortér fotói. A Kyoról nem tudok képet csinálni (lévén nekem nincs <#buck> ) ezért mellékelek egyet. Érdekes hogy teljesen más a motortér, és -kövezzetek meg, de - szerintem a HW-é dögösebb a piros -talán-légszűrő miatt.

amúgy -és most meg ne sértődj <#crazya> - de tán a pocakod miatt nem tudtál lehajolni, hogy egy kép sincs úgymond szemmagasságból? <#lookaround>

A sima GTB összhatásra tömzsibb, mint a QV változat.
A kerekek is ballonosabbak.
Az Elite elvileg egy amerikai spec szerinti QV akar lenni, de szerintem ők se tudták eldönteni, kicsit olyan, mintha csináltak volna egy 308-ast a saját elképzelésük szerint.
De ha a Kyo GTB-t hasonlítod össze a QV verzióval, ott szépen kijönnek a különbségek.
Nekem Kyo GTB QV-m volt, sokkal agresszívabb és kecsesebb, mint a sima GTB.
Már amennyire egy 308-as agresszív lehet. 😊
A QV-nál az ajtó alatti küszöb rész is fekete, optikailag már emiatt is vékonyabbnak tűnik az autó.
Az orr résznél lévő spoiler is morcosabbá teszi.

Missa
És íme, egy összehasonlítás, az Elite - Ferrari 308 QV(?) változatával:

Nem tudom, jól látom-e, de az Elite olyan "soványnak" tűnik mellette. Le kellene mérni, hogy melyik a mérethelyesebb.

Missa
Na, csak "megtojta" nyuszika, vagy Jézuska. <#smile>