Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Úhhh, Te! Hány ilyen van, hogy hirdet valamit X áron, és vérszemet kap, amikor a szabott árú termékre gyorsan jelentkeznek. Az meg a pláne, ha esetleg többen is! Ilyenkor gondolkodik el, hogy "hűha" túl alacsony árat szabtam meg és jönnek az életszagú történetek. Én egy ilyen alkalommal megmakacsoltam magam és kerek-perec közöltem, a hirdetett áron hajlandó vagyok megvenni (bútor volt, személyesen néztük meg, még előleget is akartam adni, közölte erre semmi szükség nincs megbízik bennem, én hülye, én is benne, kár volt), az új, emelt árat nem vagyok hajlandó kifizetni. A sztorija szerint többen is jelentkeztek a bútorért. OK, akkor sok sikert, gyorsan elfogja adni. Ezek után még 6 hétig fent volt a hirdetés...
Ennek az ellenkezője, amikor én hirdetek meg valamit. Most 2-3 hete történt velem. Hirdettem egy modellt, régit, doboz nélkülit, nekem csak foglalja a helyet. Viszonylag olcsó árat írtam, nekem nem a nyereség volt ebben a lényeg, hanem, hogy elvigyék, ne foglalja a helyet, uram bocsá' nem baj ha valami kis pénzt kapok érte. Természetesen gyorsan jelentkeztek érte (persze FB-on, chatelve!
). Tény, a sráccal még így chaten keresztül is gyorsan, gond nélkül leegyeztettük, telefonszámot cseréltünk, ettől kezdve ment flottul a dolog. Na de jött később még több érdeklődő. Jeleztem, hogy eladva, holnap jönnek érte. Na de ő többet ad érte. Erre én, OK, de értsd meg, valakivel megállapodtam, nem csinálok segget a számból. Ha visszalép jelentkezem nálad, mert te voltál a következő és állom a szavam, nem emelt áron fogom adni neked sem, de várd meg míg az első jelentkezővel vagy megkötöm az üzletet, vagy visszalép. Hát tudod 5-ből ha ketten megértették ezt...
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.12.14. 13:46:27