Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Earthquake27
    Sziasztok!

Már évek óta figyelemmel kísérem az oldalt, ill évek óta én is népesítem az 1:18-as diecast modellgyűjtők táborát. Biztosan emlékeztek rá, hogy nemrég volt egy elég durva sorozatos átverés a bolhán, ill különböző aukciós oldalakon... A kedves felhasználó több felhasználó név alatt tevékenykedett, és természetesen egyik vásárló sem kapta meg az előre kifizetett modelleket! A bankszámlaszám és a mail cím minden esetben azonos volt (amit gondolom itt nem tehetek közzé, mert a remekre szabott magyar törvények értelmében még a végén a személyiségi jogait fogom sérteni az egyébként "rendkívül becsületes" felhasználónak), és ha véletlenül aláírta a levelét, akkor Endreként írta alá! Még itt is volt téma egy-két felhasználó között, akik felfigyeltek a történtekre... Konkrétan én is a sértettek közé tartozom, és csak szeretném minden kedves gyűjtőtársam figyelmét felhívni, hogy RENDKÍVÜL KÖRÜLTEKINTŐEN JÁRJATOK EL AZ ADÁSVÉTELEK KAPCSÁN, ÉS HA EGY MÓD VAN RÁ, AKKOR CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A SZEMÉLYES ÁTVÉTELT SZORGALMAZZÁTOK!!! Ha a kedves eladó bármilyen okból kifolyólag elzárkózik a személyes átvételtől, akkor INKÁBB HAGYJÁTOK VESZNI AZT A KIHAGYHATATLANNAK TŰNŐ ÜZLETET, MERT TUTI, HOGY ÁTBASZÁS!!!

Üdv: Zoli