Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    Az amit itt leírtok, Te és 355 is szerintem általános jelenség.
    Már elnézést, de ez a szememben becstelenség. Hasonló példákkal én is tudnék szolgálni. Ahol kifejezetten kéri az ember, hogy telefonon vegyük fel a kapcsolatot és nem és nem, csak azért is egy szir-szar fórum levelezőjén keresztül akar kommunikálni. Konkrétan nem erről a fórumról beszélek. Még csak nem is modell eladásról volt szó az esetemben.
    Pont nem régiben volt hasonló esetem, akvarisztikai cuccok esetében, ahol már rimánkodnom kellett a leendő partnernek, hogy adja már meg a számát, majd én felhívom, nehogy még ennyi plusz költsége legyen az üzlet kapcsán. Az az érzésem ilyenkor, hogy az emberek nagy részéből kiveszett a merészség, hogy akár telefonon is beszéljen valakivel. Ez az emailezés, chat-elés stb. kezdi kiölni a beszélgetést a kommunikációból. Szerintem (de nem kell velem egyetérteni), egyeseknek jobb ez így, ha beszélnie kell, akkor annál a kommunikáció típusnál "elvárt" az azonnali döntés és annak következményeit viselni kell. Egy email. chat, stb. szerintem akár mennyire is leírt, bizonyítható, a nickneves személytelensége miatt sokaknak megnyugvást adhat. Na mindegy, ha akar velem valaki erről vitázni, írja meg a telefonszámát, én vissza hívom és dumálhatunk a témáról.