Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #261501 Sokat vacilláltam, nekem végül 2okból is HWE Testarossa parkolt be.
Egyrészt negyedannyiért jött mint a Kyo (ami azért nyomos érv) másrészt ahogy írtam is az ős TR-nál a "minél többet nézem-annál jobban tetszik" csapdába estem, bár a Kyo is csinált egy tükröst, de az egyrészt fehér, ami túl Don Johnson-os, másrészt a felnije ugyanaz mint a 2tükrösnek.
Az a nagy helyzet hogy a HWE ezen az egy ponton állva hagyta a Kyo-t. Van ebbe valami irónia, hogy a non-stop elméretezett felniket gyártó HWE pont abban az egy tételben előzi meg. Sztem később valami szabotőr szivárgott be a Mattelhez, mert olyan nincs hogy egy gyártó szinte minden modell kerekébe bakizik valamit.
Valóban nem vészes a Bubu féle retró, bár csak sereghajtó a Bubu Ferrarik közt, de én meghagytam a sajátom, (3-4ezer forintért felesleges kipaterolni) de felnit rögtön cseréltem rajta :) meg a leszakadt klozetajtót is úgy ahogy megcsináltam, de az sose lesz tökéletes.
Megkeresem majd képeket a TR duóról, egyelőre most csak a Buburól találtam ilyen "gyors" képeket;