269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #261125 Azt nem tudom kinek csinálták, eredetibe meg modellbe se............
Nekem már a matt fekete is picit sok, így hogy a tükrök meg az alsó fertály matt oké, de hogy az egész matt legyen
Mondjuk még tinédzser umbau-s korszakomba vagy fél tucat modellem fújtam le mattfeketére, szerettem mert nagyon könnyű volt fújni, lehet akkor becsömörlöttem :) -
#261124 Ezek a dögök minden színben szépek! Na jó, a pink változat a kivétel :-) -
PP993RS #261123 Nem vagyok oda a fehérért, de ez is kib.szép fehérbe! -
#261122 Ha már így beindult a Lamborghini vonal, akkor én is beszállok :-)
-
crosspeet #261121 Minek nekem harom Murci..? :D v három F40..? :D -
#261120 az nem eladó :)
meg minek nekem két superleggera? :)) -
crosspeet #261119 Ha nagyon fontos, pl penzt v modellt kuldenel mondjuk ingyen v attol olcsobban, akkor a nicknevem @gmail.com -
crosspeet #261118 Erdekes.. -
crosspeet #261117 Valamiert most mobilrol nem lathato egy privi sem.. (?!) -
crosspeet #261116 Zold csak 2.gen volt ja asszem. Tudtam valasztani, abbol (egyelore) kettot is! :D -
PP993RS #261115 Küldtem egy privit :) majd ha van pár perced válaszolj már légyszi, thx! -
PP993RS #261114 Zöldbe??? Abból csak fészliftes volt nem? -
PP993RS #261113 Most nézem, (eddig a 2.képed nem adta be a fórum) a Murci SV-ből mé van kettő? Nem tudtál választani ? -
crosspeet #261112 Jajaa, lattam. -
crosspeet #261111 Tényleg nagyon ütős fehérben. Meg nariban, meg zöldben.. :) -
PP993RS #261110 Van amúgy itthon egy ezüst "ős" Gallardo eladó, ha esetleg érdekel ;) (bótba van nem az enyém) -
crosspeet #261109 Esetleg az exnarimra .. :D -
PP993RS #261108 Szép ;) de a fészlift előtti SL valahogy fehérbe nagyon ütős, pedig magát a fehéret nem szeretem, az nem is szín -
#261107 akkor csere???? :))))) -
crosspeet #261106 Pedig ha jobban megnézed, az én sorom a te sárgádat kivánná!! :D -
#261105 szerintem szép ez sárgában is
-
#261104 grat az újdonságokhoz
majd megcsodálnám őket élőben is :)) -
PP993RS #261103 Szép! Ez a legjobb szín neki!
Régebben árultak itthon egy ugyanilyen fehér SL-át 1:1-be :) láttam az autót egyik este Bp.-en..... brutál -
PP993RS #261102 Mer' azok ritkák, ez meg majd gondolom ugyanannyi lesz, de legalább bárki "bemegy" azt megveszi :)
Egy HE F40-eshez képest egy ilyen zárt rezsin......... hát nem is találok szavakat :( tényleg gáz hogy erre mozdul az ipar. -
crosspeet #261101 Bővültem egy Gallardóval (is).. :P
-
crosspeet #261100 Dehát annak meg mi értelme..??? Hiszen fullos a Kyo f40 diecast.. (???) -
autoart8 #261099 A Kyosho elkezdi gyártani resinben a Ferrari F40-est, és még pár Ferrarit:
Infók Fb-ről. -
#261098 Nincs képed a proto változatról.
Ez lett volna az?
Ez a "szopott orrú"? -
#261097 java részt te fertőztél meg ezzel a 901-el, nálad láttam élőben, már ott nagyon megtetszett (kvázi a legszebb minőségű AA 911-es) és aztán mikor láttam, kézbe vettem egy cmc-t akkor döntöttem el hogy nem áldozok rá akkora felárat rá, mert bőven jó az AA is is, sőt, ahogy említetted is, bizonyos dolgokban még szebb is mint a hárombetűs vetélytársa :) -
PP993RS #261096 De jó hogy ezt leírtad... nem akartam senki se megbántani, de az én szememnek is szebb látvány az AA. pedig jóval olcsóbb masina. -
PP993RS #261095 Biztos vagyok benne hogy utólag pár fenékbillentés azért volt ott, mondjuk mikor látták hogy mennyiért megy az "elite" 288-asuk kéz alatt. Ami ugye egy kifestegetett, 2db fotómaratással gazdagított fapad verzió. A formája pedig totál rossz, még a bubu (alapformája) is közelebb áll az 1:1-hez.
Ha abból csináltak volna egy újragondolt párezres limit szuperelitet, azzal bankot robbantottak volna, az F50 ugyanez, elkezdték kifestegetni a Maisto F50-esét, de még arra is lusták voltak hogy normális féktárcsát tegyenek a kerekek mögé... kész, viheted, elite F50.
És azért dühítő mert ugye ezekből a mai napig nincs és -a dolgok mostani állása szerint- nem is lesz szép vagy inkább méltó verzió. Mert hogy az F40-est meg a Testarossát elbagatellizálták azt mondom oké, mindkettőt kiadta már a Kyo, tudták hogy labdába se rúghatnak. De persze Mondialból abból csináltak két verziót is :) -
crosspeet #261094 Beszéltük már, láttuk az AA és a CMC kínálatot is, és ettől függetlenül mindkettőnknek AA-ja van.. és ebben az esetben nem az ár miatt, részemről legalábbis. jobban egyben van az AA élőben. Szép ez a kék 901! ;) -
crosspeet #261093 F50, 288 gto ... nagy hiba kihagyni, sajnos... mintha nem is érdekelné az autóvilág ezeket a gyártókat, nem hiszem el hogy ennyire sötétek, ebbe nem belelátni hogy ezek ikonikus darabok lennének , szinte minden gyűjtőnél!!! nem a keresletre kellene építeni a kínálatot..? :) viccnek is szomorú, nem a megfelelő emberek vannak azokban a székekben.. na majd eccer.. -
PP993RS #261092 Azért valljuk be a Maisto jobban cseng mint a Bubu.
Továbbra is azt mondom nagy-nagy kár hogy hozzájuk került, én nem hiszem hogy a májsztró valaha is kiakar majd törni a gagyi játékautó tömegtermelésből. Ezeket meg így is viszik majd mint a cukrot, igaz a 10év körüli korosztálynak-játékautónak :(
Kár hogy a HW-nél meg barbiautókon "felnőtt" kockafejek dolgoztak, és senki nem ismerte fel a fegyvert hogy mit tett volna a modellpiaccal egy normális F50-es, vagy egy super elite nyitható bukólámpás, nem karos ajtós, és nem hibás vonalú 288GTO, ami még így is 2-300 €-t ér a jónépnek....
Azért is bosszantó mert a 348-assal ezt megtudták csinálni, a 355-öst is úgy ahogy van újragondolták és milyen gyönyörű modell lett belőle!
Helyette csináltak super elit Mondial8-at (???????????ki a fenének???????????) 575 SA-t, amikor a sima Elite se kellett senkinek, meg szintén super elite karos ajtós 612-est, olyan illesztésekkel hogy ajtónyitás nélkül betudtál nézni a belsejébe. -
#261091 Most úgy áll, hogy egyiken sem lesz limit. Ez nem a CMC-re vall, de ez a hivatalos nyilatkozat.
Érdekesség, hogy az eredeti autó nem így nézett ki, amikor legyártották. A típus OK (250 GTO), de az 1/1-es orra összetörött, és nem pont a gyári konfigban lett annak idején visszaállítva. Az 1/18-as modell a javítás utáni megjelenésű. Talán ezért tudja a CMC szerződés nélkül gyártani.
A megjelenési sorrend: ezüst, kék, sárga, vörös. Első kettő idén, a többi jövőre.
Hogy lesz-e versenyverzió, arra azt válaszolták: "Wait and see...". Szóval talán :-) -
Voice27 #261090 Köszi! Egy kis ültetés ráférne, mert kicsit magasan hordja az orrát, de tényleg nagyon szép modell. -
#261089 Köszönöm! :-)
Hátul, keresztben beépített 1.5 literes V12... Ezek a japók sose voltak normálisak :-))) -
autoart8 #261088 Spark Toyota TS030 :)
-
#261087 Tegye fel a kezét az, akinek van ötlete, hogy mi értelme van a Bburago Ferrarikat Maisto dobozban is árulni. Talán az elvakult Maisto-gyűjtőknek..?
Legalább van önkritikájuk: a modell a 3+ korosztálynak szól :-)))
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.10.18. 21:43:51 -
autoart8 #261086 A beígért kép: :)
Bocsi a "kisebb" elmaradásért.