Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    OFF
    Az üzenet megjött, a kép nem. Írtam egy email címet küld oda.
    Megpróbálom én lefordítani, de ha nem megy segít, a feleségem nagynénje. Ő állítólag Moszkvába, vagy Leningrádba járt valami suliba. Csak jobban tud oroszul mint én.
    Bár 8 évet tanítottak engem is az iskolában. 30 éves lehettem, amikor összefutottam az 5.-es orosztanárnőmmel. Akkoriban éppen egy kettessel engedett át. 20 év múlva ecseteltem neki, hogy a mai napig nem tudom azt mondani, hogy az úttörők az Artyekban nyaralnak, viszont mivel jó sokat jártam a ruszkikhoz, tökéletes nyelvtudással tudtam a "gyarmat áruimat" (értsd csempész cuccok - Nivea krém, Trapper farmer, fogamzásgátló tabletták, stb.) eladni, rubelt dollárra váltani, alkudozni, oroszpezsgőt és grúz konyakot (ezek a glasznoszty és a peresztrojka idejében nagy szó volt!) szerezni nagy tételben, itthon nagyon nagy kereslet volt rá. Ja és a legfőbb! First class kurvákat tudtam a kikötőben "beújítani", nem olyanokat akik az arab matrózoktól mindenféle nemi szarokat összeszedtek. Hiába na! Ahogy mondani szokás! Ahány nyelvet tudsz, annyi ember vagy!