269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Köszi :)
    Az OZ Mito szerintem mai napig az egyik legszebb felni, (nem szeretem a bi-color meg agyon tekert-csavart felniket) és elég brutál ára van még mindig :/

---
    Mármint úgy érted a BBR kihozta már a 8.32-t, vagy nem? Mert kint van a létező összes színben, megcsinálták a faceliftes verziót is, (ami nekem is van) gondolom lefedték az egész kínálatot, nehogy valaki olcsóbban kiadjon egyet.

Bár kombiba még megcsinálhatja valaki, ha jól tudom abból is volt 1 vagy 2 létező példány, a BoS meg van annyira elvetemült hogy megcsinálja :) bár minőségileg a Top Marques/BBR-hez képest nagyon messze vannak, és annyival nem is olcsóbbak.

Amúgy én rögtön ráugrottam volna a Thema-ra, szerintem az egyik legszebb youngtimer olasz szedán, de közel 200euró nekem nagyon távoli galaxis egy rezsin modellért :(

Aztán szerencsé(m)re nem nagyon vihették, mert szépen ment le az ára, aztán 35e-ért sikerült lőni egyet. Figyelembe véve hogy a BoS V8-as Audi is annyi volt, és sokkal gyengébb modell, nem bántam meg
  • 355
    A BBR kihozza a 8.32-t több színben is. Nagoyn gondolkodtam rajta, mert 200€ alatt meglenne és Ferrari motor van benne (ezért van Stratosom is), de annyi Ferka jelenik meg még idén, hogy inkább nem költöttem rá.

Az umbau felnik nagyon ütősek!
  • PP993RS
    A Lambo-k után pár képecske a kétdarabos Lancia állományról, a kedvenc 4ajtós sleeper autómmal a Thema 8.32-vel, sajnos az iszonyat béna-beesett felnit kukázni kellett :) A Deltát is nagyon szeretem, bár egy-két hibát elkövetett a Kyosho, de figyelembe véve a modell korát nagyon szép masina!

Aztán befejeztem a fórum teleszórását, mert a többi kép már külső vinyón+régi gépen van szétszórva, de majd összeszedem

• PP993RS
    Azt dobta neki a gép :)

Egy időbe vadásztam 1/18-as rendszámokra, szerintem nagyon sokat dob egy modell életszagán ha nem csak egy típusnév van ott, vagy rosszabb esetbe semmi :) de vicc áron voltak, kintről 3-4000 forint +posta egy 15-20db-os vizesmatrica-szett, amivel én nem vagyok annyira kibékülve. (nincs vastagsága, ha egyszer felrakod-valami nem kafa akkor már csak darabokba jön le)

Persze itthon még röhejesebb, az indexes fórumon 5-600 forintot kértek volna egy párért.

Fogtam azt összeraktam kerek 100párat :) netről letöltöttem, kivágtam-lekicsinyítettem, két próbanyomtatás után megvolt a helyes méret, elmentem és kinyomtattam színesbe-fotópapírra, 2lap 540 forint volt.

Viszont kellett egy kisebb méret mert pl. a Diablo első rendszáma is ilyen svájci első rendszám szabvány (persze a Reventón-on pont nincs) úgyhogy még egy kör-még két lap, tehát durván 1000forintból felrendszámoztam mindenkit aki kérte :)

----
    Ütős nariba a Diablo, kár hogy az Autoart nem csinált a régiből valami remake-et, az is nagy kedvencem, de így hogy nem nyílik a bukólámpa, elég gyengécske a motortér-beltér........... :/ de legalább jó drágák azok is.
  • mikeman
    hogy lett neked svájci rendszámos a Reventon-od? :)
    nekem hasonló témában ezek vannak

• PP993RS
    Azért írtam hogy annyiért "kár lett volna" otthagyni, 45 v. 50ért volt kint, de mivel nem volt célkeresztben gondoltam próbálok alkudni.

Ez a "maradék" két Lambo és bezárult a sor, Countach képem sajnos nincs mert az nem nálam parkol ;)

• mikeman
    hát akkor te nagyon kedvezményesen jutottál hozzá
    ha annyiért lehetne venni alapból akkor már én is vettem volna egy 50th-t meg egy roadstert is, lévén a lambók az egyik fő sorom a gyűjteményemben, de sajna ezek alapból 50 felettiek hála az elborúlt AA áraknak és a szánalmas ft árfolyamnak
    ezek pedig nem kedveznek a pénztárcámnak
    ha megunnád a 50th-t keress :)
  • Missa
    Sok értelmes funkcióját nem látom annak a kis bigyónak, de tény, hogy a 60-as években nagy divat volt a brit autókon. Rover P6 (3500 V8 és 2000) és a P5-n is volt hasonló.
  • PP993RS
    Nem úgy mondanám hogy "nem jön be", hanem túl modern, vagy nem tudom

De mint minden szép modellt ezt is megcsodálom, Signature modellem akkor még nem volt, kíváncsi voltam mivel tud többet, és mivel az AA általában nem sz.rral dobálózik ;) gondoltam nagy baj nem történhet.

Amúgy nem titok, 40e ért parkolt be :) annyi hogy kicsit autókázni kellett érte, de úgy voltam vele úgy is többért ellehet majd adni / erős cserealap lesz ha megbánom.
  • PP993RS
    Köszi! ;)

Nálad is finom gépek parkolnak, a felső sorról is lőhetnél egy fotót, a bal sarokban HWE 288GTO van?
  • crosspeet
    crosspeet épp a héten fontolgatta egy olyan kék beszerzését, van is egy a neten, 200-ért.. de.. a napokban négy modell is érkezett/érkezni fog, és egyik sem az űberakciós osztályból, sőt.. aztán megvilágosodtam, és beugrott h van egy isminek egy körbespoilerezett hófehér AA (nem a küszöbspoileres 25th hála Istennek ). És ezen a hosszútávú projekten felbuzdulva lehiggadtam, mert talán a fehér még exklúzívabb. Persze ez sem lesz meg 200 alatt, de a terv az terv! A polcon már ürítve van hely neki, szóval felkészültem! És ha én felkészülök, akkor.. messzire gurul a gyógyszer. :D
  • crosspeet
    Reggelt!
    Cimbim műhelye előtt egy ugyan ilyen áll, csak keménytetős, felújjításra várva. Komoly verda! Azt hittem h a sárvédő tetején az az 5miliméteres kis piros helyzetjelző valami utólagos gagyi megoldás, de most látom h ezen is ott díszeleg.. :)
  • 355
  • Missa
    Bocs!
    Tudom, nem modell, nem is Ferrari, se nem Porsche és nem is Lambo.
    De ezt a gyönyörűséget ma láttam, sajnálom, hogy nem volt nálam egy tisztességes fényképezőgép, csak egy szir-szar telefon:

Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.10.10. 21:03:28
  • kittgt500
    Jól van úgy lesz de egyenlőre csak kicsit behúztam a kézi féket már amennyire megy :)
    Igen a kék Countachért sokat rágta a fülem de egyenlőre jó helyen van az itt :D
  • kittgt500
    Igen valószínű sajnos csak azért horror ára mert 40-es évfordulós és a modell ugyanolyan :S
    Tényleg nagyon szép az 50-es Aventador is :) Grat hozzá meg a többi LAmbohoz is nagyon babák :)
  • mikeman
    gratula, nagyon szép gép
    ahhoz képest hogy nem jön be neked a formája, elég sokat áldoztál rá
    nekem az alap Aventador van meg és jó lenne egy ilyen 50th is, de ennyit már nem tudok áldozni rá, azért a néhány különbségért

• mikeman
    Hali!
    az a 40th gyönyörű színnel rendelkezik, nagyon penge
    ha egyszer beleunnál a modellekbe, azzal megkereshetnél :))
    de van itt még jónéhány fincsi gép, a kék konti pl crosspeetnek biztos kéne :)))
  • PP993RS
    Akkor lehet az 1:12-est rakta be valaki 1:18-nak, sorry.
  • kittgt500
    A 40. évfordulós Murcielago 1:18-ban nem különbözik sajnos Mikeman ős zöld Murcielagojától ugyanúgy nincs oldalablaka, csak az 1:12-es modellnek van oldalablaka, de az még ritkább mert az csak 1000 db-os széria az 1:18-as meg 2000db-os
  • kittgt500
    Sziasztok!

Jó régen írtam már ide a fórumra de azért időnként nyomon követtem :)
    A lambos témába én ezekkel a modellekkel tudok becsatlakozni :)

• PP993RS
    Az utolsó képen próbáltam a fényezést prezentálni, mert mattnak néz ki, de nem az
  • PP993RS
    Itten van :)

• PP993RS
    Mindjárt előtúrom ;) csak az valahol külső vinyón van...
  • mikeman
    képet az LP720-ról :)
  • PP993RS
    Az Aventador -hogy finom legyek- nekem már túl modern, úgy voltam a Reventón megvan, az is hasonló karakterisztika, de abba van valami brutál Lambo fíling. Murci-Reventón hibrid :)

Végül csak lett egy kék LP720-4, de csúnyán mondva csak azért vettem mert vétek lett volna annyiért otthagyni, amúgy brutál szép és igényes modell, a motortere valami elképesztő úgyhogy a Lambo sor záróakkordjaként marad ;)
  • PP993RS
    A régi Murciból volt feljavított verziója a kék színű, grafit felnis, 40. évfordulósnak, annak volt oldalablaka meg a hátulja se egy tömör műanyag hanem ugyanúgy rács+ott van a venti mint az újabbaknál. Mondjuk az jó ritka is még úgyhogy abszolút horroráras.

Én az SV-nél vergődtem nagyon sokat, hogy legyen upgrade AA-ra van nem... végül láttam egyet élőbe (arról is lecsúsztam ) és akkor elhatároztam hogy mennie kell. Persze a kutyának nem kellett a Norev :( de közbe lett egy akció a németeknél, 27ezerért hazajött az Ophelia :) és akkor egymás mellé rakva csak azon töprengtem, hogy mi a fenéért vártam ennyit. Motor+utastér, felni, fékek, rácsozás, kevlár, nagyon sok mindenben elhúz az AA, a belsejében a legjobban, és nem csak a kárpit miatt.

Bár tény hogy most már az AA Murci árak is nagyon felmentek, LP640-et se nagyon találni, és ott is a zöld valami eszeveszett felárért megy
  • PP993RS
    És tényleg, amúgy rajta van a dobozán is
  • mikeman
    a tömörítés miatt
    nekem is jobbak a gépemen a képek mint így kirakva
    a zöld murci nagyon szép, kellett már egy verde a kollekciómba :) de valóban nem mai darab, messze nem az a minőség amihez mostanásg szokhatunk az AA-nál, igaz az ára sem olyan
    és meglepődnél, de a Norev ehhez a korú AA-hoz nagyon közel van, nincs ugyan kárpit, de van oldalablak (az AA-nál nincs!) működik az oldal légbeömlő nyitás és egész jó a kidolgozása. Igaz hogy messze nem a jóval újabb AA féle LP640 szintjén áll, de az ára is nagyon messze van attól. Ha nem lenne meg ez a Norev, akkor persze gyűjtenék az AA-ra, de így valahogy már nincs kedvem 40-50-et összekalapálni hogy egy kicsit szebb modell legyen a vitrinbe. Persze, örülnék neki, de szerintem ez már marad, plusz ráadásul azt hiszem az AA-nak nincs is fehér LP640-ese.... szóval marad ez a Norev, hacsak nem jön szembe egy nagyon jó árú AA...... szóval semmi nincs kőbe vésve :))))))
  • mikeman
    amúgy ez a Roadster gyönyörű, el tudnám viselni, de tudva hogy milyen rohadt drága, és még a klasszikus lambo ajtónyitást sem lehet vele produkálni, hát aligha lesz ilyenem, ellenben egy AA verzió még befigyelhet, csak az is mocsok drága :((( pedig a kék -blue hera- nagyon tetszik, bár az azurro thetis is parádés :)
  • mikeman
    a Veneno határeset, túl sok minden van a kasznin, túl összetett a forma, egyáltalán nem egy letisztult darab, de meg lehet szokni, a sziluettje a tagadhatatlan lambo, node az Egoista kurv@ gyenge, azt már pocséknak mondanám :)

• mikeman
    viola ophelia a neve, és káprázatosan szép :)
  • 355
    Én nem vagyok oda a Lambókért, főleg nem az újabb Batman-játékautókért, mint a Veneno meg az Egoista, de ez azért nem néz ki rosszul: MR Collection Lamborghini Aventador LP 720-4 50th Anniversary Roadster

• BMW M5
    Vicc....vagy itt van a Minichams-es Ford Focus ST 40.000 Ft -ért és ezért ad 2 db nyitható ajtót . Mi kerül 130 Euróba ezen a modellen ??? Ilyen drága a Ford-licence ?
    Akkor már inkább a Ottomobile gyártmányok , jöjjenek ki akármilyen néven is

• PP993RS
    A Murci SV-ről jut eszembe; tavaly a Gresham előtt jött egy ilyen állat ugyanolyan lila mint az enyém (restellem de most nem tudom mi a szín pontos Lambo neve) az ember hanyagul kiszállt és betologatta a parkolóhelyre :) állítólag nem lehet vele "finoman" elindulni......
  • PP993RS
    Köszönjük :)

(nem tudom miért lesznek ilyen "pixelesek" a képek, nálam -otthon a gépen- tűéles minden...)

Szép a zöld ős Murcid, én is majdnem azt vettem, de már megvolt a verde ithaca LP640 ;) úgyhogy fekete lett, de nem bántam meg, nagyon brutál feketében, és azért a fekete ápol és eltakar :) AA ide v. oda, itt még azért nem olyan pontos minden mint az újaknál.

A China E. is brutál ! Már csak a Norevet kell lecserélned amúgy én is Norevekkel indultam Murci téren, de annyival szebb az AA, hogy mennének a ....
  • PP993RS
    Hát hallod... ez így rémes, inkább a két elsőt is hagyták volna. A karos ajtót max. a 20éves UT-knak nézem el, ráadásul még az ajtó színe is sötétebb egy árnyalattal, mint anno a HWE Ferrari FF-eknél ;)

Persze lehet azt mondani hogy ennyi pénzért ez jár, de akkor is megfigyelhető tendencia hogy egyre nyithatatlanabb/egyszerűbb minden. Vagy rohadt drága
  • mikeman
    szépségesek

nekem csoport fotóm nincs róluk, de külön külön tudom prezentálni :)

• PP993RS
    Jah hát azért tudok majd aludni ;) de csak magamat okolhatom, mert vagy 20x átpörgettem mikor ott volt eladóként :)

Amúgy számomra a vadászat / vágyakozás egy-egy gépre is ugyanúgy a gyűjtés része, úgyhogy nem vagyok elkeseredve, csak dühít a saját teszetoszaságom. :)

--
    Egyelőre nem tervezem megbontani ezeket a triókat ;) azért is szeretem mert tök jó látni ahogy fejlődik fel a modell(ipar) egyre szebb/részletesebb pl. a belső vagy a motortér. No persze nem minden gyártónál van így, a Minichamps/Norev pl. rendre visszafelé "fejlődik".
    De itt tök jó ahogy már flokkolt a műszerfal, könyöklő, ajtókárpit, vagy pl. a Gallardo STS középkonzolján minden kapcsolót bizbaszt letudsz olvasni nagyítóval, a zöld/lila Murcik belseje is brutál, még a tetőkárpit is ilyen hullámos-flokkolt műanyagidom, nem sima festék mint az ős Murcin ;) (gyorsan teszem hozzá annak az alja viszont sokkal részletesebb, változnak az igények)
  • BMW M5
    Már megint egy modell ami jó lenne az 1:18-as Golf soromba de.........csak az első ajtók nyithatóak Ez lenne a jövő 1/18-as méretben is ???? Vagy nyithatatlan resin ( műgyanta ) vagy minimálisan ( vagy sehogy sem ) nyitható fém modellek ?
    VV Golf I CL - Solido - 1/18