Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Jaj azt nehogy töröljék már, hát ő színesíti ott a fórumot, most megint egy új néven írogat, és saját magát dicséri :)
    Aztán az a user adja neki a beárazási tanácsokat, aki évek óta árulja a remekül beárazott modelljeit, tiszta szappanopera.

Az ottani """moderátorokkal""" én is összerúgtam a port, hogy rossz helyen törölgetnek, aztán nagyarccal megmagyarázta valami ász hogy inkább köszönjem meg, mert ilyen bíróság meg olyan többszázezres pénzbüntetés :)
    Sztem sok miami helyszínelőket néznek, vagy a CSI topikba lehet sokat kell moderálni, aztán szívják be a tudást.

De persze közbe a haverunk meg a 14. felhasználónevével k.anyázik, pofa be-kussolj, takarodj, hülye vagy, azt tök rendbe van.

Iszonyat lezüllött az a fórum, ott max. olcsó, gyerek kezéből kivett sz.rokat érdemes hirdetni, egy AA kategóriánál már jönnek a megmondóemberek hogy miért annyi, amikor a Buburágó 3500 forint volt 20éve a Király utcába.

Annyira mondjuk nem érdekel, évek alatt egyetlenegy modellt tudtam ott eladni, arra is ráguglizott az ember, bedobta a fórumot és pont megvolt még a gép.
    Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2015.11.14. 15:52:19