Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #261332 Mer' senki nem mer kockáztatni, pont ezt mondtam jómúltkor, hogy ilyen meg olyan sportverziókat "mernek" csak kiadni, (lásd 190-es Merci, jóformán már csak a zőcséges szívódízelt nem adták ki.
De kiadják megint az E60 AMG-t, mert azt viszik, és már most 2x annyi mint "új" korában. A GT Spirit is minden hónapra csinál egy 993-as Porschét, mert látják hogy az ebay-en még mindig 100-200€-t megadnak a 20éves UT-ért ;)
Az Autoart kiadja a horror árú, ultra ritka Subaruját kicsit plasztikázva, ez se véletlen.
Közbe még mindig van jópár kultikus autó amit senki nem csinált meg, mondjuk én inkább a youngtimer utcai-felmérgesített autókhoz vonzódom, érthetetlen pl. a Lotus Omega is miért csak most pattant ki valakinek a fejéből. És nem olyan régi modell, de már most 1,5x annyi mint amennyiért az Otto nyomta, sztem 1év és az is horror lesz mint pölö az RS2-es Audi, (szerencsére kombikat nem gyűjtök :) ) és ezekből nem is tudnak nagyon újranyomni, mert aszem a L.Omegából is csak sötétzőőd volt.