269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Nem rossz....... mondjuk biztos vagyok benne hogy nem porosodik nekik a polcon
  • dinoenzo
    [/IMG]
  • dinoenzo
    [/IMG]
  • dinoenzo
    [/IMG]
  • dinoenzo
    [/IMG]

• dinoenzo
    Hello mindenki!

A CMC 1:18-as Ferrarit nem gyárt már :)

[/IMG]

[/IMG]

• Missa
    Azt hiszem, okosabb lett volna tőlük, ha inkább a 275 GTB-t formázzák meg.
    Az is Classic, és eddig csak az ERTL csinált belőle valami torzszülöttet.
    Na jó, meg a BBR resint. Az legalább szép.
  • PP993RS
    Ááá azok kutyafülék :) ez az igazi megalománia 6.0 V12

• 355
    Van hozzá szemed, az Exoto előrendelhető 1995$-ért. Igen, 578.000Ft egy 1/18-as modellért. Ennyiért remélem működik benne a V12.
  • 355
    Gyönyörű ez a 8er, de nincs az az isten, hogy én (ha zsákszám áll majd itthon a della) piros BMW-t vegyek. A szememnek nem jó páros a szín meg az autó.
  • BMW M5
    Hát igen . Ki lehet fogni hibátlan , prémium modelleket idehaza is....de nem ez a jellemző .
  • 355
    Micsoda igazi olajszőkítő gépek!
  • PP993RS
    Én 2 v. 3 éve egy Autoart Porsche 930 3.3 Turbo-val voltam dilemmába az olx-en, nagyon olcsón adták, (ahhoz képest amennyit már akkor is ért) nem mertem bevállalni. 1év múlva beszéltem tök véletlen egy sráccal aki bevállalta hibátlan gépet kapott.....

Most meg már egy havi minimálbér az ára
  • BMW M5
    Még a megboldogult OLX-en vettem és az ára matt azt gondoltam,hogy majd egy Bburago Countach lesz bele gyömöszölve az Autoart-os dobozba.....de nem .
    Örülök,hogy jó helyre került és nem egy Dudu - kategóriájú "gyűjtőhöz" mert azokkal most már tele van a.......facebook is
  • PP993RS
    Köszke :) Sztem a legszebb modellje a GTS-nek, a belseje se olyan sivár "'rezsines" bár egy (utcai)versenygépet könnyebb rezsinnel lemodellezni, nem kell kárpit fura az élet amúgy, ezt pont szaréhugyé' vettem, és ez lett a kedvenc -rezsin-gépem :)
  • PP993RS
    Wháááááá gyönyörű gép, ez a legszebb Conti! Mekkora balfék voltam hogy kihagytam, most még a bay-en sincs egy darab se.

Nekem meg a Kyosho nem tetszik max a fehér-fehér belsőssel tennék kivételt, mert az viszont nagyot üt, de amúgy sokkal szebb minden téren az AA.
  • PP993RS
    Jah... én voltam az aki fikázta a GTS-t de 4 hibás modell után nem tudok mást mondani. Nyilván nem minden modelljük ilyen, mert már lehúzhatták volna a rolót, de azért az Otto/GTS-től nem áll messze a bénáskodás, lehet most egy ilyen széria fut le náluk hogy több gagyit engednek ki. Érdekes amúgy mert a közbe/azóta megvett Otto-im viszont hibátlanok fene se érti.

Nekem a legdrágább rezsinem a Top Marques-tól a Thema 8.32, (na jó majdnem annyi volt a BoS V8-as Audi is, de az nagyon messze van a TM-hez képest) a Themánál nincs festékhiba, nincs ferde matrica, nem ultravékony-ránézel és behuppan műanyagból vannak az ablakok, gyönyörű gép
  • mikeman
    brtutál szép ez a babakék Porsche
    majd egyszer nekem is kéne...... :)
  • mikeman
    ne tedd, nem lesz ez annyival jobb mint amennyivel drágább
    a Kyo nagyon rendben van, nincs azzal semmi baj
  • PP993RS
    Kösz, újra :) Most eltelt az a bizonyos 3nap, már annyira nem zavarnak a hibái, talán megjön a féktárcsám is és ako' jó lesz az :)
  • mikeman
    BMW-seknek KÖTELEZŐ!!!
  • crosspeet
    Kell egy ilyen is .... :-/
    Na kerem, egy kis alvas reszemrol, eljen az ejszakai melo a nappali utan.. :D
  • mikeman
    vitrinbe minden fajta kell, de garázsba inkább E46 kéne
    meg ha nagyon sok pénzem lenne akkor leginkább egy makulátlan E30...... az a legnagyobb álmom :)
  • mikeman
    jelentem igen, én voltam az elkövető :)))))))))
    örülök is neki mint az a bizonyos majom a micsodájának
    és jelentem marad is, nem eladó, és nem is lesz az sose :)))) mert ez egy ikon, a legnagyobb lambo ikon, így nálam kötelező!!! :))

• crosspeet
    Majdnem elkurvultam es vettem egy egytizenkettes ilyet.. Megvarjuk milyen lesz az igazi a garageba, es ahhoz igazitjuk majd! :D de az inkabb 46-os valszeg..
  • crosspeet
    Szépek! A héten nekem is mejön az UT mellé.. :-)
  • mikeman
    jaaaj ne fájdítsd a szívem, olyan szépek ezek az E36 M3-ak, annyira kéne egy szép kék, csakhát nekem 1:12-be nem kell sajna
    így marad a M3GT ami kicist agresszívabb is, de csak ebbe a fura, nem túl tipikus BMW színű zöldben létezett, így modellbe is ilyen, pedig kékbe szebb lenne :)

• crosspeet
    Penge!!
  • mikeman
    wow, nagyon szép darab(nak néz ki)
    és tényleg kötelező egy evoII mellé, de....
    és az a de :) szóval ez tényleg az típus, mait muszáj lenne nyithatóra csinálni, mert részletekben gazdag motortere (lenne)
    persze ha nincs más aki gyártaná az más kérdés, legalább a kasznit (és azért valljuk be az a fontosabb) lehessen a vitrinbe csodálni
    ugyanígy voltam a E12 és E28 M5 bömösökkel, kár a motortér nyithatatlanságáért de így legalább ott van a sorban, így az összes M5 megvan :)
  • mikeman
    mi van itt?? pár napra elmegyek és ezalatt annyi hsz született mint mostanság egy hónap alatt :)))
    mondjuk nagyon helyes, itt volt már az ideje

Petikém, kérésed parancs, főleg hogy az egyik kedvencemről van szó
    igaz hogy az Otto adta ki, de simán GT spirit minőség.... bár ahogy olvasom van itt akinek a gts-ről nem a minőség jut eszébe, de eddig nekem és ismeretségembe tartozóknál csak jó tapasztalatok voltak velük
    de íme a kért kép:

• PP993RS

És akkor 1pár Pors a végére :) A sok fikázás után pozitívum; a felni/gumit jobban eltalálta a GTS, meg úgy "ránézésre" is komolyabbnak tűnik, de azért továbbra is csodás a 20éves UT ;)

• crosspeet
    Tudatlan vagyok.. Azt hittem csak a kyosho csinalta ezt rendesbe. Bbr ill Exoto uj nekem..
  • crosspeet
    Nekem tetszik! :)
  • PP993RS
    Thx! Itt meg pár kép a nagyobbik testvérpárosról ;) E60 AMG vs. E320

• Missa
    Na b@sszus... Kezdhetem gyűjteni a pénzt...
  • PP993RS
    Nekem -így oldalprofilos képekből- az Exoto tűnik a legjobbnak, a HW valami dragster verziót csinált ? De a BBR is valahogy fura ...
  • 355
    Variációk egy témára: Ferrari 250 GTO

CMC

Exoto

Kyosho

BBR

Hot Wheels (muhaha!!!)

Bburago (óóó anyám...)

Ferrari (ez egy igazi)

Utoljára szerkesztette: 355, 2015.10.06. 18:38:16
  • 355
    Bakker, 436 euro??? Evidens, hogy licenc nélkül csinálják, de ennek nem lefelé kéne nyomnia az árat? Vagy kell a pénz ügyvédre?
  • Voice27
    Szerintem ez már szerződésen kívüli.
    A listán is úgy szerepel, hogy CMC Ferrari.
    Írják is, hogy bármilyen szimbólumot, számot, csapat vagy versenyző nevet kizárólag hivatkozási céllal használnak.
    És ez nem jelenti azt, hogy a CMC modelljét bárki ezek közül hivatalosan jóváhagyta volna.
    Egyébként, ahogy a képeket nézem, szerintem a Kyosho 250-ese formailag még mindig arányosabb.
  • hamhusz
    Az a 436 eurós árcédula, eléggé mellbe vágott. De ahogy nézem a specifikációkat nem szarral gurítanak CMC házatáján.