Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
mivel nekem egyik kedvenc típusom a Corvette, így igyekeztem minden generációját beszerezni, -a legújabb C7 kivételével ez sikerült is- így a C4 is kötelező volt, és szerintem akkoriban nem volt egy eget rengető ára, bár ma már ez is elég súlyos árral rendelkezik
A Viper-t az AA sajnos nem a rá jellemző sokszínűséggel hozta ki :( nekem igazából a fekete és a piros sem tetszik maradéktalanul bár mindkettő vállalható, de egy kék színű két fehér csíkkal sokkal dögösebb lett volna, csakhát olyan nem van sajna :(( így én a feketét választottam, nomeg az volt akciós, .... ha belegondolok mennyi volt, meg most mennyi egy átlag új AA modell.... hát siralmas a helyzet
SZép az a C5-ösöd
, nekem egy AA van abból is (sőt mindegyik Corvette-em az :) , nem egy fiatal modell, gyakorlatilag a leggyengébb minőségű a Corvette-jeim közt, és ahogy írtad még a lámpája sem nyitható, de azért nekem tetszik, és amíg nem lesz jobb marad a házbál :)
és hát a C6, nos az enyémnek is pont az a baja mint a tiednek, illetve csak volt mert én is lekezeltem, és igen egy kicsit veszített a bőrhatású selyemfényéből és fényes lett, de őszintén, a vitrinbe pont nem látszódik, még kézbe véve is alig és még mindig jobb mintha abba a maszlag felületébe vastagon bele lenne ragadva a por..... mert amúgy nagyon szép modell, nekem nagyon tetszik, sokáig hajtottam egy sárga Z06-ra
de annak horror ára volt akkor ( meg még most is) nem volt szívem (és zsebem :) annyit adni egy modellért, így maradt ez, de bőven jó ez is, főleg ha belegondolok hogy ez mennyibe került