Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikeman
tudom hogy ez egy bemutató, de én ilyen állapotú -remélhetőleg- csak félkész modellt nem reklámoznék az AA helyében
megjegyzem ezeket a képeket mutogatták már év elején is, azóta nem javítottak semmit rajta?????
nem értem miért hiányzik az első lámpa plexi, miért áll olyan magasan a feneke?? mint egy M zárolt ZIL teherkocsi olyan magas :)
persze ezeken még lehet javítani, remélem úgy is lesz, de én ezt akkor sem reklámoznám mert ezek csak elrémísztik a várakozó gyűjtőket
és amin már biztos nem fognak javítani azok az orrán lévő penge rácsok, ugyanolyan vastag szarok mint az Eliteken van, azt is azért adtam el anno, mert tökre zavart (nomeg a 30"-os felnik miatt, ennek legalább az rendben van látszólag ) és úgy tűnik hiába örültem meg mikor kiadták az idei listájukat AA-ék ezek útán kicist megkönnyítik a döntésem hogy vegyek-e egy ilyet :) pedig maga a típus nagyon tetszik

\" a pokol kapuja felfele nyílik\"

Ez még csak egy bemutató modell :) szerintem 2015-re már boltokban lesz...
mikeman
remélem hogy ez csak valami nagyon előszériás állapot, de egyenlőre ez siralmas ami látszódik a képen, remélem a végső állapot ettől sokkal jobb lesz
a HW elite sem rosszabb, ennek plusz nyílik az első borít kaszni elem meg a tető si leszedhető de amúgy siralmas illsztések és az egész olyan elnagyolt, még az első lámpaborító plexi is mintha hiányozna

mikeman
<#taps><#nevetes1>

kéne is egy 1:12-es F40 meg egy Countach.. meg végre egy P.Targa is, az első három generációból.. :'(
A micro SD-s az nem az ő verdája volt.. még. ;)
jaa, ha szmájli is volt, akkor persze.. ...... XD
1:8-as volt, kicsit nagy is volt a lakásba.. ha meg akartam fordítani, ki kellett vinni a főútra, és Hu-Go matricát kellett venni rá arra a napra.. :D
mikeman
volt ott egy smájli is teeeeee :) mit nem értesz rajta? <#hehe>

mikeman
ő pénze ő kocsija, miért fáj ez neked annyira? <#papakacsint>

mikeman
csak ajtóéknek használja és már egy párszor már rá lett nyitva az ajtó :)
nálad is jól mutatna egy az 1:12 Porschék mellett.... apropó neked már volt egy hasonlód, nem??? bár az 1:8-as volt ha jól emlékszem

Le van ültetve.................de menne az még jobban is negatívba DACI sztáljban !
Mert ez egy stílus tudod........nem mindenki értheti ezt :)
Kár hogy nem tettem egy micro SD kártyát a verda mellé,hogy jobban tudjam szemléltetni az ültetés mértékét :D

Jófélék azok a küllősök a 250-eseken!
A Kyo 1:12 kéz alól ment..? az első futómű mintha kicsit jobban ülne, nem..?
köszi, gratulálok én is a Lambódhoz.
Nagyon jól mutatnak 3an egymás mellett.
látom, Neked sem csekély mértékű a függőséged a modellek iránt <#circling>
Jóféle az az 1:12 ott! grat! Egyszer szeretnék èn is..

Exoto & Brumm

1:12 is beparkolt :)

Az szerintem kamforelado a verece meg a szaguldocirkusz.. Meg melyik reszet nem ertetted h olcson..? ;)))
De jol nezne ki itt a vitrinyben.. :)
Koszonom Urak! :)
Szépek ezek az LP670-esek, gratula hozzájuk.
Brutális pofájuk van. :)

Gallardo007
Nem tudom, de nem rossz darab. A kárpitot majd megnézem.

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

Gallardo007

Missa
Klassz!<#smile>
De kell majd a hely a többi Lambónak! Szóval ha Kyo - Testarossanak mennie kell, akkor szólj. <#smile>

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Missa
Az Italia Spyder milyen? Ebből is kispórolták a kárpitozást?

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA

Gallardo007
A középsőt bármikor átveszem!

bulba
Gratula, jól áll neki a szín!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

mikeman
sárga Murci az indexen
csak neked :)

mikeman
nem tudom miért csinálják ezt, ráadásul még a gyári kód is ugyanaz, így esélyed sincs hogy legalább az alapján ellenőrizd hogy mit is rendeltél

mondjuk neked legalább így ugyanolyan minden murci féknyerge, de én komoly sokként éltem meg az aventadornál :(

mikeman
olcsóbb volt, de nem azért mert nincs teteje <#buck>

nálad az a nari Murci, úgy, tető nélkül olcsóbb volt..? <#wink>
Köszke! :) Nálad az a kicsi kínai, az a legtutibb! ;)
Jaaa, a féknyereg elvileg sárga az összes netes képen, valszeg, már megint a qrva AA újra gyártott darabja, és módosítottak mint nálad az Aventadornál, hogy a rohadás jöjjön rájuk.. :) Kíváncsi lennék miért.. Lehet a Lambo cég is változtatott közben, vagy mi lehet az oka.. mindegy, nem nagy valami, de csak szebb ha rikít az a szépen kidolgozott nyereg. mármint ha az első kiadású lenne, akkor nekem is rikítana.
;)
mikeman
egy kis Murci kollekció :)

mikeman
grat az újdonsághoz <#taps>

nem tudom mire gondolsz... a féknyereg színe? vagy mi a bánat oka?

ha valaki tud olcsón sárgát, első generációs ezüstkerekűt, ne tartsa magába majd.. sok pénzt persze nem akarok kiadni érte.. :)
naa, hát én sokat nem válogattam, ugye akinek probléma lesz az egy cigi ára, az most ne nyissa meg.. :)
kipakolóban. :)

Mikeman.. mi a hiba szerinted, már megint..? :/
B@ssza meg az Autoart.. (modell hibátlan, más itt a kérdés..)
Hozzám is beparkolóba egy paripa.. :)

Ajajjj.. Ez sem rossz csoportkep.. :)
Gallardo007
A piros tesó:

Ejj.. Gratula, jóféle!! :)
bulba
Ha egy ilyen lehengerlő műremek a képek tárgya, akkor ez a mennyiség már-már kívánatos :)

napot! előre is elnézést az egy poszton belüli képek számáért, de ez is már egy erősen kiválogatott lista

Tatra távosom nekem is volt, ha jól rémlik 3tengelyes! :) állat platós volt, talán sárgában. Aztán Tankunk is volt, meg Puch (Mercedes G) távos is, ha jól rémlik szintén madzagos. :) régi szép idők.. :)
Rég volt már.....de asszem műanyag volt,és talán csehszlovák gyártmány....Hmm....ha azok a játékok még meglennének....de hát elenyésztek még akkoriban.....Volt lendkerekes tatra 603-as, a bádog jaguar E-type, a kis régi moszkvics-szerü műanyag lendkerekes,amiből volt rendőrségi-gombostű antennával ,meg mentő nagy vörös kereszt a tetején ,meg tűzoltó-kihúzható létrával....a nagy ormótlan műanyag ikarus 55,csepel nyergesvontató, matchboxok később az NDK utasszállító repülőmakettek,...stb....
lánctalpas T-55-ös vagy nagyon hasonló tankom nekem is volt, évek óta próbálok vmi infót találni róla de nem járok sikerrel. A legközelebbi infóm ami van róla, hogy szintén az anker gyártott elemes tankokat, viszont az enyém nem elemes volt, hanem amolyan sima játék, viszont FULL FÉM volt (leszámítva a lánctalpat és a kerekeket).

Tehát szinte biztos vagyok benne, hogy ezt nem az anker gyártotta, és emlékeim szerint a nagyszüleim úgy rendelték valahonnan. A doboza elég puritán volt fehér+zölddel egy kép a tankról, ha jól emlékszem. (amolyan autoart-os minimalizmus :D). Azért lehet, hogy mégis volt vmi köze az ankernek a tankhoz, mert az anker tankokon is ugyan olyan kerekek és lánctalpak vannak.

Kb 1:20-1:24 körüli méretarányú lehetett, ami tekintetbe véve a tankok méretét és azt, hogy tényleg full fém volt a játék, azt eredményezte, hogy egy 7-8 éves gyerek számára dög nehéz volt a cucc. Szerintem akkor szerettem bele a fém dolgokba. A lövegtorony tetején volt egy nyílás és az oldalán meg egy rugós mechanika. A nyíláson kb gyufaszál hosszúságú és 3-4 mm átmérőjű gumilövedéket lehetett a tankba tenni, amit a mechanika segítségével ki tudott lőni az ágyúból.

Véletlenül nem ilyen tankod volt?
(u.i. bocsi mindenkitől az offért.)
bulba
Áááá, köszi, ezzel feloldottad a "félrenézésemet"!

bulba
Nem a legelső távirányítósom volt, de nekem egy ilyen Nikkoról vannak a legjobb emlékeim:

Nagyjából egyidőben kaptam egy ilyet az akkori általános iskolás haverommal. Az udvaron gyorsan ki is jelöltünk egy versenypályát, de végül nem lett semmi az egészből, mert -gondolom- a két távirányító jele zavarta egymást, az autók meg minimális megmozdulás után csak forgatták a kerekeiket. :))) Régi szép emlékek

Bezony, ilyen ez....emlékek...előző évszázad, szocreál, 2.-ft-os savanyúcukor,stb.
Ja,a Fiat-ban az első ülések dőltek.A nagy zöld,asszem sevro impala lehetett,az unokatesómnak volt,de akkor azt hittem nyugati játék.
Sőt,most jut eszembe...volt T55-ös tankom is,ékszíj-szerü fekete gumi lánctalpakkal.Mindíg lejött róla.....