269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • chilisos
    Még egy Ferrari belefért a szerződésbe? :)

• crosspeet
    Ezek a Cmc 250-esek, ejj... Szép az a vörös!
  • crosspeet
    Penge átalakítások!
  • PP993RS
    Köszke :)

Az őrült Espace se kutya, én már az összes egyterűet, terepjárót, kombit eladtam. anno azokkal kezdtem a modellcsökkentő reformot.

---
    Én csak úgy merek belekontárkodni ha vissza tudom alakítani, na jó van olyan gépem amit már nem, de az jellemzően nem visel olyan nagy értéket, mert ugye ahogy írtam is korábban, itthon az ilyesmi nem előny... sőt. Úgyhogy erősen leredukálódik a buli, Autoart ilyen szempontból pl. alapból kiesik, a gyantásokat viszont erre találták ki :) Németeknél külön iparág van már erre, ebay-en is van 2-3 nagy bolt ami csak ilyeneket árul.

• BMW M5
    Szépek Még nem gondoltam arra , hogy gyári 1/18-as modelljeimet feljavítsam ( pimpeljem ) valamilyen módon , pedig a megültetett , széles papucsú gépeket én is szeretem

• BMW M5
    Van aki csak nézegetni tudja és van aki vezetni...........
  • 355
    Jól mondod: MÉG...

Én sem terveztem, hogy F1 is legyen, de innen egy kolléga jó árat mondott egyben 6-7 darabra.Melléjük össze kellett szedni, amit lehet :) Meglett a 156 F1, és '93-tól (a '94-es 412 T1 kivételével) mind + a Lauda 312 T. Az Exoto-k és a Bburago-szintű Paul's Model Art (Minichamps) 312 T és 412 T1 baromi drágák: PMA: 50-80eFt, Exoto 130-400kFt.

Elvileg a BBR ráfeküdt a Ferrari F1 sorra, de az F14T-jüket legjobb áron is 360€ környékén tudnám megszerezni - biztos palládiumból öntik. Jön a '82-es 126C2, de gondolom hasonló árban.

Könnyű belecsúszni a nem-utcaiak gyűjtésébe: ott van pl. a Kyo F40 LW meg a HW E F40 LM: ezek nem matricásak, de sose voltak street legal gépek. Nekem az első matricás asszem a 360 CS volt, amin ugyan van versenycsík meg tolóablak, de utcai.

BBR Ferrari 126C2

Utoljára szerkesztette: 355, 2015.10.05. 15:14:12
  • Missa
    Ismerős érzés.
    Íme néhány példa:

Bár én eddig ellenálltam az F1-nek. De a jó múltkorában, amikor az Elite (és az Exoto is ígérte) a Niki Laudás 312T.-t, akkor azért meginogtam. De nem! Eddig még nem vettem meg!
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.10.05. 12:44:13
  • 355
    "...ha kiadnának valami sportverziót annak lehet én se tudnék ellenállni. (na jó de )"

Cöcöcö, én is ilyen magabiztosan kezdtem. Először csak az utcaiak, aztán befértek az utcai alapú rajtszámosak, aztán már jöttek is a pályagépek, végül az F1
  • PP993RS
    Jah hát bánni én se bánom ;) csak jól látható jelenség mi a sláger. Mondjuk abból a szempontból nem örülök ha kiadnának valami sportverziót annak lehet én se tudnék ellenállni. (na jó de )

De még mindig van új a Nap alatt, kabrió 190-est se láttam még soha.

Nekem 190-esből volt egy 2.0-ás, azt eladtam, abból lett egy ezüst EVO2, nagyon szép volt de kékre ( ) festették -gyárilag- a belsejét, aztán lett ez a kettő: -egy első generációs "Merceds" :D EVO2, ez igazi kalandor, így vettem már átalakítva, és már 2.jára kerül hozzám :)

A 2.3 16V-t itthon vettem, sajnos az egyik tulaja alkoholos filccel "feljavította" a tetőablak, tanksapka íveket, de nagyjából sikerült eltüntetni.
    Ezt én alakítottam át, 16-os Borbet A felni van rajta, és természetesen full visszaalakítható gyárira, így most a gyári felnin a téligumi van :D

Amúgy ezek a Mercik még tényleg igazi oldschool vasak, a szó szoros értelmében, full fém alváz, 4csavar és atomjaira lehet szedni, nem olyan mint a mostaniak hogy minden műanyag+sz.rrá ragasztózva. :/

• 355
    Na ezt összeraknám 1/18-ban a vitrinbe: 1993-ban Putyin nézegeti a Honda NSX-et

• PP993RS
    Kéttónusú belseje csak a bornitnak volt, de végül is világos belsős volt még a strandkorlátmetál S500-as is, meg az S600 is ilyen világos-szürke, az a tipikus Merci szürke bőr fíling, nagyon jól eltalálta a Norev, azért jó látni hogy tudnak ha arról van szó, csak gondolom többnyire anyagi megfontolásból "butítanak" modelleket.

Utána már csak a fehér-fekete belsős S600, meg a stricibelsős ezüst S320 jött, de azok már sokkal gyengébbek mint az első szériás társaik.
  • BMW M5
    Én nem bánom,hogy minél több verziót kihoznak a modellgyártók egy adott típusból Az Otto honlapján már kint van a Nissan és a Lancia logo is ugyhogy ezeket is gyártani fogják Nekem az 1/18-as Mercedes 190E sorból megvan az utcai ( AA ) a 2,3-16V ( AA ) és az EVO 2 ( AA ) verzió és most az EVO 1 is meg lesz . Már csak a Senna-s hiányzik azok közül ( pályaautókat nem gyűjtök ) ami már megjelent .Most,hogy az Ottomobile is megszerezte a Mercedes-licenceket remélem minél több eddig ki nem adott modell hoznak ki......mert 190E-ben is lenne mit

Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.10.04. 21:39:10
  • crosspeet
    Jajaa, az s320 dealer az bornit, és asszem csak annak volt vilagos a belseje. Ha jol remlik..
  • PP993RS
    Áá a Countach az all time kedvenc sportautója, aztán a Meki F1 meg Mr. Bean :D bár most hogy Bean eladta a sajátját........

Sztem is a legszebb az a dealer S320, kívül-belül ;) amúgy senki nem hiszi el hogy ilyen bornit beütése van, mindenki lefeketézi, pedig az simán nem fekete, ha valaki akkor te tudod ;) és igen, sztem is a bálna az egyik legszebb gépe a Norevnek. Jó hogy megcsinálták szinte az összes verziót, tuti ráugrott volna már valamelyik rezsin gyártó, így max turbótraktorba tudják kiadni
  • crosspeet
    Egy spoileres kontit átveszek az öregtől! ;)
    Az s320 padlizsános színe nekem jobban bejött, mint a szimpla fekete. Szép gép az is, mondhatni gyönyörű Norev!
  • PP993RS
    Ja-ja, jó a memóriád ;)

Az még mindig faternál, meg még 4gép nála parkol vitrinbe, (2 Countach is ) azóta én kárpótoltam magam egy fekete S600-al, mer azért dukkál a bálnához a V12
  • crosspeet
    Nekem az Ut is kék! :-D
    Bálnamerga rémlik, Norev dealer. Nem faternak vetted? Nalam is volt gépszíj, most már csak kb 50db van.. Bár ismét növekvőben, de most már szigorúan három márka, utcai kivitelben. De az mind profi persze. Képeket!!! :-)
  • 355
    Megjelent a Bburago Ferrari F15-T Vettel, és halleluja, van benne figura! Nekem '93-tól mind megvan és csak a '93-as üres.

• PP993RS
    Az abszolút kedvenc :)

Végletekig kikönnyítve, pörgős szívó-boxer, "Ezt nektek!" hátsó szárny :))) nyammmi

Itt meg az UT tesóval :) Durva hogy az UT a mai napig hogy állja a sarat, nem tudok olyan mondani amiben sokkal jobb lenne a GTS, és közbe eltelt egy laza 20év :) talán a hátsó lámpa armatúrája szebb, meg egy-két apróság.

• PP993RS
    Igen, az R33-ast egy barátomnak vettem át egy kalap alatt a 911-essel :)

Több Porschét én nem vettem tőled, egy bálna Merci volt még, de az már jóóóóó régen volt :)

---
    Most már lecsappant a készlet, a rekord valami 210-220darab volt, de akkor nagyon elkapott a gépszíj, azóta leredukáltam 100alá a gyűjteményt, mert ultimátumot kaptam hogy eladás vagy elköltözés.

Lövök majd csoportost ;)
  • crosspeet
    Ha ilyen dolgokat muvelsz, vmi csopiképet a kollekciorol lohetnel hallod-e..
  • crosspeet
    Talan a Nismo R33 is nalad landolt v nem..? Meg postan nehany Porsche még..?
  • crosspeet
    Akkor emlekszem, szemelyesen vetted at a Lurdynal! Sok gepem visszavasaroltam azota, nyilvan nem a konkret darabokat.. Ha elado lesz, gondolj ram. :D
  • PP993RS
    Szép :) csak mikróbetűkkel írom hogy jobban tetszik mint a szétszpojlerezett EVO2.

Érdekes hogy mennyire nincs már új a Nap alatt a modelliparban ;) ugyanazokat nyomják ki, csak sportverzió (pl. 124 E60 AMG) ha már van sportverzió akkor kiadnak egy "kisebb" verziót, mint pl. ez az EVO1.

De ettől függetlenül nagyon szép masina.
  • PP993RS
    Ja-ja, így van ;)
  • BMW M5
    " Hoppácska egy ember a pályán !!!! "

Mercedes-Benz 190 Evolution - Ottomobile , 1/18 . Az Autoart-os EVO 2-öm mellé kellett már

Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.10.03. 10:42:10
  • crosspeet
    Reggel! A kettőhetes carrera aztán nem tőlem lett végülis..? Nari, fuchs festett papucsokkal.
  • PP993RS
    Na kíváncsi leszek mit hoznak :) közbe beugrott hogy még régebben lenyomtam már velük egy levelezést; egy Autoart Carrera RS 2.7-nek a képe volt berakva, (ugye ők gyártót nem írnak) valami 21-ért, írtam nekik hogy megvenném :D persze akkor is: "a termék nincs készleten, rendelni tudunk: 47.000-ért" :))))))))) akkor bele se mentem a szájkaratéba hogy 21e-ért volt kint ;)
  • BMW M5
    Én azért még is megrendeltem de személyes átvétellel A pali azért pár olyan dolgot is elmondott amiből össze tettem a modell eredetét . Szerintem amit árulnak az egy BMW M5 ( F10 ) Paragon models ( Dealer Edition ) . Ha ez így van akkor megér 25.000 Ft-ot , ha nem az akkor otthagyom nekik és nézegessék a forgó féktárcsákat
    Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.10.02. 21:11:25
  • PP993RS
    Hehe :)

Kár hogy a Norev nem csinált M5-öst egyik 5-ös szériából se. De sebaj.
    Gondolom az F10-est hoznák, az meg nem ér 25ezret, no meg a GTA (Welly) szebb és talán azonos árba is futnak.
  • BMW M5

Amiért kérdeztem.....
    Múlt héten láttam a honlapjukon egy 1:18-as BMW M5 modellt . Írtam nekik,hogy érdekelne de lehetne-e valamivel többet megtudni a modellről mert az , hogy...
    - Nem távirányítós
    - Féktárcsák forognak ( ??? )
    - 1 db kép van a modellről ami egy számítógépes grafika és nem egy BMW M5-öt ábrázol
    ....az elég kevés infó ahhoz , hogy 25.000 Ft-ot adjak érte , válasz nem jött ugyhogy bementem a boltjukba . Ott beszéltem egy "szakemberrel " aki a " Ja igen most akartam megírni emailen a választ " sablon szöveggel fogadott meg a " Most nincs de lehet,hogy be tudjuk szerezni " szavakkal próbált megnyugtatni . Ekkor bátortalanul megkérdeztem :
    -Ki a modell gyártója ?
    Válasz :
    - Norev .
    3 nap múlva írták , hogy tudnak hozni és rendeljem meg a honlapjukról.........De mit is ??? Nyugat-balkáni webshop
  • PP993RS
    Nekem van illetve nincs mert végül nem vettem semmit :)

Piros HWE 575M-et néztem náluk, "raktáron" státusz, írtam nekik, hogy vinném.

-Az nincs, már elfogyott.

Mondom oké, akkor az ezüst Bad Boys-ost elviszem.

-Semmi válasz de hopp 3ezerrel drágább lett :D :D :D

Utána üzenet hogy az van, vihetem :)

Mondom viszem, de azért az árért amiért kint volt mielőtt írtam hogy azt szeretném ;)

-Tisztelt uram, azt a modellt annyiért tudjuk adni amennyiért a honlapon látható.

Akkor adjátok másnak
  • PP993RS
    Jah :) azaz ... érdekes hogy senki nem vette meg, 40ért is jó áron adtad, és ez most nem ilyen gagyi hüh de olcsón adtad duma. Anno pályáztam már a 25th.-ra, mert beharangozták hogy jön, azért nem csaptam rá, már egy párszor megbántam hogy nem hoztam el :) annyiért garantált nem fogok találni nemhogy 30ért........
  • PP993RS
    Köszke :)

Valóban nagyon brutál az a szín, meg a gép is, ez még az utolsó hátulkaparós, léghűtéses turbószörnyeteg

(tudom hogy volt még utána pár generáció GT2, de az már nem volt ilyen félelmetes özvegycsináló, legalábbis aszondják)
  • BMW M5
    Szép de kár , hogy nem az első generációs Calibra-t csinálta meg az OttO.....vagy lehet,hogy azt majd a Norev hozza ki ??

• crosspeet
    Meg a Calibra!! Az is fincsi ..
  • BMW M5
    Ha már resin....
    A franciák modell fronton rendesen összedolgoznak mert a Norev nemrég kihozta az Opel Kadett GSI-t ( '1:18 , nyithatatlan fém ) az OttOmobile meg nemsokára kijön az Opel Kadett GSI 16V-vel

• crosspeet
    Mikeman, képeket kérünk a vörös 850-esről, gyönyörű, irígykutya is vagyok érte, ha maradtak volna a Bimmerek, elengedhetetlen lett volna nálam is!
  • BMW M5
    Nincs
    Más...........Valakinek van már tapasztalata erröl a boltról ?