Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #261275 Ez meg a "maradék" kettő, illetve egy Maisto GT90-es Fordom van még, de ugye az csak egy maisztó
meg nem is utcai gép, (én se vagyok oda a prototípusokért) de az NFS-es múlt miatt nem volt szívem eladni :)
Szerettem volna még egy C4-es Vettét is, de az sima rablás amit az AA kér érte :( ráadásul a legbutább felni-verziót rakták rá, mintha direkt elakarnák csexni)
Na meg a három másik AA amcsi vasam nem kerül(ne) annyiba
A Viper nagy kalandor volt nálam, először megvolt pirosba, azt eladtam mert hibás volt, aztán jött egy fekete, de nem tetszett mert elvesztek a részletek... a Vipernél tök szépen megvan csinálva a kédergumi az ajtóknál meg van még pár részlet ami feketébe mintha ott se lenne :( úgyhogy az is elgurult és lett újra egy piros :)
A C5-ös Vette meg gyönyörű darab, kár hogy a Bubu telefosta a modellpiacot azzal a szétnyomott, elrontott seggű, tepsi verziójával, az UT itt is hozza a papírformát; hibátlan kerék+kiállás, karosszéria. A belseje sajnos még az első széria ami sima műanyag nem az a rücsis verzió.
És ez is milyen jó lenne nyitható bukólámpával.... de azt még később az Autoart se csinálta meg :/