Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    550-esből én is áttértem UT-ra, azt csak ők csinálták meg 100%-osra. A többi (Maisto, Bubu, HW) mind rossz, nem nagyon, de pont annyira hogy az 550-es "cápa" vonala valahogy nem jön át, és szerencsére az UT 550-es nem ült föl a hype-ra, nem kerül 100-150€-ba egy-egy példány, mint pl. a 993-as Porschéknál.

360-asom sose volt Bububa, egy alap HW-el kezdtem, de már az is elég jó volt, így mikor kijött az Elite egyértelmű volt hogy arra cserélem le.

348-asból valóban nagyon szép a Bubu, és a belsejét is kis odafigyeléssel tök jól fellehet húzni. Azt azért cseréltem Elitre mert az a rettenet hátul kerékkilógós evo vagy mifene változatom volt :) (Na meg az Elite akkor még legóáron ment.)

A GTO-t is egy délután alatt tök jól fellehet húzni, sokkal szebb és (vicces lehet ez a szó a Bubunál) autentikusabb mint a HW.
    Ja.... és nem kerül 2-300 €-ba

Ez még az első umbaim egyike volt, úgyhogy lenne mit javítani rajta, de már így marad. A bögöly nagyságú Ferrari matricán, a túl széles hátsó felnin és az elefántablakok hiányán kívül más bajom nincs vele, bár utóbbi kettőt a HW is elcsexte