Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kemény ellenfélnek ott lesz a 458 Speciale, az F12 és a LaFerrari, szóval Gentlemen, warm-up your turbos :-)))
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Kerékmatricátok sajnos nem tőlem lesz. A Piaggio kedvéért (és mert ígértem) előástam az umbau cuccot és kiderült, hogy ilyen matricáim vannak:
... és ezen nincs a kerékagyra való :-( Amúgy a 4. sor az 1/18-as, felfelé van 1/8-ig, lefelé kb. 1/87-ig.
Érdekelne, hogy honnan és milyet rendeltek. Lehet, hogy nekem is kelleni fog, esetleg betársulnék.
Íme a mai fogás: Italeri 2000 Piaggio Ape 50 Cross Country. Full fém, szinte csak a bukócső van műanyagból, és szerencsére olasz barátaink műanyagragasztói nem fogták a fémet, úgyhogy minden mindenhez csavarozva van. Ajtajai nyílnak, a kormány és az első kerék fordul.
A modell Ferrari-vörös színe Scuderia-pajzsért kiált, amit meg is fog kapni, sőt, talán még ennél többet is :-)

"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le öket!" - IKEA
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
2 dolgot állapítottam meg
1. Peti tényleg nem tud fotózni 😊
úgyanis -és itt jön a 2. pont is egyben- a modell élőben sokkal szebb mint a fotón <#nezze>#nezze>
új élet költözött a modellbe ezzel a fekete felnivel
egyrészt nagyon dögös lett, másrészt a legnagyobb gyengesége amodellnek a bazi nagy felni ezzel eltünt a képből
mégegyszer grat hozzá Petikém
Úgy tudom, a Seal féle 430 Spiderből kispórolták Elite-ék a plüsst. De hogy miért???<#nemtudom>#nemtudom>
Na de! van előnye is, az én szemszögemből...
Most számoltam össze, még 47 olyan HWE-Kyo-BBR-GMP Ferrari van, ami kellene! Bb-Maisto-nak ellen tudok állni. Szóval lesz időm beszerezni a maradék 47-et. Igaz, biztosra veszem, hogy az áruk fel fog menni...
Amúgy nekem volt olyan Bburago-m, ami tetszett is, mint pl. a Lamborghini Reventon. Jó, nem egy AA, de nem volt az rossz. De a jelenlegiek közül is jónak tartom a 550 Maranello-t, a 348-ast, 456 GT-t is. De volt 360-asom is, az is jól sikerült portéka volt.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.10.17. 20:02:02
Ja, meg 1:4-ben és 1:5-ben, aranyárban... És ezekhez már lakás is kell. <#smile>#smile>
Én még mindig borzongva gondolok az 1:8-as Pocher F40-emre. Meggörbítette a polcot. <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.10.17. 19:53:02

hmmm... de ha igen, vajon milyen árban..? Belenézni, nyitogatni meg gondolom nem kell őket majd... :/
de mint írtad is erre van a legkevesebb esély, sajna én is játékkategóriás búrágó és maisto párosról hallottam ami a legrosszabb hír, hisz esély sincs egy normális minőségre max széles választékra de az meg így minek
Nos, ebben (is) maximálisan egyetértünk!
Tartok tőle, hogy ennek a licencesdinek az lesz a vége hogy:
1. megszerzi valami névtelen, semmiből jövő távolkeleti (értsd, kínai) gyártó, aki eleinte tojik a minőségre, sokkal jobban foglalkoztatja majd a mennyiség. Mint pl. nem tudom a nevét a cégnek, de nem régiben kidobtak egy baromi randa Bentley féleséget.
2. megszerzi valami resin orientált cég. Jóval egyszerűbb gyártáselőkészítés és gyártás technológia, precízebb, szebb modell (na jó, nyílni nem fog rajta semmi, de ez sokaknak nem lényeg), nagyobb haszon. Főleg, hogy kb tizes nagyság rendű limitált gépeket dobnak majd piacra.
3. megszerzik az "álom-álom édes álom" kategóriás gyártók, mint pl. az AA és gyártanak die-castot is belőle, de 150€-nál nem olcsóbban. Vagy pl. egy LaFerrari-ból lesz ugyan nagyon precíz modell, de vagy 65 féle színben. Esetleg tényleg álomszerű lenne, ha egy minőségileg feltörekvőé lenne a jog. Mint pl. egy Norev-Welly-Greenlight, vagy talán GT Spirit. Bár ez utóbbit annyira nem ismerem, gyártanak ők diecastot? Szóval esetleg ők lehetnének reménységek, viszonylag elfogadható árban, viszonylag normális modell viszonylatban.
De én valami olyamiről olvastam valahol, hogy Bburago-Maisto lett a nyerő, de ezt nem tudom megerősíteni.
CMC, az ugye 2-3 évente, sőt hosszabb intervallumokban dob piacra dc modellt, BBR szinte már csak resint gyárt, GMP állítólag újra éled, de Ferrariról nem rebesgetnek. Kyosho meg a fene tudja... Az új HE Testarossa-kat nagyon fikázzák, a 355 viszont elég jól sikerült. De amúgy ennek az utóbbi 4-nek van szüksége a licencre? Exoto meg úgy tojik az egészre, ahogy van. Hivatalosan a Ferrari modelljei Tipo előtaggal kerülnek piacra, a Ferrari nevet úgy kerülik, mint gyújtogató a vizes szalmát. Na, majd jövőre ez is kérdés lesz, kapunk-e Putyintól gázt és kié lesz a Ferrari licence? <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.10.17. 13:48:49
és ne sajnáld majd a képeket róla 😊
én is tervezem majd a beszerzését, de idén még vannak fontosabb projektek, amiket be kell szerezni, de jővőre én is szeretnék egyet
addig is nézegetem a vitrinbe a CCX-et 😉
nekem a Special és La Ferrari is elég lesz 😊
akkor ezek szerint az még tuti kijön a nagy halál előtt ?
amúgy mostmár kicsit sajnálom hogy leállnak
amikor le stipistopizták a ferka piacot akkor nagyon utáltam őket, közepes minőségben szerény választékkal kis hijján behalt a Ferrari modellpiac, aztán ahogy egyre szélesedett a választék és és egész korrekt minőségben is jöttek az újdonságok, megbékéltem velük, már kezdtek egész jó alternatívát állítani a kurv@ drága Kyo és a megfizethetetlen BBR-nak
ma meg ismét bizonytalan hogy mi lesz a Ferrari modellekkel, ez a egy céges licenc dolog a baj, szerintem hagyni kéne mindenkinek a lehetőséget hogy részt vegyen a nagy tortából, és akkor több gyártó több modellt is gyárthatna több minőségbe, a gyűjtő meg eldönthetni mi szeretne ő vagy a pénztárcája
valami ilyesmi lett volna a mattel próbálkozása is a Foundation-Elite-SuperElite szintekkel, de ott szerintem egyik szint sem tudta levedleni magáról azt az érzést hogy a a másiknak egy kicsit tupírozott avagy rontott verzója

amúgy ez a Targa (993) inkább egy nagy méretű toló tetőablakos, de a hatás majdnem ugyanaz, és az autó messze merevebb mint az igazi targa
amik annyira nekem nem is jönnek be, no nem úgy mint a legújabba Targa, na az iszonyat pöpec lett, azt bármikor bevállalnám ha ide állítanának eggyel 😊)))
Délután jössz, meglátod, jó ez vörös szín nélkül is.. 😉
de nem kell bizonygatni, nekem a ferkák is ugyanúgy tetszenek mint a Porschék, nálam békességben megférnek a gyűjteményemben mindketten 😊
sőt, mondom ezt úgy hogy a fővonalam a Lamborghini, de még így sem tájidegen egyik márka sem a vitrinben.... szigorúan külön polcon, mert azért mindennek van határa <#eplus2>#eplus2> <#nezze>#nezze>
ha jól értem a modell már úton van, akkor meg már mindegy hogy mi mit tennénk, nem?
vagy félre értettem valamit? <#zavart2>#zavart2>
szerintem ne állj meg félúton 😊
Én a nemrég beszerzett legújabb Porsche 911-esemmel voltam hasonló képpen, bár nem az ára miatt, hanem mert nem találtam olyan 1:18 P991-est, amire azt mondtam volna h full ok.. igazából egy AA-kiadásra vártam volna, de már évek óta hír sincs róla, ezért a GtSpirit Turbósa mellett döntöttem.. De szoktak olyan modellek lebegni a szemem előtt, ami gyengébb pillanatomban ki tudna élőben zökkenteni.. pl Countach uccsó verziója. Lp400-asom már volt kétszer is (sárga és kék is), de az igazi egy 5000 sárga v fehér, v babakék lenne.. szóval ha valaki otthon rejteget ilyet, nos.. de ennek hiányában azon szoktam morfondírozni, hogy a jelenleg szerény három darabból álló lambógyűjtimből száműzzem-e az AA (narancs) Diablómat.. Nálam ugyanis a Lambo az a Murcielagónál kezdődik, és ott is ér véget, ha elmenne a Diablóm, tuti felbukanna egy eladó penge Countach, amilyen peches vagyok.. 😊)) és akkor oda a sor.. Lambóból még az Aventador is lebeg olykor, de az ugye drága az AA-tól, Welly-t meg élőben kéne látni, régebben ilyen lebegős modell volt még a Welly Bentley, de erős voltam... 😄
Na, ne kéresd már magad, hadd szóljon, mi ami elgyengített..? 😊 kíváncsi vagyok.. 😊
A qrva drága BBR-nek van ugyan ilyen full fekete Spidere, csak annak a belseje vörös ill van hozzá vörös tető is.. 400euróért. 😊 nyilván nem lehet egy lapon említeni, de ott még fenn áll az allroad Audival való családi kötődés is ugye.. 😊 szóval az sem teljesen umbau-mentes téma..
Ti mit tennétek?
ui.: a gép nevét és gyártóját babonából csak akkor árulom el, ha hibátlan állapotban megérkezik.
http://forums.pelicanparts.com/porsche-964-993-technical-forum/696640-info-needed-993-targa-turbo-turbo-s.html
némi futómútuning befigyel itt, talán kissé sok is..
nekem a 993 jön be a legjobban, annak ellenére hogy életben az tetszik talán a legkevésbé 😊
amúgy létezik Targa Turbo???
Ferkákon ilyen nincs <#nezze>#nezze>
Lekaptam a jelenlegi 1:12-es (GtSpirit & Premium Classixxs) Porsche szekcióm is, kaptak egy kis külön részleget maguknak. Még egy hely van, az pedig egy Targának (természetesen az se baj ha a targa Turbos is) van fenn tartva, ha legyártják majd... eccer.. 😊
Elkészült, akarom mondani befeketedett egy HW Elite F430 Spider Seal (1:18) vanofvan limitésön crosspeet módra! 😄
Szerintem szebb.. élőben biztos.. 😉
Aminek forognia kell, az továbbra is forog, nincs összetaknyolva, ezt észre nem veszi senki h nem gyári. 😉
Elite
2013 Ferrari *LaFerrari*, red
2013 Ferrari *LaFerrari*, black
2013 Ferrari *LaFerrari*, yellow
2013 Ferrari 458 Speciale, red with white & blue stripes.
2013 Ferrari 458 Speciale, yellow with white & black stripes.
2013 Ferrari 458 Speciale, matt black with gold rims
1994 Ferrari F355 Spider Berlinetta, red
1994 Ferrari F355 Spider Berlinetta, yellow
1976 Ferrari 312 T2 GP Monte Carlo #1 Niki Lauda, red/white
Fapad
2013 Ferrari *LAFERRARI*, red
2013 Ferrari *LAFERRARI*, matt black
2013 Ferrari *LAFERRARI*, white
1994 Ferrari F355 Berlinetta, red
1994 Ferrari F355 Berlinetta, black
2014 Ferrari F1 *2014 Season* Fernando Alonso, red
2014 Ferrari F1 *2014 Season* K.Raikkonen
De láttam már olyan hírt, ami szerint csak a 458 Speciale és a LaFerrari jön, a 2015-ös tervekkel együtt az F355, a 312 T2 és az F14 T is lapátra került. Meglátjuk...
mondjuk szerintem Ő járt jobban