Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #261042 Azt dobta neki a gép :)
Egy időbe vadásztam 1/18-as rendszámokra, szerintem nagyon sokat dob egy modell életszagán ha nem csak egy típusnév van ott, vagy rosszabb esetbe semmi :) de vicc áron voltak, kintről 3-4000 forint +posta egy 15-20db-os vizesmatrica-szett, amivel én nem vagyok annyira kibékülve. (nincs vastagsága, ha egyszer felrakod-valami nem kafa akkor már csak darabokba jön le)
Persze itthon még röhejesebb, az indexes fórumon 5-600 forintot kértek volna egy párért.
Fogtam azt összeraktam kerek 100párat :) netről letöltöttem, kivágtam-lekicsinyítettem, két próbanyomtatás után megvolt a helyes méret, elmentem és kinyomtattam színesbe-fotópapírra, 2lap 540 forint volt.
Viszont kellett egy kisebb méret mert pl. a Diablo első rendszáma is ilyen svájci első rendszám szabvány (persze a Reventón-on pont nincs) úgyhogy még egy kör-még két lap, tehát durván 1000forintból felrendszámoztam mindenkit aki kérte :)
----
Ütős nariba a Diablo, kár hogy az Autoart nem csinált a régiből valami remake-et, az is nagy kedvencem, de így hogy nem nyílik a bukólámpa, elég gyengécske a motortér-beltér........... :/ de legalább jó drágák azok is.