269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#260685 Nem egyedi eset
-
#260684 he-he :)
remlem kihozza a Norev 1/43-ba, egyre mindenképp vevő vagyok -
#260683 Én a GTO EVO-ra 500(!) €-t hallottam. Nem tudom, ebben már bele kell-e érteni a Jouef alap beszerzését is, vagy ezt a megrendelőnek kell biztosítania. Szép munka, de kemény áron. -
#260682 Nekem 300€-ért javított volna fel és festett volna csillogó vörösre egy Revell 250 GTO '64-est jó pár éve. Nem rendeltem meg.
Manfred barátunk munkáiból itt lehet szemezgetni, de hiányos és régi a lista.
-
#260681 Őszintén, ha most nyernék a lottón, megkeresném az ürgét, és átadnám neki a Jouef GTO Evo-mat, egy fasza kis átalakításra.
Egyszer rémes összeget olvastam az áráról. -
#260680 Szörnyeteg Lajos, más néven Top Marques (BBR) Lancia Beta Montecarlo Turbo
-
#260679 Van róla infóm első kézből. A Ferrari perrel fenyegette, mert készített olyan modelleket, amiket más gyártó nem. Az umbaura nem szoktak ráugrani, de itt többről volt szó. Olyan licenszdíjat követeltek rajta (13k €), ami a forgalmának többszöröse volt, így maradt a gyártás leállítása, meg a képek törlése. A végén örült, hogy per nélkül megúszta, tuti bukta lett volna.
Nálam nagyon ritka, hogy egy modell kikerüljön a vitrinből. A dobozokat szinte csak a műgyanta és a BBR+CMC modelleknek tartottam meg, azoknak is csak azért, hogy ha egyszer költöznék, ne kelljen variálni a szállítással. Sajnos ritka, hogy valamiből kijöjjön egy sokkal jobb verzió, úgyhogy ez nálam nem gond. -
#260678 Ühüm, alapvetően én is így vagyok vele. Csak sajnos, ha egy-egy modell értékesítésre kerül, az esetek többségében árnövelő tényező a doboz megléte. Vagy inkább úgy fogalmaznék, a doboz hiánya csökkenti a modell valós értékét.
Ez van, a piac diktál.
-
#260677 Meg! Ez sem semmi átalakítás. Ezt egy UT-ből csinálta, aminél köztudott, hogy nem nyitható az eleje.
És lám-lám, ő megcsinálta, nyitható! Ha jól értettem az írását, egy bburago 348-as fedelét hozta össze az UT 355-tel.
Tud az ürge.
Amúgy olvasgattam a honlapját. Ami most egy kezdőoldalra szegényedett. Se kép, se leírás, semmi. Csak a kezdőlapon egy írás, hogy egy név nélküli olasz autógyár perrel fenyegette és a képeket le kellett szednie. Kis finom utalás a Ferrari "licence-politikájára"... Szóval, ettől kezdve csínján kell bánni a blogokkal, az írásokkal, mert a paripások esetleg "megujjazák" az embert... Kedves egy cég. -
#260676 Ez megvolt tőlük? F355 GT:
-
#260675 Kit érdekel a doboz..? -
#260674 Óhhh... Felül vizsgálom a hozzászólásom. Valóban, a 288 GTO Evo, max a 2. legrondább.
De mondom, a lényeg inkább a Mondial féle umbaun van.
Az szenzációs:
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.08.30. 19:59:32 -
#260673 Anno, az "ős-Bburago-Ferrari" korszakban is jobban szerettem a kit változatokat megvenni.
Igen, jobb alap az umbau-hoz, még Bburago szinten is jobb volt a matricája, mint az öntapadós a készre szerelteken.
Hátrány annyi volt, hogy nem volt hozzá doboz... -
#260672 Ha már ennyire a csufi modelleknél vagyunk, legyen itt egy képviselő a "király" kategóriából is :) :
-
#260671 Bocs, hogy nagyképű vagyok ( 750 × 4485 px ): Bbubu LaFerrari csináld magad. Így egy fokkal könnyebb az átfestés meg az umbau, mint pl. egy Kyoshon.
Ha valaki venne egy ilyet, engem érdekelne az a szett kerék, amelyik nem kerül az autóra.
-
#260670 Bburago MB AMG GT, 1/18, októbertől kapható:
-
#260669 'reggelt!
Sz'tem ez a második legrondább Ferrari. Az első a 330 GT Drogo Navarro:
-
#260668 Ma sikerült időt szakítanom rá és fényképezgettem. Egy régi-új modellemet is alanyként választottam. Egy Jouef Evolution - Ferrari 288 GTO Evoluzione-t. Még 1993 körül vettem, aztán pár éve nagyon csúnyán megsérült. Eladtam és idén januárban sikerült pótolnom. Ritka ronda egy autó, Ferrari (Pininfarina) szerintem rossz napján rajzolta meg. De ami lényeg, leszármazottja a 288 GTO-nak (ami viszont igen csak szép járgány) és elődje a legendás F40-nek. Megmondom őszintén, a Jouef terméke ma már sok kritikát kapna. 1993 körül, ez még elég "felső kategóriásnak" számított. Betennék pár képet róla. Utána viszont pár sor, a mesebeli rút kiskacsáról és a hattyúról.
Na és akkor tessék csak megnézni, mit lehet kihozni belőle, némi umbau segítségével! Egy német ürge csinálja, valami Mondial-Models néven. Bámulatos. Itt most a bemutató fórum 2. oldalát posztolom, de érdemes az elejétől nézni, ahol az első vágásokat meg teszi. Csodát művel evvel a csúfsággal:
Mondial-Models Ferrari 288 GTO Evo
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.08.29. 20:59:17 -
Chevys Zsolti #260667 Köszi, segítettél eldönteni! A beltér nagyon gáz. Meghagyom a Minichamps-et. -
#260666 Hmmm, nagyon töröm a fejem egy ilyen beszerzésén:
Van már egy fekete, Bullitt-om,
Annak ellenére, hogy "gyűlölöm" a kályha-ezüst színt, ez a jubileumi Charger nagyon tetszik. Ráadásul HEMI motoros, nem 440-es Magnum, mint a Bullitt. Mintha ez sokat számítana egy vitrinben... -
#260665 Köszi!
Talán a következő lépés az lesz, hogy meg is élek belőle. -
zsolti65 #260664 A Minichamps -féle sokkal tisztább...
-
zsolti65 #260663 ez a feketének a belseje...
-
zsolti65 #260662 200 eur....és úgy látom mindnek ilyen...... :(
-
#260661 Ijj a belső vajon egyedi hiba eredménye lehet, vagy "ez ilyen" kategória? -
#260660 Legalább annyiból minimálisan korrekt volt, hogy nem törölte le a vízjelet! Na meg híres lettél :) Megnéznék egy statisztikát, hogy ennek hatására többene keresnek-e rá a missa ferrari kapcsolatba a google-n, esetleg többen jutnak-e a weboldaladra :) -
#260659 Fain, várjuk a fejleményeket! Elsőnek azt hittem hogy egy háromajtós kombivá fogod alakítani, de kvázi guruló loungeként sokkal érdekesebb lesz a vége az biztos. -
#260658 Stét!
-
#260657 Ezt nem én árulom...
Csak a képemet "lopták el".
SWB -
Horváth László #260656 Pár hónapja ígértem, hogy dobok fel képeket, ha megjönnek az új modellek. Végül nem azokat választottam, amiket akkor kinéztem.
Velük bővült a gyűjtemény:
-
zsolti65 #260655 Most már télleg megjelent..Külsőleg kb. MC. Elég mutatós.(pl.a bonyolult hátsó lámpák élethűbbek mint az MC-nél,bár az is szép)
A beltérről sajna nem nyilatkoznék... :(
-
zsolti65 #260654 https://www.youtube.com/watch?v=mu7xrsoKhio -
#260653 De rég jártam erre. Pár napja megálmodtam,hogy kéne csinálni egy utánfutót. Kaptam az alkalmon,ha már volt egy kibelezett kasztni és ketté vágtam.
A fantáziámra bízok mindent,belül lesz két különálló bőrfotel,a falazott részen pedig egy tv. Csináltam neki Astra GSi szárnyat és módosított lökhárítót. Holnap megkapja a színt,ami gyári Opel szín lesz. -
#260652 Ha már Corsa, jut eszembe, nem rég bővült a vitrinem ővele:
Aranyos kis jószág :) -
#260651 Hmmm, ezt igaziban is elfogadnám. Csak lesz belőle valami kerregő dieseles. Ja, meg nekem is addig valami "tehetség" félém. -
Tegnap én is fürdettem egy autót. Igaz 1:1 Opel Corsa Van-t. Nem önszántamból. Viszont egész tiszta lett. Este 9-kor jobb szórakozásom is lett volna... :-)
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.08.18. 20:28:49 -
#260649 Köszi Egy jó fotó érdekében nem féltem megfürdetni, de jól viselte :)) -
#260648 Ezzel csak egyetérteni tudok, a Volvonál nagyon értik a Shooting brake témát! Jó lenne ha sikerülne átültetni a tömeggyártásba.
-
#260647 klassz gép
és nagyon jók a fotók, főleg az első, az nagyon tuti lett -
#260646 Nagyon szép ez a Volvo 2015 Concept Estate
A svédek nagyon tudnak " dizájnolni " és úgy látszik vissza akarják hozni a régi P1800 ES formatervét . Hajrá