Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Itt lesz majd az enyém, nem tudom milyen QC van a GT Spiritnél, (valószínűleg annyi hogy megnézik van e a dobozban valami és aztán berakják a kártyát) de sztem ez kimeríti a selejt fogalmát.

Hol is kezdjem :) ugye a legmókásabb hogy előre csak sima féktárcsát kaptam :) lemaradt róla a fotómaratás. (ezt amúgy állítólag pótolják-elpostázzák -és majd én felrakhatom- és még soha nem láttak ilyet) a Porsche embléma meg a "turbo" felirat is ferde, a kilincsek ferdén vannak felrakva, az anyósoldali még a házából is kilóg, ami amúgy ergonómiailag jó lenne egy 1:18-as embernek, de sajnos az igazin se így van, még véletlenül se. Aztán van pár festékpötty-buborék, és a hátulján gyönyörűen 2mm vastagon összegyűlve a lefolyt festék.

Kronológiai sorrendben is ez a legrosszabb, az elsőnél "csak" egy ferdén felragasztott elem volt, bár figyelembe véve hogy egy rezsin modellen nincs valami huh de sok alkatrész... az se rossz teljesítmény. A következőnél egy ferdén felrakott emblémát nyertem, meg a hátsó lámpa házába bele volt marva, de szépen ráfényeztek mer' az ápol és eltakar. A harmadikkal mondjuk spec nem volt nagy baj, csak elfelejtették felragasztani az egyik tükröt, ott zörgött a dobozban, 0 ragasztómaradvány se volt rajta, mikor én felragasztottam akkor látszódott hogy hiányzik belőle egy pici rész és nem fekszik fel rendesen.