269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#260523 Szép reggelt!
-
#260522 óóó én nem panaszkodtam rá, nagyon is tetszik, és örülök hogy beszereztem
alapból nem ez a kedvenc típusom, sőt a 355 után formai visszalépésnek éltem meg, így csak azért kellett hogy teljes legyen a sor
de mikor kézbe vettem már egyértelmű volt hogy hiba lett volna kihagyni -
#260521 Akármennyire is korai Elite, azért szép! Van pár ilyen, szerintem Elite szintre "optikai tuningolt" modell. Ez a 360-as, az F430-as (érdekes, hogy a Scuderia és a Challenge változatok már nem), a 250 LM, 250 Berlinetta Lusso, a 166 MM, vagy a "nagy-szent-grál", az "árelfutott" 288 GTO is ilyen.
Szép ez na! Na meg anno a Bburago-n kívűl, ebben a méretarányban senki nem dobta piacra. Nekem sajnos (vagy tulajdonképpen nem is sajnos) feketét sikerült szereznem -
#260520 Úgy volt, aztán nem lett. Nekem is kellett volna. -
#260519 legutóbbi Ferrari képsorozatomból kimaradt 1-2 modellem
most pótolnám a dolgot
elsőként a 360 Modena-val
mivel ragaszkodom a piros színhez Ferrari tekintetben, így nagyon sokára sikerült csak beszereznem ezt a modellt, Elite-ben pirosban gyakorlatilag már beszerezhetetlen, így azonnal rácsaptam amikor az gyakorlatilag piciny városomban pottyant az ölembe :)
nem mai modell már, szerintem az Elite korszak elejéből származik, de ennek csak előnyét látom, ugyanis azon túl hogy kárpitozott, és oldalüvege is van (igaz jó szokás szerint csak félig felhúzva) ahogy az Elite-knél már hozzászoktunk, de mindegy egyes nyílásán igazi rács is van!!! De mindenhol. Ami szerintem nem egy megszokott egy Elite tekintetében. Még a legszebb példányokon is csak itt-ott van igazi rács, a többi részen kamu rácsok vannak, itt pedig mindenhol. Ez nekem külön öröm.
-
hamhusz #260518 Valaki tudja esetleg, hogy a CMC Californiához a piros változathoz, lehet valamilyen utángyártott tetőt kapni valahol? :) Egyszer talán mintha Hellsing kollega említett volna. -
#260517 Épp "anyaggyűjtésben" vagyok. Szándékomban áll írni róla (és a GMP Ferrari 312P-ről) egy szöszenetet.
A háttéranyagra és "ihletre" várok. -
#260516 Huhh ezek aztán tényleg nem semmi formák, amiket az olaszok erre a technikára rajzoltak :)
Főleg a visszapillantók elhelyezése nagy ötlet! -
hamhusz #260515 -
#260514 Nos igen, az ha jól emlékszem 330 darabos szériában készült, az én feketém 852-ben. Kicsit könnyebben beszerezhető.
Érdekes módon nem a leglátványosabb változatokat választották a megmodellezésre.
Igaz, hogy ez nem 330P4, hanem 412 P volt, de szerintem az egyik legjobb dekoros volt, csak ezt nem a GMP, hanem a Jouef követte el:
Sajnos a 330 P4-ek a Le Mans-on csak 2. helyezéseket szereztek, ha jól emlékszem, inkább az USA versenyeken brillíroztak, miután Le Mans-ban a szabályokkal "kigolyózták" őket. Lényeg, hogy számomra egy páratlanul szép versenyautó. Olyan nőies domborulatokkal rendelkezik. Én meg az ilyen domborulatoknak a nagy kedvelője vagyok.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.07.11. 12:35:23 -
#260513 Én is nagyon vártam, hogy valamelyik V12-es F1-es gép itt legyen, mondjuk a '95-ös 412 T2, de elmaradt...
Ezt asszem már linkeltem egyszer:
-
#260512 Akkor kezet foghatunk :) Amúgy nem örvend túl nagy népszerűségnek az biztos, főleg a BMW-szeretők körében van mellőzött/kitaszított státusza. Nekem mint forma nagyon bejön. Ez egy Minichamps modell, sajna nem tartozik a legjobban sikerültek közé (elméretezett vesék és futómű). -
#260511 Én is hasonlóan érzek. A Paddock lezárásáért szerintem is az a felelős, hogy most mutatták be az FXX-K-t és a paddock egyszerűen metellt a Ferrari-közeli emberekkel/meghívottakkal. Ez is idegesítő, de valamelyest (meg)érthető. A váratlan csalódás (vasárnap) viszont az volt, hogy az FXX Programmest nagyon lazára vették, csak alig-alig kőrözgettek, ráadásul az első F-1 Clienti időkeretét sem használták ki és az autóknak is csak egy része jött ki. A második menet a nap végén pedig teljesen el is maradt. Kár, hogy mind 2000 utáni gép volt, régebbi masinákat -2010-zel ellentétben- nem is lehetett látni.
Csalódtam, de ezzel együtt is megérte szerintem. -
spyderco69 #260510 Van pirosban is...de azt már lehetetlen beszerezni!!Vagy egy vagyonba kerül
Egyre drágább lesz ez a móka... -
#260509 Választottam? Ez volt. -
#260508 Béna színe van :-))) -
#260507 akkor hivatalosan majd vasárnap gratulálok neki :)))
nagyon szép gép
csak elég érzékeny színt választottál ;) -
#260506 Köszi!
Azért a CMC jobb minőséget képvisel.
De tény, határozottan szép "jószág", még ha nem is piros. -
spyderco69 #260505 Brutál szép ez a GMP!!!Nagyon bejön, talán még a CMC-nél is jobb -
#260504 Helló, nekem is jött pakk. De hivatalosan csak vasárnap örülhetek neki.
-
#260503 Sziasztok.
Pakkot kaptam!
-
#260502 Nézegettem goodwoodi képeket és megláttam ezt:
Arra gondoltam, hogy na ez a genny-gazdag vénség a félvak szemeivel meg a remegő kezeivel ott nyomja valami Mercivel, a csóró fiatalok meg nézik a szalmabálák mögül.
Csakhogy ezt a vénséget Sir Stirling Mossnak hívják.
Bakker... Nyomja csak, és remélem bírja még sokáig :-) -
crosspeet #260501 már nincs egy sem, egyenesíteni kellett a sorokat, így ment a háztól sajna.. persze ha sok pénzem meg helyem lett volna / lenne, maradt volna a kis zé..
Volt néhány Nissanom (Kyo300zx, AA Nismo R33, AA Nismo R34, AA R34 JGTC, AA R35, AA 350Z Fairlady Z).. sőt, még 1:43-as Navarám is! ;) -
#260500 Tényleg kevesen lehettek :-) -
#260499 Voltam...
Hát... nem örülünk, Vincent.
A 2011-essel tudom összehasonlítani. Akkor pénteken és szombaton teljes, szabad bejárás volt a boxokba, ott voltak a szétszedett F1-es gépek, a Challenge flotta, az FXX és 599XX-ek, és a legnagyobb pályagép-kedvencem: az F 333SP. A pálya körül mindenhova el lehetett menni: Gold tribün végig az alsó sortól a tetejéig meg fel a Paddockra. A boxutca is nyitva állt, épp csak a pályára nem lehetett bemenni (minek is mennénk, nagyot üt egy 320-szal jövő FXX).
Most? A vendégek felén (akiknek a nagy része olaszul beszélt) Shelles VIP póló volt és csak ők mehettek át a célegyenes feletti hídon a Paddockra. Ha jól láttam, a boxokhoz még ők se mehettek le.
Fizetős látogatóként a gépek közelébe se lehetett menni, csak a Gold volt és kész. Az FXX-ek nem voltak itt, az FXX K viszont Barney Stintson szavaival EL KÉ (most figyelj) PESZTŐ. Lenyomják az 599XX-eket, mint a bélyeget.
Egy Challenge futam felét láttam, az nekem túl belterjes sport. Na nem a gépek miatt, hanem mert úgy nézzük őket, hogy valójából senkit se ismerünk közülük, ezzel az erővel a Tibeti Balkezes Jakfejő Válogatott is eljöhetne. Régen legalább még volt egy magyar versenyző, akinek most nem jut eszembe a neve Válint Tibor, aki akkor meg is nyerte a bajnokságot a kategóriájában, de most már ő sincs.
2011-ben 14.000Ft volt a 3 napos jegy, most asszem 3eFt egy nap. Annyit talán megért. Azért a szívó V12 még mindig a király-kategória.
Jó lenne kijutni a szezonzáróra (nov. 5-8, Autodromo del Mugello, 950km, 9óra), hátha ott látnék valamit. -
#260498 Szerintem azon kevés emberek egyike vagyok, akinek bejön a Z3 coupe változata :-)
Ki a modell gyártója? -
#260497 Köszönöm! Igazi vándor gép :-) Ha van esetleg eladó Nissan darabod, akkor szólj nyugodtan :-) -
#260496 Tényleg, ha már ferrari, voltál a Racing Daysen, ha igen, mi a véleményed róla? -
#260495 Estét!
-
#260494 Ez gondolom az alapverzió. Ha nem költenek külön a Signature alap-elemeire, akkor azok is ilyen egyszerűen szét- és összeszerelhetők és az nagyban megkönnyíti az umbaut :-)
Az Amazonon van F50 összerakhatóban. -
crosspeet #260493 Nincs baj.. :)
Megovsz az egyenes utrol valo leteresrol! ;) -
chilisos #260492
-
#260491 mégegyszer bocs hogy nem hozzád parkolt vissza a gép
de így legalább amit ráköltöttél volna azon vehetsz egy másik szép gtspirit Porschét :)))) -
#260490 örülök ha tetszik :)
az árát rögtön be is forgattam egy 850Csi-be :))) -
#260489 Amúgy továbbra is mondom, képről nem néznek ki rosszul ezek a Signature változatok. De valahogy mégis hiányzik néhány apróság az Elite feelinghez. Mint pl. a rácsok. Ebben Elite amúgy is jó volt... Az is igaz, a Modell Fahrzeug képein kicsit jobban néz ki a fényezésük, mint más promókon. Nekem ez a bordó, tetős California tetszik.
Na szóval, így képről egész vállalható modellek, eddig még normális áron. De ha 100-ra viszik az árat, azért már többet várnék. -
#260488 Itt Ferrari Modelisme is írnak Maisto cuccról. Nem tudok franciául, de mintha valami kitt féleség lenne, 8 éves kortól...
Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.07.06. 20:36:17 -
crosspeet #260487 Gratula!!! Ez az en gepem volt Mikeman elott, grat, nagyon szep modell!! Nismo soromat anno ez inditotta el.. :) -
#260486 'reggelt!
A Bburago dolgozik az SF15-T-n, a 488 GTB-n és az FXX K-n. Jó lett volna hallani a 458 Sp. Apertáról is.
A főnök azt mondta, hogy idén 100 Ferrarihoz kapcsolható dolgot dobnak piacra, ebből 18 modell kit és 15 Race & Play játékcsomag (+ a kölykömnek már van 12 1/43-as Bbubuja, az is lejön a 100-ból). Lesz Ferrari Maisto név alatt is.
Részletek itt, főleg németül, zanzásítva angolul.
-
#260485 Újabb darabbal bővült a japán galleri. Autoart Nissan Fairlady Z Nismo. Köszönet érte Mikeman kollégának!
-
#260484 Előbb-utóbb leárazzák ezt is, szinte biztos vagyok benne. Én is egy 38eurós akció keretében vettem nemrég a kis Opelt. Mostanában egy kellemes színű 323F-re fáj a fogam...ki kell még várni. De ez a Xedos is szép forma, kicsit be is indítottad vele a fantáziámat, hogy az igazat megvalljam :P
Utoljára szerkesztette: bulba, 2015.07.04. 21:53:05