Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #260871 Jogos, de azért az Elitek hellyel közel mind szépek voltak, még az elitesített verziók is, na jó az F50 valóban egy vicc volt, belefestegettek pár helyen, raktak rá 2db fotómaratást és elite. De ez is inkább azért unszimpatikus mert totál lehetetlen lett az ára. (ez mondjuk nem HW hibája)
De pl. az 550Barchetta-ból gyönyörű elite-t faragtak, és ami utána jött az én ízlésvilágomnak teljesen jó és marha jó áron adták őket, pl. az Elite 348-asomat 11ezer forintért vettem, az 599GTO 15ezerért, 360-ast 16-ért, és ugye az is elitesítve van, de sokkal szebb, mint az alap.
De a legdrágább elitem is a 355-ös 21ezer forint volt, és gyönyörű gép.
A HW-nél eleve jók voltak az alapok, a Bubu-nál (ami ugye valójában Maisto) nagyon ordítanak a maistós gyengeségek, sztem nem tudnak-nem akarnak majd nagyon kibújni ez alól. De ne legyen igazam.
Kérdés hogy mit tud majd még egyáltalán megcsinálni a Bubu, nyilván sok Ferrari modell van még, de az ismertebb/eladhatóbb modelleket már mind megcsinálták, olyat úgy se fognak megcsinálni amit a HWE vagy akár a Kyo megcsinált korábban, nem tudják azt a szintet hozni, pláne most hogy durván bedrágult minden.