Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Az igen! Nem tudtam hogy a komolyabb műgyanták kerekei még csak nem is forognak, de végül is totál érthető, igazándiból tök hülyén néz ki egy komolyabb szuper sportkocsi fix féktárcsákkal, ahol hangsúlyos a féknyereg-féktárcsa.

Arról nem beszélve hogy a műgyanták kerekei eleve nehezen forognak, van olyan ami magától -tehát tolva- még csak nem is gurul. De most komolyan ki az aki tologat egy olyan modellt? Akkor már értelmesebb lenne egy nyitható de nem tologatható modell :)

De legalább a kárpitozásra rászokhatnának, nem tudom mennyivel növelné 1-1 modell árát, (biztos sokkal) de az rengeteget dobna még egy zárt gépen is, sem minthogy látja az ember az ecsetvonásokat a beltérben. Van olyan rezsinmodellem, hogy nem merek a belsejébe nézni annyira sz.r. (remegő kezű festéscsíkok, pacák, ragasztónyomok) 15évesen hobbimodellezőként szebb munkákat csináltam.

Azt azért tudni kell, hogy én úgy cserélek felnit, hogy 100% roncsolás-mentesen visszaalakítható a gyárira. De mondjuk ha felteszel egy Uli Nowak szettet egy modellre, az nem hinném hogy levenne az értékéből... sőt. Most persze nem valami ízléstelen 21colos felnit felrakok egy youngtimer Mercire dologról beszélek. Na az megint más kérdés hogy ezt a kutya nem fizeti meg... itthon. De hát nem is másnak csinálja az ember.