269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • BMW M5
    Ha már Neo Scale Models ....
    Ezen filózok ,hogy meg kellene vennem mivel a 90-es években az egyik legnagyobb kedvencem volt . De 60 Eurót sokkalom érte....majd ha olcsóbb lesz

• bulba
    Így igaz, ott a pont :)
  • BMW M5
    Opel Kadett C City Berlina ??
  • bulba
    nna, de ki találja ki melyik autó körvonalai láthatók itt?:

• bulba
    Szép hétvégét!

• crosspeet
    Jajaa..
  • 355
    Nem'tom, ott mégis csak lezsugázhattak valamit. A modelleken ott van minden Ferrari jelzés, és az autók formáját formaoltalom védi, szóval ha igaz lenne a mendemonda, hogy jogtalanul gyártják a modelleket, a Ferrari seperc alatt szarrá perelhetné őket. Gondolom...

• Missa
    Exoto csinálja jól. Szarik a Ferrari-ra, a trade mark-ra, a logo-ra. Csinálja a modelljeit és na bumm, nem úgy hívja hogy Ferrari 250 LM, hanem Tipo 250 LM. Az csak véletlenek összjátéka, hogy ez a Tipo pont úgy néz ki, mint egy Ferrari 250 LM, csak 18-szor kisebben. De akár honnan is nézzük, ez még sem Ferrari. Szerintem itt lehet a kutya elásva, nem is izélgeti a Ferrari őket...
  • crosspeet
    én is ezt akartam pont írni, a Welly bár nem rossz, de nem jattol Maranellóba semmit, így nyilván ugye Ferrarit sem fogsz venni Welly dobozban, sem semmilyenben rajtuk kívül.. olcsón persze.
  • 355
    Ebben teljesen igazad van. Csak ne felejtsük el, hogy a felsorolt modellek azért ilyen olcsók, mert nem Ferrarik. És itt most nem a márkára akarok felvágni (majd ha lesz 1/1-es, akkor :-), hanem a tényre, hogy a 60€-s Bburago Ferka árának saccra 25%-a megy Maranelloba.
  • Missa
    Igen, pont ezen akadt meg az én szemem is. De ha a bordót is nézed, a videón, a motorháztetőn mintha "ráncos" lenne a fényzés. Szerintem itt is a festék vastagság a ludas.
    Továbbra is azt mondom, szeretnék egyet a kezemben forgatva megnézni. Nem vagyok ellene a Bburagonak. De pl. a 1994 körül kiadott Ferrari 456 GT fényezése is jobbnak tűnik, pedig 20 (!) év van a két modell közt.
    Mind azon által, egy bordó Calif T az tetszene nekem is. Remélem azért lesz fejlődés a Bburago-nál.
  • Missa
    Azt tudtátok, hogy az OLX mintájára készült egy másik hirdetési oldal? NEXT APRÓ
  • spyderco69
    A fehèr Calif festése brutàl vastag, olyan mintha hibajavítóval kenték volna le ...meg az indexpötty is csúnya.
    Én a bordót szeretnèm, de nyitott változatban...nem tudom lesz e még màs színben.Mert ennyi pénzért még elmegy sztem!Ha meg nem akkor BBR resin, talàn, egyszer, mert nyitottban mindegy màr hogy fém vagy műanyag
    A 458 Speciale érdekel még, bàr csodát nem várok....főleg az Elite után.
    Tudja valaki milyen színek lesznek még?
  • Missa
    Nem szép a fényezése, főleg a bordónak.
  • crosspeet
    tudjátok mit, nem rossz ez ennyiért, szerintem. végre nem kell vagyonokat költeni Ferrarikra.. Nyilván kezdőárak ezek, mint pl a GtSpiritnél is anno, aztán szép lassan kúszik ez a beetető ár felfelé a következő modelleiknél majd. remélhetőleg a minőség is, és pl azok a karos témák felejtősek lesznek.. én szerintem beválalok majd egy LaFerrarit a Bubutól kíváncsiságból.. nem rossz ez. ennyiért.. (persze nem AA..) :)
  • Voice27
    Az a baj, hogy 60 euró az alapár. Legalábbis jelenleg.
    És arra még rájön a posta, ami legjobb esetben is 10 euró, de inkább több.
    Tehát alsó hangon is közel 23e forintba kerül berendelni a modellt.
    Annyit viszont nem ér. A jobban sikerült Welly-k is produkálnak ilyen minőséget, vagy legalábbis közelítik. Jóval olcsóbban.
    60 euróért már komolyabb Norev-et kapni, és gyakran lehet akciós Aa-k közül is szemezgetni ennyiért.
    Tudom, hogy csak most indultak, épp ezért kár még temetni őket, de odébb van az a HW Elite minőség.

ck-ék csináltak egy videót a Signature Cali-ról:
    Bb Signature Ferrari California T

Azért az a lovacska az autó orrán elég érdekes, és legalább a motorház légbeömlői kaphattak volna valódi rácsozást.
    A lámpabúrák is hanyagul vannak betéve.
    Na, kipanaszkodtam magam, megyek aludni...
  • 355
    Na én asszem meg vagyok lepődve. Bbubu Signature képek itt. Ezek nekem (innen nézve) teljesen megfelelnek 50€ környékén.
  • Missa
    Köszi. Na jó! Ez is szép!
    Érdekes, akitől vettem a 330 P4-et, ugyan ezt a Jaguár X13-ast mutatta. Tényleg szép autó és a modell is szép.
    Azt hiszem csinálni fogok majd egy írást erről a Ferrariról (és a 312 P-ről is). Soha nem foglalkoztatott, hogy a 330 P4 és a 412P között mi a különbség. Elkezdtem utána olvasgatni. Most már tiszta a kép! Vannak különbségek!
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.07.01. 21:33:08
  • mikeman
    tényleg gyönyörű darab, gratulálok is hozzá
    az hogy a legszebb versenyautó lenne persze lehet vitázni, bár fölösleges, mert ez ízlés dolga
    annyi bizonyos hogy nálam a Jaguar XJ13 a No.1
    a korszak is hasonló és a karosszéria is gyönyörű idomokkal van teli mindkettőnél, így marad az egyéni ízlés

• Missa
    Megmondom őszintén, az ára most nem zavart.
    Egy részt születés napra kaptam. Most mond már! Ajándék lónak ne nézd se a fogát, se az árát.
    Más részt a konkrét modell ára nem mondom, hogy olcsó volt, de az Ebay árak (szállítást is beleértve) alatt volt.
    Jó, OK, nagyon szerettem volna valami vöröset, akár a vörös Prototype-t, de az ugye még drágább lehet, a 300 valahány darabos limit miatt. Vagy bármelyik rajtszámos is jöhetett volna. Most ez a fekete sikerült. De gyönyörű ez is. A napokban láttam egy videót a 330P4-412P típusról. Minden idők legszebb versenyautójaként aposztrofálták. Hát tényleg az, és a GMP szépen adja vissza a vonalait. Jobban mint a Jouef féle. Bár nekem az is tetszett.
    Reménykedem, hogy a GMP állítólag Főnix madárként újra éled a Greenlight bábáskodása mellett. Hátha a Ferrarikat is újra elkezdik gyártani. Bár kétlem a licence díjak miatt. Talán nem véletlen, hogy a HW és a CMC is inkább hagyta veszni...
    Na mindegy. Azért még kellene egy GMP 330 P4 Spyder és egy 412P is. Bár ez utóbbi alig különbözik a 330 P4-től, de a #220-as Targa Florio-s változat az nagyon tetszik.
  • hamhusz
    Szépek ezek a GMP-k, nekem is egy 330-as van rajtszámos. Igaz hogy a GMP gyártása befejeződött valószínűleg azért ennyire túlárazottak manapság... A minőség pedig nem éppen tükrözi ezt az árat, sajnos.
  • BMW M5
    Bburago Signature
    Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.06.29. 16:36:41
  • Missa
    Szóval ez a "gyanús" kép:

Valami hasonló fekete fehérrel összehasonlítottam és azon az autó világosabb árnyalat volt. Szóval, akkor lehet, hogy mégis csak volt fekete belőle?
  • Missa
    Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy lesz egy ilyenem.
    Vajon tényleg létezett fekete színben? Ami képet találtam feketéről, az vagy replika, vagy photoshop, vagy más computeres rajz volt. Van egy fotó, ami ugyan fekete-fehér, de összehasonlítva egy szintén fekete-fehér fotóval az autó árnyalatai sötétebbek. Ebből arra tippelek, hogy lehet, hogy mégis volt belőle fekete változat? Mondjuk tök mindegy, a formájába vagyok szerelmes.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.06.29. 16:13:57
  • Missa
    Ha megjön, dobhatnál pár képet, érdekel egy Signature minőség is.
  • Missa
    Aha, már egy hete letörölték...
  • 355
    Most jöttem a hotwheels-elite.com oldalról. Mindent letöröltek, ami Ferraris.
  • 355
    Én (a zsebem ellen) reméltem, hogy $80-100 körülre lövik be, az ennek megfelelő Elite-458GT2 minőséggel. A Cali-T Open be van rendelve, majd meglátjuk, hogy hiperolcsó Elite vagy drága Bburago lesz-e az a modell.
  • Missa
    Hmmm, akkor a 15€ árkülönbség, csak a csomagoláson fog látszani? Valamelyik webshop-ban láttam én is ezeket a Signature árakat, csodálkoztam is. OK, nem szeretném a 100€-s árakat, azaz elfogadom, de akkor minőséget is várnék tőle. Legalább a volt Elite szintet. Mármint a jobb Elite-k szintjét.
  • 355
    'reggelt!

Most láttam a Bburago Signature árát. Az alapverzió $34.99, a Signature meg $49.99, szóval nagy csodákat nem lehet várni tőle, ennyiért tutira nem lesz Elite-verő.

• bulba
    Estét!

• Missa
    Szerintem a KO-8435R újabb változata lesz. Ez ha jól tudom az HE verzió. 3 oldalt kopoltyús, elől nyitott 3 nyílással, hátsó kipufogókkal.
    Ez az új, KO-8436R ha jól látom oldalsó kipufogós, 2 kopoltyús lesz. Mondjuk, ha már egy katalógusba teszik a képét, legalább a jobb első kerék központi anyáját rátehették volna...
    Azért remélem a TR512-k jobb minőségűek lesznek, mint a Testarossa-k. Csak, hogy Hamhusznak kicsit ellentmondjak, azért az új HE verziók közül, a 355 elég jól sikerült. Ahogy látom lesz F355 Challenge is. Háááát, sajnos, amíg a lottón nem nyerek, erre nem pályázok. Sokkal jobban kellene egy régebbi gyártású Testarossa és egy TR512 is. De ezek is erősen lottónyeremény függőek.
  • hamhusz
    Egyedül az 1:12 F40 ami izgalomba hoz... a többi gondolom olyan kiváló minőség lesz, mint a Testarossa HE..
  • mikeman
    néztem én is ezt
    ha jól látom a 250GTO is kap valami újabb kiadást, de csak hátulról van róla kép nem igazán látom mi az más rajta
  • Missa
    Aha, káááár.
    Erre az évre állítólag tevezi a Kyosho az újra kiadását. HE változatban.
    Nos, ismerjük az áraikat és letették a "bizony(h)ítványt" a Testarossa HE változatnál...
    Kyosho katalógus
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.06.26. 19:19:24
  • mikeman
    szó sincs róla hogy eladnám!
    a F40 meg a 308 mellett a legemblematikusabb típusa a Ferrarinak, e három nélkül nincs is igazi ferka gyűjtemény :))
    mindössze egy lehetséges cseréről volt szó (bár lehet félre értettem valamit) Petivel az Ő nyolcvan akárhanyas évjáratú testarossa-jával
  • Missa
    Eladnád a TR-t? Ha igen, hogyé' adod? Privátban.
  • mikeman
    meglett a leveled, válaszoltam rá :)
  • mikeman
    akkor a V8 középmotoros szekció
    a 458 már nem nálam lakik, de a helyére jött Speziale-ről még nincs fotóm, mint ahogy a 360-ról sincs, jó idő esetén pótolom :)

• crosspeet
    Jó gépek (ezek is)! ;)