Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • 355
    Voltam...

Hát... nem örülünk, Vincent.

A 2011-essel tudom összehasonlítani. Akkor pénteken és szombaton teljes, szabad bejárás volt a boxokba, ott voltak a szétszedett F1-es gépek, a Challenge flotta, az FXX és 599XX-ek, és a legnagyobb pályagép-kedvencem: az F 333SP. A pálya körül mindenhova el lehetett menni: Gold tribün végig az alsó sortól a tetejéig meg fel a Paddockra. A boxutca is nyitva állt, épp csak a pályára nem lehetett bemenni (minek is mennénk, nagyot üt egy 320-szal jövő FXX).

Most? A vendégek felén (akiknek a nagy része olaszul beszélt) Shelles VIP póló volt és csak ők mehettek át a célegyenes feletti hídon a Paddockra. Ha jól láttam, a boxokhoz még ők se mehettek le.

Fizetős látogatóként a gépek közelébe se lehetett menni, csak a Gold volt és kész. Az FXX-ek nem voltak itt, az FXX K viszont Barney Stintson szavaival EL KÉ (most figyelj) PESZTŐ. Lenyomják az 599XX-eket, mint a bélyeget.

Egy Challenge futam felét láttam, az nekem túl belterjes sport. Na nem a gépek miatt, hanem mert úgy nézzük őket, hogy valójából senkit se ismerünk közülük, ezzel az erővel a Tibeti Balkezes Jakfejő Válogatott is eljöhetne. Régen legalább még volt egy magyar versenyző, akinek most nem jut eszembe a neve Válint Tibor, aki akkor meg is nyerte a bajnokságot a kategóriájában, de most már ő sincs.

2011-ben 14.000Ft volt a 3 napos jegy, most asszem 3eFt egy nap. Annyit talán megért. Azért a szívó V12 még mindig a király-kategória.

Jó lenne kijutni a szezonzáróra (nov. 5-8, Autodromo del Mugello, 950km, 9óra), hátha ott látnék valamit.