269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    bömire nem nagyon, de pl az evoII 190es Mercinél emlékszem az volt extrém drága, aztán símán kihozták mégegyszer, vagy a Z-tune R34 Nismo esete, azt is megismételték, igaz más színvariációkba de akkor is
    nincs is ezzel semmi baj, figyelik a piacot, ha valami nagyon kelendő, kifacsarnak még egy kis levet a témából, annak szopás ez csak akkor rásporolt egy ilyen felértékelődött modellre, megvette, aztán 1-2 év múlva meg fele-harmad áron újra megjelenik, na az szopás :))
  • mikeman
    nagyon tuti gép ez a CRX!
    Gratula

node mi az a gyönyörűség ott a háttérben :) az szépséges Toyota
  • Missa
    Klassz! Pofás!
    Besz..ás az a felni! Akár egy sliccgomb, vagy egy húsdaráló tárcsája. De klassz, jellegzetes!
    Megjegyzem, a gyújtás kábeleket ki kellene "fésülni". Ez az autószerelők rémálma, főleg egy ilyen, 80-as évekbeli autón még át tudtak ütni a gyertyakábelek.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.04.15. 16:13:49
  • goser
    Új szerzemény :-) Autoart Honda

• 355
    Asszem ezt az Autoart már eljátszotta valami régebbi M3-as Bömbivel, nem? Ott is olyan sztorikat hallottam, hogy a használtpiaci ár feléért jött ki újra.
  • mikeman
    szerintem meg nem, vagy csak max kezdetben, mert ha megint kihoznak vagy 6000 db-ot, akkor visszacseng az a 1$=1eur szintre, így szerintem reálisan 150eur körül lesz az..... remélem :)
    bár nekem majdnem mindegy mert már van egy itthon :))) igaz az sárga, de nekem ez is tetszik
  • crosspeet
    Az a 150 dodo lesz 200-250 ojjro, figyuzd csak még..
  • mikeman
    bakker, újra kihozza az Autoart
    akik most 200-250 euróért mérik az ebayen biztos szidkozódnak, akik meg ilyet keresnek már jóideje de ennyit nem áldoztak volna rá meg újjonganak :)))
  • zsolti65
    Köszi!! :)
  • Missa
    Bocs, hogy beleszólok.
    Az általam posztolt képek (egyébként a FB-ról vannak) nem a Bburago "gyűjtői" kategóriás darabja, hanem az úgy nevezett Race & Play sorozat tagja. Mint említettem a +3-as jelzés inkább a játék kategóriát képviseli. Szerintem ez kb. olyan mint HW esetében az Elite és a Foundation (Heritage) különbség.
    Én azért bízom benne, hogy A +14-es kategória azért korrektebb lesz. Az ár.... Nos arra nem tudok mit mondani. Sajnos, ezt már többször megállapítottuk, hogy ez a modellgyűjtés, már nem az "ár-érték arányos", uram bocsá' olcsó modellekről szól. Ha már a Bb 80-100 €-s ársávban adja a gyűjtői modelljeit, ám legyen, csak akkor mint érdekelt gyűjtő szeretnék azért minimum egy jobb Elite (Mondial, 308 Dino, 599 sorozat, Italia GT2, stb.) minőséget kapni a pénzemért. Kyosho-t, AA-t már nem is merem említeni. GMP_CMC, az viszont teljesen más kategória, minőségben, árban is.
  • mikeman
    nagyon királyok ezek a verdák
  • mikeman
    "A precízen kidolgozott öntőformák, a lehelet-finom fémmaratott cuccok és a tükörfényes fényezés még nekik is pénzbe kerül."
    ok ezt elfogadom, de akkor legyen is ilyen az a burago modell, akkor megfizetem az árát, de sajna a képeket elnézve nem ilyennek látom őket :(
  • 355
    Nem'tom mennyi lesz az ára. Csak arra akartam utalni, hogy ha belevesszük, hogy a Ferrari jogdíjai (vszleg) baromi magasak, és hogy a Bburagónak se a legyek hordják össze a modelleket, szerintem nem sok jót várhatunk, ha olcsó modellt dobnak piacra.
    A precízen kidolgozott öntőformák, a lehelet-finom fémmaratott cuccok és a tükörfényes fényezés még nekik is pénzbe kerül.

Szvsz egy olcsó Signature modellel gyűjtőként rosszabbul járunk, mintha jó, de drága lesz az új sorozat. Sajnos a Ferrari megint akkora ökör volt, hogy kizárólagosságot adott valakinek. Ez nem segíti a versenyt.
  • zsolti65

• zsolti65

• mikeman
    80-100 Eur egy buragoért??????????
    hová tart ez a világ??
    az eszem megáll
    no nekem se lesz akkor se leite se burago LAferrari meg lassan semmilyen új
  • zsolti65
    Érdekes,pl.szép a fotómaratott (vagy annak tűnő) rács a motortér feletti hátsó szélvédő oldalán..Ehhez képest az autó télleg eléggé csokimikulás szerü....
  • 355
    'reggelt!

Kedvenc holland forrásom szerint ebben a hónapban megjelenik a Bburago 458 Speciale, a nyitott és a csukott Cali T és a LaFerrari. A kiadás neve állítólag "Deluxe Signature Edition". Ha a kisker ár 80-100€ alatt lesz, szerintem nem sok jóra számíthatunk.

Remélem a California T jól fog kinézni, mert az sajnos kell. A másik kettő már megvan biztonsági Elite kiadásban, azokkal nem mertem bevárni a Bubut.
  • crosspeet
    hátsó lámpa környékét bicskával faragták..? :D
  • Missa

Te most ugye viccelsz?
    Rájöttem ám! Te viccelsz!
  • spyderco69
    Hát nagyon remélem!De nagyon tetszik az a szénszálas bizt öv :D

Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2015.04.09. 12:03:09
  • Missa
    Hmmm, most szólt valaki, hogy így ebben a link formában nem elérhetőek a képek.
    Na akkor egyenként, ahogy letöltöttem a FB-ról.
    Mint korábban említettem, a színvonal szerintem a 10-15 évvel ezelőtti Maisto szint. Bízzunk benne, hogy ezt a +3 kortól ajánlott Race & Play kategóriát azért a +14-es Signature felülmúlja.

• mikeman
    kinek inge vegye magára :)
  • mikeman
    nagyon duuuuurva a tempó, sok F1 sztár itt összeszarná magát mégse lenne a top3ban :)
  • Missa
    Olyan ez mint a biológiában a természetes szelekció. ha túléli, mehet a F1-be.
  • 355
    A porért Autoart8 kolléga a felelős :-)))

A fényekért meg a Flame Painter.
  • zsolti65
    Kicsit kevés a bukótér.....

https://www.youtube.com/watch?v=cxMZwfkQHco
  • mikeman
    baromi jó ezek a piros fények..... a modellen lévő por már nem annyira
  • 355
  • 355
    Ez a Civic generáció engem nem tudott megfogni. Az előtte lévő 2× megvolt (EK2 és egy szénné tuningolt EK4), de amikor ez megjelent, vettem inkább egy 1.6/125LE HR-V-t és csináltam belőle egy 150LE-s gépet :-))

Most a galaxy mellett van egy 1.8 Type-S, az utolsó 3 ajtós Civic :((( Ez nincs tuningolva, a Zasszony jár vele, de hétvégenként azzal megyek bevásárolni. Tudjátok, ki kell égetni a koxot ;-)
  • bulba
    Köszi! Alapvetően nem rajongok az amcsi vasakért, de ezt nem tudtam kihagyni :)
  • crosspeet
    Jó ez a törpicsek! :-)
  • bulba
    Nekem még ezek a Honda modellek tetszenek (azokat leszámítva, amik már megvannak):

(kár, hogy az Aerodeck modellként valahogy nem teljesen stimmel)
  • bulba
    1/43-ban megcsinálta az Ebbro, E-bayen fel-fel bukkangat néhány darab. Én a helyedben -így hogy tulajdonoltál egy "nagyot" is- mindenképp levadásznék egyet!
  • bulba
    Szép napot, boldog húsvétot!

• Missa
    Bburago - LaFerrari
    Facebook - LaFerrari - Bburago
    Hát nem tudom... Így képről olyan, mint egy 10 évvel ezelőtti Maisto színvonal.
    De ha jól látom ez a Race & Play kategória, nem a Signature, vagy mi is lesz a Bburago "Elite" változata.
  • autoart8
    Köszi! :)
  • Missa
    Klassz képek!
  • autoart8
    Pár újabb kép megint ;)

• 355
    Én igazából nem halok bele, ha erről lemaradok (bár jó volna minden elérhető modellt megszerezni), mert elvileg jön az 500 Superfast is, ami dobogós a Minden Idők Legdögösebb Ferrarijai listámon:

Utoljára szerkesztette: 355, 2015.04.03. 19:46:07