Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    sokáig gondolkoztam melyik színű Veneno-t vegyem meg. Igazából nem nagyon tetszik a típus, a részletei jók, sőt az orra kifejezetten tetszik, de minden olyan eltúlzott rajta, mindenből olyan sok van rajta, minden olyan túldimenzionált, semmi letisztultság semmi stílus, harmónia, semmi olyan klasszikus olaszos dizájn. Látszik hogy a dúsgazdag arab sejkeknek készült akiknek tudvalévőleg semmi ízlésük. Azt a három darabot bármikor el lehet adni akármennyiért is, a lényeg hogy ott legyen az orrán a bika :) Nem örülök mert a kedvenc márkám, és ennyire leadták, de hát gondolom a pénz elég nagy úr. Minden esetre úgy gondoltam, hogy azért kell ez a fő gyűjtő soromba, még is csak Lambo, és hát lehet hogy megosztó formatervű de egy biztos, nem unalmas, így jönnie kellett. Node milyen áron? Amikor megláttam az AA árait, menten lehidaltam, és úgy döntöttem mégse tetszik ez a típus kicsit se ;) de aztán a már temetni vélt Kyo gyár megmentett :) kihozta Ő is a Veneno-t, hálleluja és még milyen olcsón, minden happy, de baromi gyanús, hogy hogy ennyi az ára gondolkoztam... aztán olvasom hogy ugyan diecast de nyithatatlan...... vazze ennek meg mi értelme?? de pénz beszél alapon, elég kevés kompromisszumot kellett kötnöm, azért hogy meglegyen ez a típus is. A motortérét nem kár, az nem egy nagy élvezet, egy (két) szelepdeknit lát az ember és csókolom, a csomagtér mint olyan még annyira sem érdekes, a belső tér mondjuk jó lenne ha nyitható lenne, de ott meg be lehet látni a az ablakokon és az akár elég is lehet nekem. Így már csak a színt kellett kitalálni, az sem volt olyan nehéz. A zöld hiába kiváló lambo szín, ennek a típusnak extra sz@rul áll, a piros (mint a képeden is) már szép sőt talán a legszebb, de az meg a felnikkel meg kiegészítőkkel olyan soknak hatott már a formai túlkapásokkal együtt hogy megcsömörlik tőle az ember, maradt a szürke, ami kicsit konszolidál a formán, kicsit megszelídíti, és végső soron ebben a színben mutatták be a nagyközönségnek. pont. én ezt választottam :)))
    Íme képen:

és képről vagy vitrinbe szerintem senki meg nem mondja hogy nem AA cirka 3-4szeres áron :)
    Utoljára szerkesztette: mikeman, 2015.05.19. 00:15:53