Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    Várom a megjelenését. Kíváncsi vagyok a "kézzelfogható" minőségre. A képek engem nem igazán győztek meg, hogy a Signature eléri a HWE jobban sikerült modelljeinek a színvonalát. Aztán az áruk is nagyon érdekel majd. Szóval, nem is tudom... Nekem a HWE California kivitelezése még mindig jobban tetszik mint a BB Signature változat (jó, tudom, nem ugyan arról a típusról van szó, a modell kivitelére gondoltam). Valahogy a HWE "finomabban" kivitelezett. Vagy ahogy az írásban is van, A BB-n vastag a festés. Lehet, hogy itt van a lényeg. Egy szó mint száz, így első látásra persze, hogy megvenném a BB-t is, de erősen árfüggő. Ezért a minőségért nem biztos, hogy adnék 100-120 €-t. Még néhány gondolat a BB-ről. Fura nekem a motortér, csomagtér tető zsanérja. Szerintem van már kifinomultabb megoldás is, még akkor is, ha nem BBR-CMC kategóriáról beszélünk. Levehető tető. Nos, Nekem is van HWE California-m. Okos, ügyes megoldás ez a mágneses rögzítés. BB esetében nem rossz a két féle kivitel. De! Valahogy gyűjtő barátabb megoldásnak tartom a HWE megoldást. Egy pénzért kapok nyitottat, csukottat. Én, a gyűjtő döntöm el, hogy hogy teszem a vitrinembe. Ezért a szabadságért hálás vagyok. Szeretnék California T-t is. Na de melyiket vegyem? Most épp a zárt tetős verzió tetszik jobban, holnap majd a nyitott. Akkor majd vegyek ilyet is, olyat is? Gyártó szemszögéből ez jó megoldás, határozottan. Szóval HWE tetőmegoldása, ha nem is teljesen autentikus, nem az az igazi Kyosho-s csiki-csuki, de ennek ellenére én okos megoldásnak tartom. Ezt azért lekoppinthatták volna.