269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Missa
    Pakk gyütt!

• crosspeet
    Korrekt! Hmm..
  • mikeman
    BBR=resin
  • schumimodells
    Resin, vagy diecast?
  • mikeman
    BBR Laferrari
    nem nyitható de szétszedhető :)
    inkább ez kéne mint a HWE, persze ennek az ára arányosan még lehetetlenebb mint a azé

• spyderco69
    Hello!Nagyon szèp :) Minőségileg milyen?
    Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2015.02.10. 17:59:49
  • bulba
    Fain gép, nekem sokkal jobban bejön mint a SLS. Az arányait nagyon jól eltalálták, biztos király érzés lehet kicsivel a hátsó kereke előtt ülni! Arányok tekintetében az SLS is jó volt, de a méretcsökkenés és a valamelyest lekerekítettebb forma csodákra képes!
  • Angelghost
    Sziasztok

rég nem jártam erre, néha read only, de gondoltam a tegnapi két börzés szerzeményt megmutatom:)
  • schumimodells
    Pakkot kaptam!

• BMW M5
    Majd óvatos legyél mikor tisztítod az akváriumod

• crosspeet
    Köszönöm! :)
    az akvárium 100literes, ívelt első üveggel, beépített fény a tetőben.
    és sajna nem túl sok hal van benne, épp hétvégére tervezem hogy gyarapítás lesz benne! :)
    Bizonyos okok miatt, munkám és magánéletem miatt nem vettem bele az utóbbi egy évben, és egy halpusztulás következményeként összesen hét hal maradt benne. Csíkos morgó harcsa, két algaevő harcsa, Márvány gurámi, csigaevő botia, zebra botia és egy bicolor. igazi növények benne, belső szűrő és termosztátos fűtés, világítás 2*18 halas és növényes fénycsővel automata, 16 órakor bekapcs, 21 órakkor kikapcs. levegőztető két porlasztókövön jön, állítható intenzitás. kövek pedig erdélyből valóak benne! :) Most költöztem nem rég, ezek a halak kibírták, szóval most beruházás lesz, halbeszerzés hamarosan! szeretnék legyezős tisztogató rákot, és vitorláshalat, ezek tuti, a többit meglátom majd, mik lesznek szépek a bótban. ;)
  • Missa
    Klasszak ezek az F40-esek.
    De most OFF-olok. Engen az is érdekelne, az akváriumban milyen halak vannak? Hány lityis az edény, meg ilyesmik...
  • bulba
    Előkerestem egy korábbi képet az eredeti állapotról is. Én bizony nem tudnék dönteni melyik variáns jön be jobban, az viszont biztos, hogy mindegyik professzionális gyári színvonalat képvisel :) De nem is ez a lényeg, hanem hogy neked jobban tetszik mint eredetileg!
  • mikeman
    majd elintézem én a kurafit, az élvezetes dolgokat szeretem magam intézni :)
    most már jó néhány ritka, különlegesség sínylődik dobozába, szerinted én mennyire várom az új vitrint?
  • crosspeet
    Hi Mihály! Marad hát, nem is ertem miert nem adta igy ki a kyosho a sarga szint.. Van Testarossa a bolhan, 60-ert.. Meg Tr is szinten annyiert .. Vicc ez az orszag :)
    Uj vitrinyt man lehet jobban varom mint te, mar nagyon mennek most mar! ;) elintezzem az asztalosodat..? :D
  • mikeman
    fain lett
    marad is így?
    megnézném majd élőben
  • crosspeet
    Bocsi Dínó.. :)
  • crosspeet
    Na kérem szépen, én ma áldoztam egy órát erre a projektre, meg némi izzadságcseppet, és csúnyaszót, hogy én aztán többet, de aztán.. :)
    crosspeet féle ( 1:18 ) Kyosho F40 felni transzplantáció, szerintem mindkettőnek előnyére! Lehet kövezni. :D
    hibátlan végeredmény :)
    Köszönet a mentális segítségért Hamhusz kollegának! ;)

• 355
    Én még erre rá akarok dobni egy lapáttal. Van már egy felesleges 612 China modellem bézs belsővel, ami át fog kerülni a Sessantába. Sz'tem sokkal jobban fog kinézni úgy az üvegtető. Már csak idő kéne rá...

• Missa
    Elite - Ferrari 612 Sessanta. A tetőüveg színezett.

• crosspeet
    Van olyan .. :)
  • zsolti65
    Lám,milyen jól mutat a színezett üveg!Sosem értettem hogy 1:18-ban mért nem sütik el ezt a poént.Mondjuk egy szép AA Merga,vagy MC Bentley,vagy Kyo RR..Milyen lenne már finoman,halványan színezett szélvédőkkel(mint az igazi)????Pl:egy metál kék autó,lehelet finom halvány kék ablakokkal.....Na mindegy...Biztos megnövelné a gyártási költséget,vagy mittudomén....
  • bulba
    Estét!

• bupsam
    Sziasztok!
    Továbbra is eladóak az alábbi F1 modelljek:

Mark Webber 2011 1:32 - Burago -> 2500 FT

Mark Webber 2006 1:24 Hot Wheels -> 8000 FT

Kamui Kobayashi 2010 1:43 Minichamps -> 6000 FT

J. P. Montoya 2002 1:43 Minichamps -> 4000 FT

F. Massa Bahrein 2010 1:43 Hot Wheels -> 6000 FT (Bontatlan, eredeti gyári leragasztással.)

Bővebben: http://olx.hu/hirdetesek/hirdeto/wSvw/
  • spyderco69
    Én a Mazda MX-5-ben se fèrtem be a 183 cm-el...még jó, hogy a Ferrarinàl màr ülésmèret vàlasztás van :)
    De ez a veszély jelenleg nem fenyeget
  • bulba
    Akkor így:

• bulba
    Nekem ők a leginkább "várósak":
    Abrex:

Ebbro:

Premium X:

(kár, hogy a C oszlopban lévő ablak túlméretes)

Neo:

Kess:

• Willi Betz
    Hátha érdekel valakit...van pár 1:43-as Opelem eladásra.
    Schuco Insignia (4 ajtós): 8000Ft
    Schuco Zafira B: 8000Ft
    Schuco Senator A1: 10.000Ft
    Ixo Senator A2: 6000Ft
  • mikeman
    ellenék én ebbe a szarba :)
    Dinonak meghagyom az első kerekest
  • mikeman
    a hatalmas és talán nem túl esztétikus légbeömlőre a bazi nagy turbók és azok csillapíthatatlan levegőigénye miatt volt szükség, szükséges rossz, meg kell szokni :)
  • 355
    BBR Lancia Beta Montecarlo Turbo 1981

• 355
    Én egy itthoni bemutatón próbáltam ki a Porsche Boxstert. Toltam hátra az ülést és valami reccsent. A bemutatós ember szólt rám, hogy álljak meg, mert nyomom a szélfogót. A 183 centimmel még baromi messze voltam a kényelmes üléshelyzettől.
  • zsolti65
    Ferraiban amúgy is inkább feküdni kell mint ülni.....A nagyobbik nevelt fiamnak németországban megadatott hogy kipróbáljon egy Aston DB9-est...Káprázat volt,ahogy mesélte..de! 186 centis a srác és aszonta hogy teljesen hátratolt üléssel sem fért el benne kényelmesen.
    Szóval ezek ilyenek....Amúgy meg ez az új Ferrari egy 458 klón,azt ennyi...
  • Hornando
    Még a színével is az Imprezára hajaz, na és az a hátsó lámpa, förtelem. Én beérném egy szelídebb kombival az előző generációból.
  • Hornando
    Számomra igencsak szokni kell azt a két hatalmas légbeömlőt, bár a 670 lóerő biztosan hamar elfeledteti ezt a formai megoldást. A másik dolog, ami azonnal szemet szúrt, hogy elég nagyot kell hajolni a kilincsekhez, hogy bejuthassunk. Én picit feljebb helyeztem volna.
    Viszont az orrész kialakítása nekem jobban tetszik, mint a 458-é.
  • BMW M5
    " Elsökerék szerviz , hátsókerék roncstelep "
  • crosspeet
    na most akkor ez, (bár Focus, de) szar így, neeem..? ;)))
  • 355
    Az a légbeömlő hátul nekem egy kicsit már kínai.
  • mikeman
    balgaság is lett volna az elsőkre bízni a hajtást
  • Missa
    Bburago-nak nem kell sokat reszelnie a 458 öntőmintáit, ha ezt is gyártásba veszi.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.02.03. 18:38:24